Armend,
me sa e dij kjo tem ka ekzistue dhe me heret ,sido qe te jete eshte gje pozitive kur gjerat e mira kopjohen,
ju pershendes miqsisht
stentori
Armend,
me sa e dij kjo tem ka ekzistue dhe me heret ,sido qe te jete eshte gje pozitive kur gjerat e mira kopjohen,
ju pershendes miqsisht
stentori
Experience is the best teacher...
Pershendetje per , Kumanove ne bukur.
Aman ujti s'bonte hiq , si me paj kiselin.
- Imagination is more important than knowledge.
Pershendetje Kumanova - me vjen turp te them nje gje te tille por vetem njehere ne jeten time kam qene ne Kumanove, edhe ate nje mengjes vjeshte te vitit 1996. Do vi, do vi. Perseri ndonje dite do vi sepse kam qejf te vi.
Kafe e embelsira pas Bajramit, ok?!![]()
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Nuk po e shoh askung Renea , cu be me kete?
Alienated je i mirepritur![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jo pse turp ??? nese eshte e vertet ska gje perkundrazi eshte nje sinqeritet,por spo e kuptoj mesazhin,e bene te dije nese jeni Kumanovar apo Kumanoven e keni aq larg sa dhe une vete qe e kam.Psh une kam degjue shum per Pejen por ne Peje kurr skam qen ,pra seshte turp,;;;urdhero ejani ne Kumanove dyert jan te hapura per githke edhe pse ka gjate vite qe skam shkel mbi ate truall ...
respektet e mia per ju Alienated
Stentori
Tak tak tak erdhe te bej iftar te ju !
A don, e s'din, a din e s'don !
Ju pershendese KUMANOVE ,na tregoni cka po ndodhe ne ate pjese te shqiptaris.Shfrytezoj rastin qe te gjitheve KUMANOVAREVE dhe anetareve te FORUMIT SHQIPTARE tua uroje festen e fiter BAJRAMIT
Toka e njohur me gjak emjellur me plumba, elare me lot....,Sot feston Cameria,gjith SHQIPERIJA,feston umeti pejngamberit tim urime
Pershedetje nga qyteti fqinj Presheva...
PS. Per mua nje uje te "tharrte", edhe mundesishte nga banja e Kumanoves...asi Kumanovka
KLM
Krijoni Kontakt