po tham vetem dy fjalė, mirė do ishte ti vinin emrin Dardani, po si Kosovė na njofin bota![]()
po tham vetem dy fjalė, mirė do ishte ti vinin emrin Dardani, po si Kosovė na njofin bota![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
meqense Kosova e sotme e ka pasur emrin Dardani (emėr shqip ) pse mos ta mbaj emrin e saj shqip jo emrin qe ja vu sllavi jam i mendimit se duhet qe ta mbaj emrin qe ka pasur DARDANI
E bukura Kosove,Tani ke lirine ,Me nuk je gjitone,Sepse ke shtepine.Shume se c`vojte ,Po te erdhi dita,Zgjedhen ti e hoqe,U shpall Republika,Me gjakun qe derdhe,Bere histori,Prane na kishe neve,Me afer tani.Prej nje nene jemi,Quhet Shqiperi,Me krenari e themi,S`na ndan kush tani.Eshte e drejta jone,Qe na kishin marre,Me fjala gjiton,Jo per Shqipetare...Pershendetje te gjitheve dhe domethenien e ka brenda ketyre vargjeve.
Me mire eshte emri Dardani dhe jo large te jete Shiperi ky duhet te jete motoja e te gjithe shiptareve kudo qe jane. E kjo do te arrihet por me keta politikan qe kemi ne Shiperi vone qe do t'ja arrim se sipas mendimit time me shume shikojne punet e tyre se ato kombetare
Rrofte Shqiperia Etnike
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ramizi : 25-02-2008 mė 14:18
hmm sipas mendimit tim Dardani (KOSOVA) do te jetė me plot bindje mirpo duhet kohė shumė sepse apet se apet mendoj qe ne e luajm vallen tjeter kush e rreh defin besoj qe po me kuptoni HAPPY INDEPEDENCE EVERY ALBANIAN
ndoshta nje emertim i tille per kosoven do te jet per ndonje te ardhme te pas 50 vjeteve, sepse nuk jemi te gatshem edhe per nje sfide tjeter
emertimi Kosove eshte i skalitur thelle ne ndjenjat e cdo shqiptari dhe ne mendjen tone
zoti dashte e ky emer te jetoj me gjate dhe te mos harrohet kurre
Ne Arenen Nderkombetare Njihet Emri Kosove ,dhe Nese Do Te Ndrohet Me Emerin Dordani,mendoj Se Do Ti Ulet Vlera Te Gjithave Sakrificave,gjakut Lume Qe Eshte Derdhur,masakrave Qe Ka Pesuar Me Emrin Kosove.emeri Dardani Edhe Ne Shqiperi Nuk Eshte Qe E Njohin Te Gjithe P.sh. Nga 0-30 Vjec Mendoni Sa Do Ta Njohe Bota Mbare.
o ju shpiunat e serbise me nga 5-6 postime - hyni me nickat tuaj te rregullt e folni keso e idiotesishe, ose mbylleni gojen e mos felliqni.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Jo vetem qe Kosova te quhet DARDANI sepse ky eshte emri historik i saj,i banuar prej mijera vjetesh nga Shqiptaro/Dardanet,por duhet te hiqen te gjitha toponimet sllave qe kane ngelur si atavizma ne Shqiperi dhe Dardani(une keshtu do e quaj ketej e tutje).
ps.ēa dreqin do ne Shqiperi ky emer qyteti ēorovoda,a nuk ju duket nje absurd!!te gjurmohen emrat e vjeter Shqip dhe te rivendosen te gjithe,per fshatra, qytete,male lumenj etj
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt