Nje here te vetme ne Historin tone si Komb nuk patem NJE MENDIM te gjithe per problemet Etnike!!!
Sa per pyetjen, jam dakort me emrin qe i takon DARDANI.
Nje here te vetme ne Historin tone si Komb nuk patem NJE MENDIM te gjithe per problemet Etnike!!!
Sa per pyetjen, jam dakort me emrin qe i takon DARDANI.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aldo_west_83 : 11-02-2008 mė 03:33
Tradhetar I Kombit!
I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !
ani mirė,
gati krejt e paskemi pranuar emrin Dardani, po jo ore se edhe kjo fjalė nuk ėshtė shqip, sepse shqip i thomė - DARDHANIA
po tevona?...![]()
...desh harrova, po ēka ėshtė darda bre...? Na i thomė - dardhė, dardha, e ju? hahaa
kreksi! te lutem perdor shqipe letrare kur shkruan.
Mendoj se e kemi emrin tonė, Shqipėri...Vetėm atėherė do tė jemi vetja, ata qė ishim, ata qė jemi, shqiptarė...
exha...(Shpėtimi)
Po e presim, pavarėsinė. E gėzofshim...Kjo pėr momentin mednoj se ėshtė mė e rėndėsishmja...
Pra, GĖZUAR...
exha...(Shpėtimi)
Mendoj se ndrrimi i emrit dhe emrimi me emrin Dardani eshte nje hap mese i qelluar edhe pse ne fillim mund te krioj nje huti ne publikun nderkombetar po jo edhe per njohsit e mire te qeshtjes pasi mendoj qe emri Kosove eshte nje toponim sllave i cili pa dashje na eshte inponuar gjate historis
Le tė flasin historianėt. Mednoj se emrin, Kosovė, sllavėt e kanė gjetur kėtu e nuk e kanė sjellur ata...
Ju faleminderės pėr mirėkuptim...Historianėt e kanė fjalėn...
exha...(Shpėtimi)
Se pari po e pershendes Forumin Shqiptar duke i uruar pune te mbare.
Se dyti juve qe po debatoni ne lidhje me emrin Dardani apo Kosove, qe te dy palet keni te drejte
po sikur ta dinit se ciles periudhe kohore i takojne emertimet. Andaj po frokohem se ne momentin e dhene me shume do t'i demtonim kosoves-dardani se sa qe do t'i ndihmonim. Temat e ketilla kerkojne pergatitje profesionale-shkencore si dhe debatim ne kater sy; ne tryeza te rrumbullakta,simpoziume etj..
me nderime Ulku
Isha duke i kuju vargjet e kenges se Shkurtes ....Oj Kosovė ooo ,nena ime ........dhe u mundova te kendoj ne versionin Dardani ,disi ma bukur dual Kosove .Provojeni edhe ju !!
Votoj per Kosove .
Krijoni Kontakt