Nuk e pritėn nė aeroport kryeministrin e Kosovės
Sa mire!
Per sa kohe qe presidenti i Kosoves, Rrugova, nuk denjon te vije ne festen e flamurit te tij, ne te sames shkkoft dhe Rexhepi!
Nuk e pritėn nė aeroport kryeministrin e Kosovės
Sa mire!
Per sa kohe qe presidenti i Kosoves, Rrugova, nuk denjon te vije ne festen e flamurit te tij, ne te sames shkkoft dhe Rexhepi!
Ndonese jam kundershtar politik (e drejta ime absolute) ndaj krahut te majt politik ne Kosove ajo qe ka ngjare me Kryeministrin B.Rexhepi ne Tirane eshte nje skandal politik.
Duke qene se jam teper i informuar per te mos thene se edhe vet e kam kryer detyren e pritjes dhe percjelljes se personaliteteve te larta qe e kane vizituar Shqiperine ne vitet 92-97, kjo qe ka ngjare ne Rinas me udheheqjen e Kosoves eshte e qellimshme.
Pse mendoj keshtu. Garda e Republikes dhe Ministria e Jashtme ne kordinim me keshillin e ministrave nje jave para bejne planet e vizitave dhe marrin masa e nxjerrin vendime per keto vizita. Nje delegacion i larte shoqerohet nga forcat shqiptare qysh nga zbritja e tyre nga aeroplani e deri ne largimin e tyre. Ndersa M.Jashtme eshte prezente me ane te protokollit i cili ka detyre te zbatoje me perpikmeri orarin e vizitave te parashikuara. Por te nderuar anetare te forumit asnjera nga keto nuk ka ndodhur.
Lind pyetja pse? Sepse Shqiperia zyrtare asnjeher nuk e shek Kosoven si nje pjes te trungut te vet, e lere te punoj per bashkimin e tij. Shqiperia arriti edhe mbylljen e te vetmes zyre te Kosoves e cila kordinonte punet ndermjet dy vendeve. Aj qe eshte e habitshme dhe per te qare eshte se Kosoves i mbyllen zyrat ne Tirane dhe menjehere fillojne bisedimet e hapjet e zyrave me Beogradin!?
Persa i perket shkarkimeve te Metes mendoj se jane me vend, por deklarimet e zyres se Rexhepit ne Prishtine e prishin krejt kete turp politik. Shpresoj te jet turpi i fundit, duke mos harruar te ju them se qeveritaret e Tiranes te cilet jane te njejte kur Thaci me shoke vinin ne Tirane priteshin e percilleshin me eskorta te fuqishme e flinin neper vilat e Dajtit. Po po kjo eshte e vertet, por atehere Thaci kishta D.Marka e Dollar neper duar e ketyre pareve ne shqiptaret ia degjojme eren nga larg. Sot Thaci eshte ne opozite e paret ka mesuar edhe ai ti kontrolloje mire.
Haj medet po ban mileti pse shqiptaret smund te bajne mes veti!
Krijoni Kontakt