Close

Rezultati i Sondazhit: Qeniet njerezore jane zhvilluar nga specie te meparshme kafshesh.

Votues
65. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

38 58.46%
  • Jo

17 26.15%
  • S'jam i/e sigurt

10 15.38%
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 74
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Borix Lexo Postimin
    Me kete tregon se ti nuk e njeh Teorine e Evolucionit, por deklaron se evolucioni eshte fakt. Pra, ti pranon faktin, por nuk je dakord me shpjegimet e mekanizmit, sepse ose nuk e njeh, ose kerkon te hapesh debate kot ne lidhje me strukturen e pyetjes.

Gjithesesi, pergjigjia jote u regjistruar .
    Me kete tregon se ti nuk di te shtrosh as pyetje ne lidhje me evolucionin e aq me pak te japesh pergjegje. Per me teper pergjegja jote u regjistruar si pretendim per te kujtuar se kujton ato qe kujtoj une se kujton ti qe duhet kujtuar se po kujtoj une se nuk pajtohem me mekanizmin e faktit qe une e njoh qe ti se njeh... apo cfare kujtoje so po thua me ato pretendime per gjera qe nuk i kam thene?
    Pa hajt -na e spejgo i cik "mekanizmin" e evolucionit.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Pa hajt -na e spejgo i cik "mekanizmin" e evolucionit.
    Mekanizmin e evolucionit, deri me sot, e shpjegon Teoria e Darwinit dhe Teoria Sintetike e Evolucionit. Ndersa qe evolucioni eshte fakt, kete une nuk e ve edhe aq ne dyshim.

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    U mor vesh.

Mekanizmi i evolucionit qenka: se ai spjegohet me teorine e darvinit dhe me teorine sintetike te evolucionit.

Komenti ne kete pergjegje mund te ishte vetem nje: -Ju faleminderit. Shihemi ne vjeshte.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    U mor vesh.

Mekanizmi i evolucionit qenka: se ai spjegohet me teorine e darvinit dhe me teorine sintetike te evolucionit.

Komenti ne kete pergjegje mund te ishte vetem nje: -Ju faleminderit. Shihemi ne vjeshte.
    Foli dhe profesori
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Po. Personalisht, preferoj te lexoj Stephen J. Gould: http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=90626

[QUOTE=iliro;1815454]
    Citim Postuar më parë nga <<...Anty...>>™ Lexo Postimin
    ca t'them une ty!!? kam rrespekt per veten edhe per tjeret kshtu qe nuk do shahem me ty ktu, mund te flasim ca do ktu se internet eshte kjo, do te isha shume i kurjoz a do te kishe **** me fole kshtu para syve t'mi. tani per tani vetem te uroj fat dhe lumturi, por po te kisha prane ndoshta edhe ta k'pus koken, e ndoshta jo!! mos harro se eshte shume e lehte mu ba karderr ktu, thjesht hyra ktu se me kishte mare madhi per vendin tim qe se kam pare per 13 vjet, edhe per popullin tim, po kisha harru per pak, ata njerez si ti qe existojne. legena
    Po te kishe respekt per veten nuk do shkruaje keto gjera e para... e dyta fatin dhe lumturine mbaje per vete... e treta une nuk me intereson se kush je ti dhe ti them dhe gjerat ne sy po deshe... sa per kercenime me mua nuk funksionojne se jam aq i afte sa ta ,,,,,,,,, ok?
    E imja ishte vetem nje shaka me ty qe je nje 0 dhe mire te te behet me budallalleqet qe shkruan...
    Ketu e mbyll se po shkruajme totalisht jashte teme... dhe te tjeret nuk na kane ndonje borxh te lexojne keto gjera...
    Mbetsh me shendet....

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Mbi homo sapiens sapiens nuk ka te dhena perfundimtare sepse ne zinxhir mungojne disa hallka...
    Thjesht duke llogjikuar mund te arrijme ne perfundimin se kemi prejardhje nga kafshet e tjera,por fakte konkrete nuk ka....
    Kur te kete fakte konkrete pergjigja do kthehet ne po....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Është e pakontestueshme se njeriu është rezultat i procesit të evolucionit. Teoria e Darvinit është e vërtetuar nga shumë fakte dhe ligjet natyrore që i ka zbuluar Darvini janë aq të vërteta si është e vërtetë se toka është e rumbullakët. Për të gjithë deklaruesit se njeriu është krijuar jashtë procesit të evolucionit po jap këtë mendim: Apsolutisht s’është e vërtetë, pasi Darvini ka zbuluar ligjet natyrore të cilat i përkasin natyrës dhe natyrën bashkë me procesin kohë dhe evolucion i ka krijuar ZOTI dhe këtu s’ka asnjëfar dyshimi.

Vetëm persona që s’e njohin shkencën e biologjisë dhe natyrës japin ide qesharake dhe deklarata të pamatura që s’kanë lidhje me realitetin!
    • The rest is silence.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Është e pakontestueshme se njeriu është rezultat i procesit të evolucionit.

ej po dale njecicke,per cilin njeri e ke fjalen,se mesa di une ketij te sotmit nuk i eshte gjendur ende paraardhesi?
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Është e pakontestueshme se njeriu është rezultat i procesit të evolucionit.

ej po dale njecicke,per cilin njeri e ke fjalen,se mesa di une ketij te sotmit nuk i eshte gjendur ende paraardhesi?
    o hyllin mos fol gjepura. paraardhesi i njeriut nuk eshte vetem i njeriut. nuk i di elementet themelore e do xjerr pale gjykime a i dihet a si dihet. shoq - evolucioni nuk asht gja lineare - a e kupton ti kete apo duhet viztuar ndonje skeme?

Paraardhesi i njeriut nuk eshte paranjeriu, as majmuni dhe ai nuk mund te gindet. Ti s'mund te gjesh kockat e stregjyshit tend jo do gjesh kockat e origjinatorit te primateve te para 2 milion vjetesh dhe i cili ka ekzistuar per nje kohe jashtzakonisht te shkurter. Per evolucionin dhe ndarjen e primateve ai eshte nje cast i shkurter me i shkruter se cil e mshil syte. Dhe ti paske pretendime ta gjesh pikerisht ate!
    Aeneas Dardanus

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lufta III boterore dhe fundi i botes (1)
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 13-04-2018, 12:36
  2. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  3. Jeta është një fitne
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 09:05
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  5. Lumi i zjarrtë
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •