DardaniMe pelqen me shume ,mgjs na eshte mesuar goja me Kosove .
DardaniMe pelqen me shume ,mgjs na eshte mesuar goja me Kosove .
C'mesohet lehtesisht...
Dardania eshte emer i vertete; eshte emer qe i ka hije; eshte emer i bukur; eshte shqip; eshte emer qe i ben nder gjith kombit shqiptar. Per me teper eshte praktik. Te pakten nuk na radhite mes shteteve te tipit Kazakstan, Kenia, Kiribati, Kirgizstan, etj dhe nuk kemi nevoje te zbresim shume poshte ne listen e shteteve kur mbushim forma te ndryshme elektronike etj
Mes tjerash termi gjeografik, kosove eshte inekzistent johistorik i futur ne sherbim te falsifikimit te historis dhe propagandes serbomadhe, nuk perfshine as 1/3 e territorit etj, etj.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
kosoven e kan fut dy kronikane turq kur u be beteja famekeqe, dhe as nuk na hy ne pune. ne te fillojme te perdorim termin dardani e dardan gjithanej, e mos ta vrasim shume menjen
plus qe duhet menu dhe ana praktike e rreshtimeve sic e tha baptisti haha
Dardania dhe pik,Ky eshte emri historik.......duhet ti zhdukim emertimet sllave,kudo qe jane.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Mua me tingellon me bukur emri Dardani. Eshte emri i vjeter dhe dardanet kane qene nje nga fiset me ne ze Ilire.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Propozim i zgjuar,
Nese e baptizojmi Dardani ne do ti afrohemi edhe me shume Shqiperisė me radhen alfabetike do gjendemi gati se te ngjitura; Albania, Danimarka, Dardania....dhe ne ēdo kompeticion sportive apo edhe tavolina te rrumbullakta do jemi afer njera tjetres...kjo ka rendesi.
Si tha Baptisti, do braktisnim vargun e vendeve problematike si; koreja, kongo, korzika, kuvajti, kolumbia, kostarika, kamruni, kazakstani etj...do thot do hypnim disa shkalle me lartė, pse jo ?
Vetem se parlamenti mundet te vendosi kete qeshtje te rikthimit te emrit te vjeter te kosoves ne Dardani...ku besoj se edhe kryetari i tanishem Jakup Krasniqi do e kishte me lehte te komuntoje prokllamimin e republies se Dardanisė se sa te te kosoves ....
Baptist shko edhe bekoje sa me shpejt te jete e mundur se eshte emer shume i bukur dhe me i dashur Dardani..Dardan tingellon me bukur se sa Kosovar
Prap kthej, njerezit te njejte jane si Kosove te quhet apo Dardani .Te pakten nga ata qe njoh une ne realitet![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 30-01-2008 mė 10:34
jam dakort me albin...
TE GJITHA ENERGJITE TE PERQENDROHEN PER SHPALLIEN E PAMVARESISE ..PESHENDETJE NGA EMIGRANTET NE ITALI...
GJITHE TE TJERAT VINE EDHE ME PAS LE TE RESPEKTOJME ATA QE KANE KETE MISION ZYRTARE...LE TE RESPEKTOJME ATA QE KANE SHUME KOHE DUKE PUNUAR EDHE PER FLAMURIN ETJ... NE KOSOVE E JASHTE SI LEGA AACL.com ne amerike...
firmosni petizionet qe kerkojne pamvaresin e kosoves ,pa hezitim e punoni aty ku ini per lirine e saj te plote e te kombit shqiptare,duke sensibilizuar veten tone te pergjumur ,miqte e te njohurit tane...![]()
Ja e nderruat, po a do ta perdorin bota? Se ne shqiptaret mund t'i themi "Dardani" po te huajt do te vazhdojne t'i thone Kosovo...si puna e Shqiperise, qe njihet ALBANIA nga te huajt. E c'doli pastaj? Prap Kosovo ngelet...
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt