Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    ...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Edi Rama - qytetar apo politikan?
    Nudist
    Citim Postuar mė parė nga skuthi_vogel Lexo Postimin

P L E H R E

K A T U N A R
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-02-2004
    Vendndodhja
    Tek komshija (u.s.a)
    Postime
    56
    Percarja ka qene gjithmone problem per Shqiperine.Po lexoj ketu disa postime nga disa individe qe mundohen te sjellin disa argumenta kunder zotit Rama.
    Nuk jam aspak dakort me keto argumenta por perseri me pelqen menyra e qytetarizuar se si keta persona mesiper mundohen ti pergjigjen kesaj teme.
    Por ne te njejten kohe shpreh dhe keqardhjen per disa persona mesiper qe nuk i permbahen temes duke sjelle argumenta apo fakte kunder apo pro, por degjenerojne ne banalitet me fyerje dhe ofendime per nje njeri qe une mendoj se eshte shume i respektuar nga shumica e Shqipetareve.
    Kjo tregon nje mungese edukate elementare ne rradhe te pare, dhe po keshtu tregon nje mungese te theksuar informimi apo njohurish.
    Nga te tille persona ka vuajtur gjithmone Shqiperia ne breza. Keta persona krijojne nje urrejtje te theksuar per dike vetem e vetem se i perket nje rryme te ndryshme politike me ate te tyren, pa patur parasysh nese ai person po punon/perpiqet/degjon/vlereson etj popullin. Per disa persona (nga te dyja krahet politike ne Shqiperi) nuk ka rendesi se cfare njeriu je apo cfare afron, apo kontribon per popullin shqipetar, NQS ti i perket partise se kundert je nje armik per te.
    Nuk i perkas asnje krahu politik dhe nuk me intereson shume per te, por ama po ashtu nuk mund te rri indiferent kur disa persona mundohen te hedhin balte mbi nje njeri qe une mendoj se eshte shpresa e vetme e Shqiperise dhe eshte i nderuar dhe i respektuar jo vetem brenda Shqiperise por edhe jashte saj.
    Une jetoj ne US dhe isha ne Shqiperi para disa muajsh dhe te them te drejten i vetmi ndryshim qe pashe nga hera e funditqe isha atje(para dy vjetesh) ishte Tirana. Ne dy vjet dhe perseri ishin bere shume ndryshime qe me pelqyen dhe ma rriten shpresen qe edhe ai vend do te dale nga kjo krize apo situate.
    Ne 17 vjet demokraci nuk kam pare dhe as kam degjuar qe nje politikan aq me teper nje kryetar opozite te shkoje dhe te degjoje njerezit e thjeshte ne te gjithe cepat e Shqiperise, dhe t'iu jape atyre zemer dhe shprese per nje te neserme me te mire.
    Deri me dje ne i shihnim politikanet vetem ne kohe fushatash, dhe jo per te degjuar njerezit apo per te qare hallet me ta, por per te treguar perrallat e tyre te zakonshme.
    Cfare prisni ju qe z Edi Rama te beje? Ndonje mrekulli.? Mos harroni qe ai e mori Tiranen ne dorezim ne nje gjendje katastrofike.Me nje fluks shume te madh te ardhurish nga rrethet e tjera te Shqiperise, me nje infrastrukture te shkaterruar, me ndertime pa leje nga te katerta anet. Kush nga ju me thote nje dicka te mire per gjendjen e Tiranes para se z Rama the zgjidhej kryetar i bashkise se Tiranes.
    Si mund ta quani ju siperfaqesore punen qe ka bere z Rama. Si mund te quash siperfaqesore rikonstruksion te plote apo dhe rruge te reja, parqe, lulishte, kende lojrash, trotuare etj.
    Mos harroni se edhe vete njerezit duhet te ndergjegjesohen per pronen publike apo te perbashket. Nuk mund te fajesojme z Rama sepse dikush hedh plehrat ne rruge, vjedh nje kapak pusete apo pret nje peme etj.
    Une e kam ndjekur me interes te gjithe ecurine e zotit Rama ne keto vite dhe kam pare se ai me te vertete i mban premtimet e dhena para elektoratit.
    Bashkia e Tiranes nuk eshte qeveri dhe ato te ardhura qe ky institucion ka une mendoj qe po menaxhohen shume mire nga z Rama.
    Desha te shtoj dhe dicka tjeter. A e kini pare ose degjuar se sa vleresohet puna dhe perpjekjet e z Edi Rama jashte Shqiperise, nga shoqata te ndryshme nderkombetare, qeveritare te shteteve te ndryshme, apo qofte edhe qytetare te thjeshte. Mjafton te beni nje kerkim online dhe do te merni nje informacion me te sakte rreth kesaj ceshtje. Po keshtu fakti qe ai u zgjodh kryebashkiaku me i mire i bote per vitin 2004 eshte shume i rendesishem dhe flet per vleresimin e tij nga institucione, shoqata apo individe brenda dhe jashte vendit.
    Une mendoj qe nqs eshte nje shprese qe Shqiperia te ndryshoje dhe te dale nga kjo krize, ajo shprese E VETME eshte z Edi Rama.
    Dhe ai eshte nje qytetar dhe politikan shume i respektuar.
    Eshte shume e thjeshte ti besh
    gjerat te ngaterruara ,por shume e
    ngaterruar ti thjeshtosh ato.

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551

Ish qytetar, tashme politikan i fiksuar
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964

Edi Rama

Cudi e madhe sa del nje njeri i zoti qe ben pes leke pune shahet e mallokhet.
    Edi Rama qofte kushdo politikan apo qytetar sa ka bere pune ai ne Tirane asnje ska bere.
    Ai mjafton qe kerkon te geloje neper politiken e qelbur te Shqiperise e ta pastroje sa te munde eshte per tu levduar.
    Pse me te currufjepsur si Lubonja doni te hapni vrima miu more
    Lubonja su pa njehere cpikpamje ka. Ai me siguri eshte kaq kontradiktor sa kur ngrihet ne mengjes i thote vetes sa i mencur je dhe njekohesisht sa idjot je.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-10-2004
    Postime
    705

Edi Rama ėshtė simptomė e sė keqes sė shoqėrisė shqiptare sot.

Edi Rama quhet Zotėria Multi-G, se ai shfaq simptoma tė jo pak ērregullimeve nervore tė paraqitura nė sistemin ndėrkombėtar tė klasifikimit tė sėmundjeve nervore. Vetė karriera politike e Edi Ramės janė simptomė e e sė keqes sė shoqėrisė shqiptare sot. Edi Ramės, duke shkuar nėpėr spitale. Por nėse do ta bėjė kėtė gjė, atėherė tė jetė i sigurt se do tė pritet me shumė interes nga tė sėmurėt nervorė, tė cilėt tashmė nga halli njohin diēka nga mjekėsia, dhe i dinė “G”-tė e tyre, nė sistemin ndėrkombėtar tė klasifikimit tė sėmundjeve nervore. .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga TOKE GEGA : 24-02-2008 mė 05:22

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    nga Alienated

Citim:
    Postuar mė parė nga Renea
    Nudist

Citim:
    Postuar mė parė nga skuthi_vogel

P L E H R E

K A T U N A R

nga Toke_Gega

Artikullshkruesja duket nuk e paska vezhguar sic duhet popullin. Pyetja qe i qendron ne baze artikullit ne ate rast ndoshta do ish formuluar e shtjelluar ndryshe. Si pyetje e mbyllur qe eshte do ish dashur te permbante dhe disa kutiza te tjera, te bazuara ne fjalorin popullor, qe populli si popull qe eshte te dinte ku te kryqezonte, ta gjente veten dhe mos protestonte duke e shprehur mendimin koncentrat me nje fjale a me nje fjali, se keto dreqka mbahen me shume mend se shume artikuj bashke.
    Por nuk ka ne fakt dhe aq shume faj artikullshkruesja. Perkufizimet jane gjithmone te veshtira. Tek ndertimi i tyre deshton pothuajse cdokush.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Rexhep Qosja: Tė vėrtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-05-2006, 04:52
  3. Mėngjezi i zgjimit kombėtar e qytetar nė Shqipėri
    Nga Veshtrusja nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 18:10
  4. Kryehajduti i Shqiperise, Qytetar Nderi ne USA
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •