nuk e kuptoja se ē'fare thoshte, nuk e kam idene se ē'fare gjuhe eshte.
mund te shpjegosh shkurt se perse ben fjale video,
dhe mendimin tend rreth videos?
ja pse nuk guxon....
http://joox.net/cat/44/id/2091169
ne ēa gjuhe ishte video?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga malo666 : 27-01-2008 mė 18:21
Artikullin e Mearshemerit dhe Waltit mundet ta gjeni ketu (ju duhet adobe reader).
http://ksgnotes1.harvard.edu/Researc.../rwp/RWP06-011
Qenkan mbledhur vajtimtaret ketu :
o kuku bre nane ēka na ka gjete ne, na e shtypen irakun, na e vrane zarkavin, na e varen sadamin, na e mbyten iranin, e palestinen, oh zemer si nuk ēahesh ! oiiiiiiiiiii oiiiiiiiiiiiiii
E ē'lidhje kishte video me lobin ēifut ? Apo hajt t'ia mbeshtjellim si per pasneser, trushpelare !
persa me perket, duhet ta falenderoj lobin ēifut kudo qe ndodhet, dhe e paēin ata ne dore ameriken.
Pse nuk kujton asnjeri ketu qe lobi ēifut do dhe pavaresine e Kosoves?
Sepse islami i ka bere te mendojne si arabe. E kam thene une, keta jane shqiptare vetem kur vjen ti vrase serbi, se ndryshe cdo gje e bejne si arab.
Respekt 100 here lobit cifut. Disa here senatoret dhe figura cifute ne amerike, Biden, Schumer etj, kane qene te ftuar te rregullt te lobit shqiptar ne Amerike (NY) dhe mbeshtetes te zjarrte te ceshtjes shqiptare. Vetem nje idiot nuk e kupton se po mos te deshte lobi cifut Amerika nuk nderhynte ne Kosove. Me tej vazhdimisht kongresi mbarekombetar cifut ka vleresuar Shqiperine per ndihmen e qe u dha cifuteve gjate WWII. Edhe pse jemi myslimane, gjithmone na kane ngritur lart me respekt. Te gjithe shqiptaret dhe familjet e tyre qe kane ndihmuar cifutet gjate WWII kane te drejten per te marre nenshtetesine cifute dhe madje per pak vjet residence edhe pension nga ky shtet. Mbi 120 familje shqiptare priti Izraeli gjate luftes ne Kosove dhe ngriti ne kampi e refugjateve ne Maqedoni edhe spitalin me te madh portativ per keta refugjate. Kryeministri i atehershem i Izraelit takoi publikisht nje familje Kosovare per ti bere reklame ceshtjes dhe kerkuar qe populli Izraelit te kontriubonte me ndihma. Plot $20 milione u dhuruan. Jam tamam komb qe mikun nuk e hedhin kurre poshte, dhe nderin nuk e harrojne kurre. Nqs shqiptaret tregohen te mencur dhe e mbajne veten jashte bigotrise anti-cifute, hapin dyert e bashkpunimit dhe te mardhenieve te mira, ai komb do behet cope per ne.
Por islami na ka kthyer ne njerez te pabes dhe hileqare, qe mikut nuk ia njohim nderin per hir te idealit magjypo-arab. Turp, 1000 here turp.
Nuk ka komb tjeter nga i cili ne mund te mesojme me shume. Dhe respekt per cdo gje qe kane arritur ne kete bote edhe pse te urryer e persekutuar tere jeten, kane arritur majat. Jane te paret ne cdo fushe te jetes. Pse mos te kerkojme edhe ne kete status, por rreshtohemi ne anen e llumit dhe felliqesirave arabo-magjype, dhe ua mohojme edhe ate miqesi qe na ofrojne.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zarathustra. : 28-01-2008 mė 04:44
Krijoni Kontakt