Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Mallakastër

Dy vëllezër, banorë të fshatit Plashnik të Beratit, janë vënë në pranga mesditën e djeshme, pasi akuzohen se kanë mbledhur boçe pishe. Burimet zyrtare të policisë pohuan se Dorian dhe Vullnet Bendaj, 22 dhe 25 vjeç, janë kapur duke vjedhur boçe pishe në fshatin Selitë të Mallakastrës. Mbledhja e boçave të pishës është e ndaluar me ligj, ndaj dy vëllezërit që ishin shpallur në kërkim para disa ditësh rrezikojnë të dënohen në bazë të Kodit Penal.

© Gazeta Shqip
    Po per Vrasje impenjohet kaq shume Policia Shqiptare????

Turp!Te Arrestosh 2 persona se mblodhen Boce Pishe.

Me keto rritme te shtetit Shqiptar mos te habitemi po doli ndo1 ligj per denim nqs merr fryme ne publik.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Turp!Te Arrestosh 2 persona se mblodhen Boce Pishe.
    Kshu jan vjedhjet:
    Sot fillohet me boçe, neser me arka vaji, pasneser me ca pula, edhe pas ca kohesh grabitje bankash.

Kujdes nga hajdutet e boçeve!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Kshu jan vjedhjet:
    Sot fillohet me boçe, neser me arka vaji, pasneser me ca pula, edhe pas ca kohesh grabitje bankash.

Kujdes nga hajdutet e boçeve!
    Derman po sikur te ndalojne ata qe bejne gjera me te medhaja se per momentin derisa te arrijne ne profesionizem keta te 2 eshte permbysur bota.Aty vriten e priten edhe nuk i kapin dot.

Ligji eshte njelloj per te gjithe. ( Per te gjithe te varferit )

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Eeee kshu ja kan nis edhe ata qe bejn gjera te medha!!

Sot me boçe, neser me vaj, etj etj.. edhe shife ku jan sot!! Duhet te parandalohet krimi, se ajo qe eshte bere, nuk kthehet dot, ama te perandalojme kto te rinjt qe nisin tani!!

ps: se kupto qe jam tu qesh me lot??

ahahahhaahhahhahahahah
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Eeee kshu ja kan nis edhe ata qe bejn gjera te medha!!

Sot me boçe, neser me vaj, etj etj.. edhe shife ku jan sot!! Duhet te parandalohet krimi, se ajo qe eshte bere, nuk kthehet dot, ama te perandalojme kto te rinjt qe nisin tani!!

ps: se kupto qe jam tu qesh me lot??

ahahahhaahhahhahahahah

Qesh ti qesh me lot derman po ata 2 tipat po hajne Burgun.Edhe Burg Shqiperie derman.

Fierak 100% Maska e Ujku'80
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    584
    Une mendoj se per kesisoj veprash duhet rifutur denimi me vdekje, nuk mund te lejojme qe ne nje vend qe pretendon te futet ne be te kemi akoma hajdut boçe pishash.................
    Liberté, égalité, fraternité

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Mallakastër

Dy vëllezër, banorë të fshatit Plashnik të Beratit, janë vënë në pranga mesditën e djeshme, pasi akuzohen se kanë mbledhur boçe pishe. Burimet zyrtare të policisë pohuan se Dorian dhe Vullnet Bendaj, 22 dhe 25 vjeç, janë kapur duke vjedhur boçe pishe në fshatin Selitë të Mallakastrës. Mbledhja e boçave të pishës është e ndaluar me ligj, ndaj dy vëllezërit që ishin shpallur në kërkim para disa ditësh rrezikojnë të dënohen në bazë të Kodit Penal.

© Gazeta Shqip
    Me duket si diçka e sajuar,qesharake ose jo e shpjeguar mire,se mesa di une nuk ka ligj ne Shqiperi per "vjedhje boçe pishe" dhe aq me teper te vihesh ne kerkim per nje gje te tille.
    KJo me siguri eshte nje batute gazetareske me kuptimin qe "ligji merret me boçe pishe" dhe jo me problemet aktuale!
    Mendimi im ky...
    Po ne Lazarat a dini gje te kete boçe pishe?

Ps....A ka ndonje ligj kur mbledh lajthi,se une e kam bere kete pune te fshati i gjyshit tim...aman me lajmeroni se mos shkoj ne burg kot?!

Respekte
    "Carpe Diem"

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Dhe une i kam nje dy boçe pishe ketu ne shtepi marre nga Shqiperia...
    Blue_Sky, kujdes, mos bej te ditur identitetin tend se do shpallesh person ne kerkim dhe do ndiqesh nga Interpoli. LoL.

Eh more shoke, keshtu pra, marin boçe pishe ata te shkretet, per te fituar dy leke per buke dhe arrestohen nga policia dhe pritet te denohen.

Ndersa tjetri, akuzohet per vrasje, prokuroria sjell faktet dhe provat dhe kerkon 25 vjet burg por gjyqtaret i japin lirine.

Pak e çuditshme, por e vertete.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    mire ua kane bere, ligji eshte ligj denohet ai qe vjedh boce, ngelen duke thyer ligjet keta
    shikoni more shoket qe nuk vjedhin boce por i presin pishat, pse budallenj jane keta qe te vjedhin boce
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-08-2004
    Postime
    298

Brarin e kam inat qe eshte PD-ist ...por prap ai ka te drejte.

.....ligji duhet te jete ligj!!!!
    ...me kete duhet te mesohemi te gjithe!...a eshte e drejte te mblidhen bocet ose ***** e pishes, ate e dine ata qe bejne ligjet. Ne te tjeret duhet vetem ti zbatojme ato ligje !!! PIKE!!!!
    Ne nuk kemi te drejte te diskutojme ligjet!!! PIKE!!!
    I urrej deputete e sotem! E nese ata votojne nje ligj IDIOT, ne duhet ta zbatojme! PIKE!! Ne nuk duhet te diskutojme ligjet!!! Ligji nuk eshte per tu diskutuar!!!
    ligji eshte per tu zbatuar ...or...ti.....IDIOT!!!

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Prangosen grabitësit shqiptarë në Spanjë
    Nga White_Angel në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-06-2005, 14:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •