Close
Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 136
    i/e regjistruar Maska e si-kapetan
    Anėtarėsuar
    17-05-2007
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    55
    Citim Postuar mė parė nga panteri Lexo Postimin
    Ti pjese e ilegalas ke qene, cka e dish a ka qene a ska qene?
    hec be shoc, mos u mer me denzinformata dhe muhabete kafesh. Nese kije deni fakte, nxjere, nese jo ateher TI je renaveci!
    Fakti eshte se Menduh Thaci gjate viteve 90-91 ka qene kryetar i deges se PPD-se ne Tetove. Ne ilegalitet nuk ka qene asnjeher.
    Po ti Panter ateher ke qene ne pelena, prandaj nuk di gje.
    Ruajena Zot nga injorantet e painformuar.
    ZVONIMIR BOBAN LEGENDARNI KAPETAN

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar mė parė nga si-kapetan Lexo Postimin
    Fakti eshte se Menduh Thaci gjate viteve 90-91 ka qene kryetar i deges se PPD-se ne Tetove. Ne ilegalitet nuk ka qene asnjeher.
    Po ti Panter ateher ke qene ne pelena, prandaj nuk di gje.
    Zvonimir Bobane, ma injorant se ti sbesoj se ka ne kete forum . Nese Menduh Thaci ka thene se ka vepruar ne ilegalitet nuk dmth se ka vepruar ne Zvicer apo Amerike. Fjala ''ilegale'' dmth dicka jo legale, nje sinonim per kohen e atehershme ka qene te punosh kunder sistemit politik te shtetit. Keshtu qe ilegalisht ke vepruar edhe ne Tetove, Gostivar, Shkup, Kosove , Serbi...

Ti si duket akoma mban pelena, hiqi se te vjen era..pfffffffff
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cimo : 01-02-2008 mė 10:36

i/e regjistruar Maska e panteri
    Anėtarėsuar
    04-01-2006
    Postime
    196
    Majr thote Cima:" Hici pelenat se era t'vajn" hahaha

Anėtarėsuar
    17-05-2007
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    55
    Citim Postuar mė parė nga Cimo Lexo Postimin
    Zvonimir Bobane, ma injorant se ti sbesoj se ka ne kete forum . Nese Menduh Thaci ka thene se ka vepruar ne ilegalitet nuk dmth se ka vepruar ne Zvicer apo Amerike. Fjala ''ilegale'' dmth dicka jo legale, nje sinonim per kohen e atehershme ka qene te punosh kunder sistemit politik te shtetit. Keshtu qe ilegalisht ke vepruar edhe ne Tetove, Gostivar, Shkup, Kosove , Serbi...

Ti si duket akoma mban pelena, hiqi se te vjen era..pfffffffff
    Cimo e ke shume gabim, nuk je ne ngjarje. Thaci tha se kam qene ne ilegale bashke me Ali Ahmetin, e Aliu nuk ka qene asokohe ketu, domethene se nuk behet fjale per Tetoven, Gostivarin, Shkupin, Kosoven etj. etj.
    P.S. vet fjalori jot flet per karakterin tend

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-05-2007
    Postime
    27

Thumbs down Or i paturp e i gjorė,stė vjen turp,

Citim Postuar mė parė nga Armend Lexo Postimin
    Kam nje mike te mire tani sa qe per 5 ore ta ben vizen per ne Itali mendoj se atje te dergon ne pun te sigurt
    Si stė vjen turpė kėshtu tė shprehesh ndaj njė motre shqiptare,po si shihet prej postimeve tua tingėllon se edhe ti i takon KLANIT te Thaēit,edhe bėni ksisoj PISLLIQE,po na trego kėtu se a i keni bėr vizat pėr motrat e juaja dhe i keni dėrgu ne Itali apo diku tjetėr?????????? SHPORRU e i GJORė
    Princesha mos u dorėzo.

Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Cimo e ke shume gabim, nuk je ne ngjarje. Thaci tha se kam qene ne ilegale bashke me Ali Ahmetin, e Aliu nuk ka qene asokohe ketu, domethene se nuk behet fjale per Tetoven, Gostivarin, Shkupin, Kosoven etj. etj.
    P.S. vet fjalori jot flet per karakterin tend
    Une si duket ty duhet te te shkruaj kroatisht per te kuptuar postimin tim. Po aj me shendet se se s'jam i nivelit te ulet per te te sqaruar ty, kur do rritesh do te kuptosh se cka kam thene.

revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anėtarėsuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704
    Citim Postuar mė parė nga panteri Lexo Postimin

Haha deshira e jote dhe e DUI-te per regjim vizash per shtetasit shqiptare(ligj te cilen ju e votuat ne 2006) nuk do te plotsohet.

Do kisha dashte te ishte e vertete kjo qe po thua ti, po fatkeqesisht nuk mund ta besoj.
    Se ne shqiptaret e Ilirides, u lodhem mooo me rrenat e Menduh Vojvodes.

P.S: Vendosja e vizave per shtetasit shqiptare ka qene deshire e atij qe solli vendimin per vendosjen e vizave d.m.th Partise se Deshtuar Shqiptare (ne pushtet), e jo deshira e nje njeriu si une qe tan kohes kundershton vendimin.

Shendet!
    Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.

Anėtarėsuar
    17-05-2007
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    55
    Citim Postuar mė parė nga Cimo Lexo Postimin
    Une si duket ty duhet te te shkruaj kroatisht per te kuptuar postimin tim. Po aj me shendet se se s'jam i nivelit te ulet per te te sqaruar ty, kur do rritesh do te kuptosh se cka kam thene.
    Ti vet e din se Menduhi ska qen ne ilegalitet, po shtiresh "sherr budallasi". Ose ose vojvoda ta ka be nje "brain wash".
    E dyta, e ke deshmuar ne postimet e me larta se niveli jot eshte teper i ulet dhe se nuk ke kulture elementare komunikimi.
    E treta, me mire te shkruash kroatisht sesa T'ga za Jug te Miladinovave

Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Ti vet e din se Menduhi ska qen ne ilegalitet, po shtiresh "sherr budallasi". Ose ose vojvoda ta ka be nje "brain wash".
    PSe nuk e demantoi Ali Ahmeti kete po ke mar rolin e Xhevat Ademit ti.
    E dyta, e ke deshmuar ne postimet e me larta se niveli jot eshte teper i ulet dhe se nuk ke kulture elementare komunikimi.
    Ti je i vogel te kuptosh postimet e mija, nese do Zoti do ritesh de do kuptosh nese nuk do shendosh...duhet te pajtohesh me realitetin
    E treta, me mire te shkruash kroatisht sesa T'ga za Jug te Miladinovave
    Thush si firmen tende a, Zvonimir Boban legendarni qenef kao ja

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Ne SHqiptaret e Shqiperise nuk dijme ndonje arritje qoft ne nivel intelektual, qofte ne nivel politik, qofte ne nivel personal patriotik te kti Menduh Thacit...

Ne ama dijme dhe vleresojme arritjet e Ali Ahmetit, qe pas vitit 2001, ai i beri Shqiptaret te jene faktor ne qeverisjen e Maqedonise ne nivel qendror e lokal....

Per Shqiptaret e Shqiperise, ALi Ahmeti nuk ka te krahasuar me Menduh Thacin....per perkrahesit e PDSH na jepni naj atributesh qe ju mendoni qe e bejne superior ne krahasim me Liken e BDIse...

Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ali Ahmeti vs. Menduh Thaēi
    Nga *Lorisa* nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 213
    Postimi i Fundit: 06-06-2009, 08:38
  2. Pėrgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 20-05-2009, 21:23
  3. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 14:57
  4. Situata nė Kondovė, Maqedoni
    Nga Prespar_ nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 19-10-2007, 01:51
  5. Pse Ali Ahmeti ik nga duelet televizive?
    Nga Omari nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 17-09-2007, 10:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •