Close

Rezultati i Sondazhit: Jeni dakort qė Kosovės ti kthehet emri i vjetėr Dardani?

Votues
850. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po, jam dakort.

512 60.24%
  • Jo, nuk jam dakort.

338 39.76%
Faqja 16 prej 31 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 302
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    po tham vetem dy fjalė, mirė do ishte ti vinin emrin Dardani, po si Kosovė na njofin bota
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e F-tim
    Anėtarėsuar
    21-02-2008
    Postime
    88
    meqense Kosova e sotme e ka pasur emrin Dardani (emėr shqip ) pse mos ta mbaj emrin e saj shqip jo emrin qe ja vu sllavi jam i mendimit se duhet qe ta mbaj emrin qe ka pasur DARDANI

i/e regjistruar Maska e ERLE
    Anėtarėsuar
    08-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    7
    E bukura Kosove,Tani ke lirine ,Me nuk je gjitone,Sepse ke shtepine.Shume se c`vojte ,Po te erdhi dita,Zgjedhen ti e hoqe,U shpall Republika,Me gjakun qe derdhe,Bere histori,Prane na kishe neve,Me afer tani.Prej nje nene jemi,Quhet Shqiperi,Me krenari e themi,S`na ndan kush tani.Eshte e drejta jone,Qe na kishin marre,Me fjala gjiton,Jo per Shqipetare...Pershendetje te gjitheve dhe domethenien e ka brenda ketyre vargjeve.

i/e regjistruar Maska e Ramizi
    Anėtarėsuar
    21-02-2008
    Vendndodhja
    Has
    Postime
    15
    Me mire eshte emri Dardani dhe jo large te jete Shiperi ky duhet te jete motoja e te gjithe shiptareve kudo qe jane. E kjo do te arrihet por me keta politikan qe kemi ne Shiperi vone qe do t'ja arrim se sipas mendimit time me shume shikojne punet e tyre se ato kombetare
    Rrofte Shqiperia Etnike
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ramizi : 25-02-2008 mė 14:18

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2007
    Postime
    3
    hmm sipas mendimit tim Dardani (KOSOVA) do te jetė me plot bindje mirpo duhet kohė shumė sepse apet se apet mendoj qe ne e luajm vallen tjeter kush e rreh defin besoj qe po me kuptoni HAPPY INDEPEDENCE EVERY ALBANIAN

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-02-2008
    Postime
    4
    ndoshta nje emertim i tille per kosoven do te jet per ndonje te ardhme te pas 50 vjeteve, sepse nuk jemi te gatshem edhe per nje sfide tjeter
    emertimi Kosove eshte i skalitur thelle ne ndjenjat e cdo shqiptari dhe ne mendjen tone
    zoti dashte e ky emer te jetoj me gjate dhe te mos harrohet kurre

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-10-2007
    Postime
    9
    Ne Arenen Nderkombetare Njihet Emri Kosove ,dhe Nese Do Te Ndrohet Me Emerin Dordani,mendoj Se Do Ti Ulet Vlera Te Gjithave Sakrificave,gjakut Lume Qe Eshte Derdhur,masakrave Qe Ka Pesuar Me Emrin Kosove.emeri Dardani Edhe Ne Shqiperi Nuk Eshte Qe E Njohin Te Gjithe P.sh. Nga 0-30 Vjec Mendoni Sa Do Ta Njohe Bota Mbare.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    o ju shpiunat e serbise me nga 5-6 postime - hyni me nickat tuaj te rregullt e folni keso e idiotesishe, ose mbylleni gojen e mos felliqni.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Jo vetem qe Kosova te quhet DARDANI sepse ky eshte emri historik i saj,i banuar prej mijera vjetesh nga Shqiptaro/Dardanet,por duhet te hiqen te gjitha toponimet sllave qe kane ngelur si atavizma ne Shqiperi dhe Dardani(une keshtu do e quaj ketej e tutje).
    ps.ēa dreqin do ne Shqiperi ky emer qyteti ēorovoda,a nuk ju duket nje absurd!!te gjurmohen emrat e vjeter Shqip dhe te rivendosen te gjithe,per fshatra, qytete,male lumenj etj
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-10-2007
    Postime
    9
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    une mendoi se tani per tani do te pranohet shteti me emrin Kosove dhe pritet te vijn europjanet qofshin edhe si vezhguas ndihmuas apo si keshillues
    e ne nji faz tjeter kur do te largohen europjanet nga Kosova perfundimisht besoi se mund te shqyrtohet edhe kjo qe e keni cek ju z. Kreksi
    bashkimi i shqiperise me shqiperine eshte e vetmja alternative

Faqja 16 prej 31 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Albin Kurti (1975 - )
    Nga ILovePejaa nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 305
    Postimi i Fundit: 04-06-2017, 20:47
  2. Intervistė me Myftiun e Kosovės, Mr. Naim Tėrnava
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Mėsimet e nxjerra nga dhuna nė Kosovė
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 15-07-2006, 13:20
  4. Uahabizmi i pėrhapur edhe nė Kosovė
    Nga RTP nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 19-07-2005, 18:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •