Ndjehem shume e lumtur, do te thoja si kurr me pare dhe a e dini pse ? Kam vene mbulesen qe aq shume e kam deshiruar qe moti por qe dha ZOti qe kete obligim ta kryej dhe e lus Allahun qe te me fal qe jam vonuar kaq shume!
Tani e shoh qe nese je e vendosur ne nje pune nuk ka veshtiresi aq te medha sikur qe na duken neve ne fillim.
Asgje nuk ja vlen asnje arsye qe do te mundte te te ndalte ne kryerjen e ketij obligimi madhor ne fene tone te paster por ja qe deri me sot i kisha te ashtuquajturat arsye dhe veshtiresi dhe qe tani kur i kujtoj me duken aq pa rendesi dhe aq te vogla ne krahasim me rendesine e te qenurit vetvetja!
Me thane se vendi ku jetoj nuk do te mirpret me shami, me thane ti do te jesh femra e vetme qe njohim ne te mbuluar, me thane se do dukesh analfabete dhe primitive dhe qfare jo tjeter!
Desha shume te dij nese ka ne forum femra te mbuluara, nese po kisha pas deshire qe te kontaktoj me to !
Ju lutem paraqituni ne kete teme te debatojme se bashku per tema qe na interesojne !Ose me shkruani ne M.P
Krijoni Kontakt