Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-11-2007
    Postime
    7

A jam dashuruar me personin e duhur?!

Kam nje pyetje per ata qe kane pervoje ne dashuri ,jam i dashuruar ne nje femer marrezisht dhe kalojme shume mire por se di sa mund te jetoje kjo dashuri sepse jemi tipe shum te ndryshem ,ajo eshte shume tip i hareshem dhe shum llafazane kurse une e kunderta?

A mund te kishte jete kjo dashuri?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 09-01-2008 mė 10:51

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    O derman lum si ti qe je i dashuruar.
    Shprehjen e famshme : Plotesoni njeri-tjetrin : e ke degjuar?
    Hajde te trashegoheni thuaj edhe mos mendo te tilla gjera se 2 tipa te njejte krijojne shume monotoni.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-11-2007
    Postime
    7

re

Ha ha mir e ki valla thanks njeri shum sukses edhe ty ne dashur....

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anėtarėsuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    nickon mos u shqeteso per ndryshimet mes jush, nese do kete ndjenja nga te dy, dhe do e doni njeri-tjetrin ta siguroj qe gjithcka mes jush do shkoje ok . Suksese!
    Nje dicka te vogel!
    kur njerezit jane te emocionuar e te gezuar flasin pa pushim, edhe jane gjate gjithe kohes te buzeqeshur, pra mos u shqeteso per fjalet e mira, ose per ato me tendence humori!
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anėtarėsuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365
    LooOooL ti duhet ta dish me mir kete gje mer lal
    Jufka ime ...

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Po ti qenke per qef mer cun, te pakten nuk ke probleme per t'i bere diskutime me fjale te bukura sepse ajo fliska vete. Ku ka me mire se keshtu!
    Po te ishte edhe ajo e turpshme e jo llafazane, do ngelshit si kot mer jahu hahahahaha
    Hajde me trashegime!!!
    La vita č bella...

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga nickon Lexo Postimin
    Kam nje pyetje per ata qe kane pervoje ne dashuri ,jam i dashuruar ne nje femer marrezisht dhe kalojme shume mire por se di sa mund te jetoje kjo dashuri sepse jemi tipe shum te ndryshem ,ajo eshte shume tip i hareshem dhe shum llafazane kurse une e kunderta?

Hmmmmmm.....problematik ky rasti yt!
    Sepse psh kur flet ajo dhe ti sflet, nje dite do ti ngrihen nervat asaj dhe do plasi..
    Une mendoj se ajo te do per ate qe je dhe ti per ate vajze te hareshme dhe "llapazane" qe eshte.
    Mbase jeni bere per tu pershtatur me njeri tjetrin...
    Qendro ai qe je dhe e njejta gje per te,mos kerkoni te ndryshoni,sepse pikerisht aty humbim dashurine.
    "Carpe Diem"

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Hmmmmmm.....problematik ky rasti yt!
    Sepse psh kur flet ajo dhe ti sflet, nje dite do ti ngrihen nervat asaj dhe do plasi..
    Une mendoj se ajo te do per ate qe je dhe ti per ate vajze te hareshme dhe "llapazane" qe eshte.
    Mbase jeni bere per tu pershtatur me njeri tjetrin...
    Qendro ai qe je dhe e njejta gje per te,mos kerkoni te ndryshoni,sepse pikerisht aty humbim dashurine.

Meqe kam jetuar afer Qs kam pare nje ēift qe gjate gjithe kohes rinin ne lokal dhe nuk shikonin njeri tjeterin dhe i binte ne sy te gjitheve ky ēift nuk e di dhe vete perser rinin bashke por nuk kembenin asnje fjale mbase "komunikojne" me ane te shenjave Jo verbale eshte gjuha e shpirtit dhe dicka ti qe ke hapur temen nese do dilje nga natyra jote do beje gabim fatal sepse Ajo te ka dashuruar (nese te dashuron) per ate ēka je ti ne vetvete dhe ka shume menyra per te vene ne "prove" partnerin apo partneren funksionojne keto gjera dhe ne shek e 21 .

Me respekt AuGuSt

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    per mua merr kohe sa me shume qe te mundesh para se te besh ndonje hap qe mund te te lidhe seriozisht me tjetren ne menyre qe te kuptosh si do shkojne gjerat.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

i/e regjistruar Maska e Infinite
    Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    275
    Citim Postuar mė parė nga nickon Lexo Postimin

Kurre nuk mund ta thuash pergjigjen ne eshte personi i duhur sepse ne jete nuk i dihet kurre cfare ndodh!
    Nje keshille miqesore, mundohu te jetosh momentet e bukura dhe te mos stresosh veten dhe vajzen qe do me keto mendime.
    Ne nje lidhje nuk duhet te jene te dy njesoj pasi ajo lidhje do kete shume ngerce prandaj gezohu faktit qe jeni te ndryshem sepse nuk do merziteni kurre me njeri tjetrin! Pasi njeri duhet te jete gjithnje me i qete se tjetri!

Jetoje cdo moment, po dhe kjo nuk mjafton, dashuroje cdo moment qe jeton, i lumtur apo i hidhur qofte ai!!

Gjithe te mirat
    Nese ti nuk e kontrollon mendjen tende dikush tjeter do ta beje...

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Apolineri, luftėtari i dashuruar
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-07-2005, 14:32
  2. Williams dhe Kate tė dashuruar seriozisht
    Nga Shijaksi-London nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2005, 07:50
  3. Historia e trishtė e mjellmės sė dashuruar (rm)
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-12-2004, 09:39
  4. I Dashuruar Me Kembet E Nje Vajze
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 19-09-2003, 09:34
  5. Jeni dashuruar ndonjėherė pas njė pikture?
    Nga katana nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-05-2002, 16:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •