Shihe kjo, me mban pishtarin me qejf hahaha! Jo,jo, nuk evoluoi deri ne nje lidhje, natyrisht per fajin tim (jam une ajo me probleme, jam une ajo jo-e-denja):P (mgjth "genjeshter" e vjeter, ka nje vit gati lol)
Xhuxho, ca fragrance perdor ti?![]()
Shihe kjo, me mban pishtarin me qejf hahaha! Jo,jo, nuk evoluoi deri ne nje lidhje, natyrisht per fajin tim (jam une ajo me probleme, jam une ajo jo-e-denja):P (mgjth "genjeshter" e vjeter, ka nje vit gati lol)
Xhuxho, ca fragrance perdor ti?![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Nuk genjej shpesh vetem ne ndonje rast te vecnat genjeshter te pademshme
shi shi,
paska ken mbrapa deres kjo blluja, si xha beqo i filmit(s'me kujtohet).
shume e paske lan edhe ti 1 vit gati pa ja tregu atij qunit, qe e paske pas te rrema ato fjalet.
tregoi te verteten dhe mos e mundo veten me,
burrneshou!
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Ku e ka thene?Aman, se ai eshte mashkulli im i preferuar i martuar ne forum :P Ka zhvilluar i shkreti ca komplekse inferioriteti ne lidhje me femrat dhe vjen ne forum dhe shpalos repertorin e tije me fjale te pista duke menduar qe mund te intimidoje te gjithe
WRONGGGG! ;-)
Mgjth, une e di qe e ka nga dashuria e madhe per muaAi s'di ti kete njerezit xhan ndryshe, vetem i share
Sidoqofte, ja ku qenke ti, spjegoma kallamosjen ;-)
Xhuxh, per koken tate prape s'je duke e kuptuar hahaha![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 28-01-2008 më 15:58
Kam vetem nje limit: qiellin!
sorry bluje shpjegimet behen vetem si favor per persona te caktuar
xhuxha shpjegoja nje cike kallamosjen kesaj![]()
Epo nuk kam genjyer shume here , por ndonje here genjej kur eshte e nevojshme .
Une genjej rreth 5% te hereve , pra kjo eshte e barabarte me 100.000.000.000 e hereve , nese me kuptoni .
_picirruki_ ThE BesT
genjeshtra ka lezetin a saj..kam genjyer nganjehere por kurre per gjera te rendesishme...
Krijoni Kontakt