Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Policia greke vret grabitësin shqiptar në mes të Athinës

Policia greke vret shqiptarin në mes të Athinës

Policia greke ka ekzekutuar një shqiptar, në qendër të kryeqytetit, Athinë. Ngjarja ndodhi mëngjesin e djeshëm në rrugën "Sepolion 14", në sheshin "Atika", kur dy anëtarë të një bande grabitësish të armatosur, dolën nga një zyrë postare, që sapo e kishin grabitur. Në momentin që po dilnin me një shumë parash, u gjendën përballë një efektivi policie, i cili u bëri thirrje të dorëzoheshin. Njëri prej grabitësve tentoi ta qëllonte me një automatik tip "Uzi", por polici hapi zjarr i pari, duke e lënë të vdekur në vend. Njëri prej dy anëtarëve të tjerë të bandës, të cilët po prisnin jashtë, qëlloi me kallashnikov drejt zyrës postare më tepër se 30 herë, por pa lënduar njeri. Shumë pranë vendit të ngjarjes ndodheshin edhe disa policë të tjerë, të cilët iu përgjigjën zjarrit të grabitësve. Policia greke i ndoqi dy grabitësit e tjerë nëpër rrugicat e lagjes, por ata mundën të largohen me një motoçikletë, e cila rezultoi e vjedhur. Nga ekzaminimi i të dhënave të gjetura në trupin e viktimës, mësohet se ai është shtetas shqiptar, i dënuar më parë për grabitje me armë. Emri i tij nuk bëhet publik për shkak të hetimit. Në cilësinë e provës materiale u gjetën edhe armët e viktimës, një automatik "Uzi", një pistoletë TT, një motoçikletë me të cilën autorët e grabitjes do të largoheshin nga vendngjarja, një pjesë e parave të grabitura në zyrën postare. Në vend u gjetën më tepër se 40 gëzhoja të kalibrave të ndryshëm. Ndërkohë, polici që qëlloi mbi grabitësin, u ndalua prej agjentëve policorë deri në zbardhjen e rrethanave të ngjarjes.

gazeta-shqip
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

a ka mundesi te korrigjohet titulli

vret banditin shqiptar ose, kriminelin, se nuk eshte shqiptar i thjeshte ku lol

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,967

Korigjoje

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Policia greke vret shqiptarin në mes të Athinës

Policia greke ka ekzekutuar një shqiptar, në qendër të kryeqytetit, Athinë. Ngjarja ndodhi mëngjesin e djeshëm në rrugën "Sepolion 14", në sheshin "Atika", kur dy anëtarë të një bande grabitësish të armatosur, dolën nga një zyrë postare, që sapo e kishin grabitur. Në momentin që po dilnin me një shumë parash, u gjendën përballë një efektivi policie, i cili u bëri thirrje të dorëzoheshin. Njëri prej grabitësve tentoi ta qëllonte me një automatik tip "Uzi", por polici hapi zjarr i pari, duke e lënë të vdekur në vend. Njëri prej dy anëtarëve të tjerë të bandës, të cilët po prisnin jashtë, qëlloi me kallashnikov drejt zyrës postare më tepër se 30 herë, por pa lënduar njeri. Shumë pranë vendit të ngjarjes ndodheshin edhe disa policë të tjerë, të cilët iu përgjigjën zjarrit të grabitësve. Policia greke i ndoqi dy grabitësit e tjerë nëpër rrugicat e lagjes, por ata mundën të largohen me një motoçikletë, e cila rezultoi e vjedhur. Nga ekzaminimi i të dhënave të gjetura në trupin e viktimës, mësohet se ai është shtetas shqiptar, i dënuar më parë për grabitje me armë. Emri i tij nuk bëhet publik për shkak të hetimit. Në cilësinë e provës materiale u gjetën edhe armët e viktimës, një automatik "Uzi", një pistoletë TT, një motoçikletë me të cilën autorët e grabitjes do të largoheshin nga vendngjarja, një pjesë e parave të grabitura në zyrën postare. Në vend u gjetën më tepër se 40 gëzhoja të kalibrave të ndryshëm. Ndërkohë, polici që qëlloi mbi grabitësin, u ndalua prej agjentëve policorë deri në zbardhjen e rrethanave të ngjarjes.

gazeta-shqip
    Për lajmin në fjalë,mediet Greke e dhanë se hajduti i vrarë ishte me origjinë Gjeorgjiane!Mediet shqiptare e dhanë për shqiptar.Kush ka të drejtë?

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    ktu paska keqkuptime te math mesashohe, un jetoj tek kjo lagje atikia dhe skam marr vesh qe eshte vra ndonje shqiptar.

gazetaret + politikanet = dallaveraxhinje.

shnet.
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    Për lajmin në fjalë,mediet Greke e dhanë se hajduti i vrarë ishte me origjinë Gjeorgjiane!Mediet shqiptare e dhanë për shqiptar.Kush ka të drejtë?
    Si gjithmone shqiptaret....lol

ktu paska keqkuptime te math mesashohe, un jetoj tek kjo lagje atikia dhe skam marr vesh qe eshte vra ndonje shqiptar.
    nuk e di se cfare ka qene(nacionalitet) ai viktima, por nqs deri dije, autoritetet greke, pohonin pa u dridhur qerpiku, se krimineli ishte/eshte shqiptar qe ne sekonden e pare ,pas krimit... kete zakon e ka mare tashme gazetat shqiptare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Korcar-L1 : 23-01-2008 më 08:29
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  3. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  4. Ku po shkon kombi shqiptar?
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-01-2007, 05:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •