pak nga pak fillon rregulli. vem nen kontroll bocet njeher, pastaj pak nga pak shkojme me lart
Ja pra shteti jone ne vend te kerkoj dhe arrestoje kriminelat qe sot e kesaj dite jane te lire e bredhin neper shqiperi me makina lluksoze vete me arreston dy persona se mbledhin boce pishe
po kta te dy nese do kishin bere noi vrasje aha as skishin me i kap po thuj shyqyr qe kan len gjurmet e tyre ke bocet qe u kapen
bravo shteti shqiptar qe bete te mundur arrestimin e ktyre dy kriminelave te pakapshem
Edi...
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Dhe une i kam nje dy boçe pishe ketu ne shtepi marre nga Shqiperia...![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
ti iksfili.. si zhukarak simpatik divjake qe je.. pyt njiher nga te tute.. se a ka vertet ligj per pun bocesh..
a ka ketu ndonje agronom.. ose qe di nga pemtaria..?
te mos flasim kot..
dicka do jete ne kete ceshtje..
gazeta thot boce.. por ndoshta jan rreshire mbledhes.. pra nga ata qe prishin lekuren e pemes..
ose ndoshta bocet e njoma po te keputen demtojne zhvillimin e pyllit..
sdime.. pra te mos grijme kot..
te vij kopetenti..
po shyqyr qe ka roje e police..
ti gezohemi kesaj.. apo doni atmosfere 97-te tip ruco gjolek arben malase e caush raqke altin arapo dardhoiste e aldo bariste..
ore, shoke, mos ka ndonje gabim orthografik. nga "c" te "l" ka vertet hapesire per ndjekje penale. se ndryshe s'eshte e mundur..
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
degjo, ne po bazohemi sipas lajmit qe po japim keto mendime.
Nese jane nga ata qe i mbledhin rreshiren pemeve atehere ne rregull, po me siguri boçet nuk kane asnje rrezik per zhvillimin e pyllit, nese fjala eshte per boçe pishe, ose jane nga ato qe hahen, ose ato te tjerat nuk i sherbejne as pyllit e as njeriut.
pastaj, te kam thene, eshte "iksfiles" jo ashtu si e thua ti.
Pastaj ç'te kane bere divjaksit ty o Brari, shume inat ne paske.
E vetmja gje qe perben "LAJM" ketu eshte fakti qe ne Shqiperi mund te besh shume gjera me te kqeija se kjo, por perseri te bredhesh i lire.
Ca ka per tu habitur te ky lajm? Jo merr edhe krasit ca dege pemesh ti edhe ik pa te hyre gjemb ne kembe...
Ne Tirane, prane "pallatit me shigjeta", endet buze rruge nje burre.
Krijon objekte te ndryshme artistike, vertet interesante me ane te boceve te pishes qe me pas i reklamon dhe shet kalimtareve buze rruge.
Kjo iniciative eshte per t'u perkrahur nga shteti jone apo jo?!
Cfare mund te bente shteti ne kete rast?
Shteti do bente mire te mblidhte stikat, qe mund te sherbejne per dicka tjeter.![]()
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Ato qe mbledhin boçe do denohen rende!!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt