Pasi nuk jeton ne Maqedoni, po ta tregoj une se Menduh Thaci eshte tipik antishqiptar. Partine e tij e ka formuar UDB-a se bashku me agjensine maqedone per kunderzbulim. Per me teper shikoje deklaraten e Pavle Trajanov (partner koalicioni i Thacit)
http://www.youtube.com/watch?v=qjBdGFOS9jk
E dyta, Menduh Thaci eshte mik shtepie me Lube Boshkovskin, i cili tash gjendet ne Hage per shkak se eshte i akuzuar per likuidimin e 10 civileve shqiptare ne fshatin Luboten.
E treta, gjate kohes kur ka qene PDSH ne pushtet, nuk eshte sjellur asnje ligj qe do t'ju jepte me shume te drejta shqiptareve. Ma thuaj ti vetem nje ligj te ketille qe e ka sjellur PDHS-ja, dhe une ne te njejtin moment do te anetaresohem ne PDSH. Por ligj te tille nuk do te gjesh.
E katerta, PDSH dhe BDI jane te pakrahasueshme, sepse BDI e ndryshoi statusin e shqiptareve ne Maqedoni. Prandaj sot BDI ka rejting 11 %, ndersa PDSH 5%.
Une jetoj qe 27 vjet ne Tetove dhe e di shume me mire se ti e te tjere se kush eshte PDSH-ja dhe Menduh Thaci. Por kete e din edhe populli shqiptar i Maqedonise, prandaj
Menduh Thaci si politikan e ka rejtingun 0,5 %
Krijoni Kontakt