Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    KUr ka qene ne vizite Bamir Topi ketu ne Amerike, e kemi pas mysafir nderi per feste te Flamurit.(nuk ishte Kryetar athere)...une i kam shpreh mireseardhje dhe i kam bere nje prezentim te shkurter, kam nja dy-=tri fotografi te bukura dhe jane ende pa para.....tash qe ndegjoj kete nga Davius ,do te pres tu rritet cmimi dhe ku ta dishe sa do shkojne ne akcion me vone, 50% te shumes per Davius.
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    po ishte Bamiri komunist un jam MAOCEDUNI

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Titulli duket pak tendencioz, dhe burimi ishte nga nje webfaqe joserioze, amatore, prandaj nuk vendosa te postoj burimin ne fillim, me qe e di qe edhe ata e kane huazuar. Ndoshta titulli origjinal flet me ndryshe, por lajmi ishte i ketille.
    My silence doesn't mean I am gone!

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Pse ē'fare kujtoni ju o te nderuar Shqipetare , per mua nuk eshte shqetesim fare fotografia e z Bamir Topi. Ai tashme eshte nje president i zgjedhur nga votat e dy kraheve ,keshtu qe ne skemi perse ta mohojme kete fakt. Ne e deshem nje president dhe shyqyr qe e gjetem. Po thone se fotografite kushtojne shume me pak se votat qe u blene per zoterine ne fjale. Po se mos kemi vetem z Bamir ne, po fotot e Saliut i keni pare? Ne lagjen time skishe ēte shikoje se te kallnin frike fotot e atyre deputeteteve qe kandidonin per deputet ne zonen e zotit Bamir!Spo ua permend fare emrat se ishin shume. Sa per komuniste te gjithe jane djem komunistesh. Normal ,se ata paten mundesine te shkollonin femijet e tyre neper bote. Se besoj qe keto jane foto origjinale sepse prodhohen si postera dhe jepen falas. Aman ore derman vetem te shani dini ? Po lerini komunistet te punojne se bashku me demokratet e vertete dhe te pa korruptushem! Thoni cte doni po 100g heroine e kapin ne jave ata ,dhe 5 klandestine....lol
    He keshtu ju do partia . LIRI DEMOKRACI .

Respekte
    "Carpe Diem"

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Bamir Topi eshte nje demokrat , nje njeri i mire dhe nje shqipetar i shkelqyeshem...suksese Bamirit per vehte dhe per te gjithe ne.Bile, eshte Kryetari me i pashem i Europes, kemi edhe nje arsye me shume ta mbajme ne zyra e institucione sic e mban gjithe bota kryetarin e vet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 28-01-2008 mė 12:18
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    ... Fotoja e kreut te shtetit gjendet ne ēdo institucion publik. Edhe foto e G. W. Bush ndodhet ne ēdo institucion ne Usa, ku eshte antagonizmi i komunizmit. NDERROJA TITULLIN TEMES PASI ESHTE KOMPLET INJORANCE ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

e ka ngritur per cmimin problemin besoj, jo per faktin se eshte foto e tij ne cdo institucion

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anėtarėsuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Thoni cte doni po 100g heroine e kapin ne jave ata ,dhe 5 klandestine....lol

Pse me keto duhet te mburret qeveria me heroinen qe e kap dhe e nxjerr ne treg perseri ????

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Meqė artikulli ėshtė marrė nga njė faqe jo-serioze, nuk ja vlen tė diskutohet!
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    davius.. ku e more kete lajm..?

thuje burimin..

sot e gjeten kte lajm ju qe bamiri po perfundon viziten historike ne Kosove..

davius.. do koh ti te behesh atdhetar..
    deri tani je nje enverist i maskuar me gjethe fiku i thot shqiperia .. por me qe je andej nga ka mbet enverizmi gjall ala..po them.. me kasht kallamoqi..

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Fatmir Sejdiu
    Nga YlliRiaN nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-05-2010, 18:47
  3. Moisiu: Nuk nėnshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  4. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  5. Papa Gjon Pali II, ndėrron jetė
    Nga Brari nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 152
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 07:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •