A mendoni se paraja e madhe apo mungesa e saj ndryshon karakterin e njerit?
A mendoni se paraja e madhe apo mungesa e saj ndryshon karakterin e njerit?
Leku mund te ndryshoje shume gjera te nje njeri, por them se karakterin e tij jo.
Nuk po zgjatem me shume.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Ne fakt kam ndeshur njerez qe kur behen me para fillojne e u hipen vetja ne qef.Luajne rolin e interesantit apo te'' zgjuarit'' etj.
Duke qene se karakteri eshte sinonim i sjelljeve te njeriut atehere mund te them se PO, paraja mund te influencoj ne sjelljen e njeriut.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Per mire apo per keq J@mes?Une mendoj se ndikon me keq tek ata qe nuk kane patur dhe jeta e sjell te behen me pare.Kam patur nje ne lagje ,qe e la gruan e pare per ndershmeri,por nuk e di me siguri qe ajo ja drodhi apo ishin vetem fjale.Tani ai eshte i martuar perseri dhe ne gjendje shume te mire ekonomike.Aq shume i ka hyre vetja ne qef sa s'po le femer pa provuar.Nga njeri i ndershem qe ka qene u be...
O dea po mbase i tille ka qene,por nuk ka patur mundesi t'u blinte femrave asnje kafe.jo me te imagjinosh motelet hotelet,apo kartat e telefonit
Nje ndryshim patjeter qe pesohet,nuk di te them per mire apo per keq,pasi ka shembuj per te dyja rastet,por nuk e duartrokas shume shprehejen:-" i ka hipur vetja ne qejf,tani qe eshte me leke" Bohhhhh,me duket kaq mediokre![]()
po....po qysh jo more , ani shqiptarin e sakaton kejt .
Sigurishte qe ndikon ,madje vihet re dhe ne sjellje,kjo sjell dhe klasat shoqerore ndaj ne shkollat tona per te mos patur diskriminime u vendosen serishte perparset
Krijoni Kontakt