Kshu jan vjedhjet:Turp!Te Arrestosh 2 persona se mblodhen Boce Pishe.
Sot fillohet me boçe, neser me arka vaji, pasneser me ca pula, edhe pas ca kohesh grabitje bankash.
Kujdes nga hajdutet e boçeve!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Eeee kshu ja kan nis edhe ata qe bejn gjera te medha!!
Sot me boçe, neser me vaj, etj etj.. edhe shife ku jan sot!! Duhet te parandalohet krimi, se ajo qe eshte bere, nuk kthehet dot, ama te perandalojme kto te rinjt qe nisin tani!!
ps: se kupto qe jam tu qesh me lot??
ahahahhaahhahhahahahah
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Une mendoj se per kesisoj veprash duhet rifutur denimi me vdekje, nuk mund te lejojme qe ne nje vend qe pretendon te futet ne be te kemi akoma hajdut boçe pishash.................
Liberté, égalité, fraternité
Me duket si diçka e sajuar,qesharake ose jo e shpjeguar mire,se mesa di une nuk ka ligj ne Shqiperi per "vjedhje boçe pishe" dhe aq me teper te vihesh ne kerkim per nje gje te tille.
KJo me siguri eshte nje batute gazetareske me kuptimin qe "ligji merret me boçe pishe" dhe jo me problemet aktuale!
Mendimi im ky...
Po ne Lazarat a dini gje te kete boçe pishe?
Ps....A ka ndonje ligj kur mbledh lajthi,se une e kam bere kete pune te fshati i gjyshit tim...aman me lajmeroni se mos shkoj ne burg kot?!
Respekte
"Carpe Diem"
Blue_Sky, kujdes, mos bej te ditur identitetin tend se do shpallesh person ne kerkim dhe do ndiqesh nga Interpoli. LoL.
Eh more shoke, keshtu pra, marin boçe pishe ata te shkretet, per te fituar dy leke per buke dhe arrestohen nga policia dhe pritet te denohen.
Ndersa tjetri, akuzohet per vrasje, prokuroria sjell faktet dhe provat dhe kerkon 25 vjet burg por gjyqtaret i japin lirine.
Pak e çuditshme, por e vertete.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
mire ua kane bere, ligji eshte ligj denohet ai qe vjedh boce, ngelen duke thyer ligjet keta
shikoni more shoket qe nuk vjedhin boce por i presin pishat, pse budallenj jane keta qe te vjedhin boce
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
.....ligji duhet te jete ligj!!!!
...me kete duhet te mesohemi te gjithe!...a eshte e drejte te mblidhen bocet ose ***** e pishes, ate e dine ata qe bejne ligjet. Ne te tjeret duhet vetem ti zbatojme ato ligje !!! PIKE!!!!
Ne nuk kemi te drejte te diskutojme ligjet!!! PIKE!!!
I urrej deputete e sotem! E nese ata votojne nje ligj IDIOT, ne duhet ta zbatojme! PIKE!! Ne nuk duhet te diskutojme ligjet!!! Ligji nuk eshte per tu diskutuar!!!
ligji eshte per tu zbatuar ...or...ti.....IDIOT!!!
Krijoni Kontakt