Per mua midis 2 personave qe duhen nuk ka rendesi mosha.Psh une vet jam 27 vjec kurse nusen e kam 64 vjece.Me merr pension e shkreta.Po cti bej dashuris. :P
Si nuk ka rendesi mosha ore mileti cfare pyetje beni?
Per mua midis 2 personave qe duhen nuk ka rendesi mosha.Psh une vet jam 27 vjec kurse nusen e kam 64 vjece.Me merr pension e shkreta.Po cti bej dashuris. :P
Si nuk ka rendesi mosha ore mileti cfare pyetje beni?
Hallall plako!Po me sqaro dicka te lutem!Cila eshte me e forte,dashuria qe ke per letrat apo dashuria qe ke per bashkeshorten?Postuar më parë nga IL__SANTO
bej shaka plako...
Sa per temen,mendoj se mosha ka rendesine e vet nese flasim per nje lidhje bashkeshortore...nuk mund te martohem me nje 70 vjecare sepse nuk jam shume i afte ne nderrimin e bebelinave...![]()
po.mashkulli eshte mire te jete me i madh.
Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.
Thon qe dashuria nuk njef mosh,por jo t`ja fusesh me TOP ama.
Nese dy njerez duhen gjithcka mund te ndodh.
Pastaj eshte e pranushme qe mashkulli te jete dhe 10 vite me i madh,ndersa per sa i perket femres,deri ne 5 vjec,me pak dhimbje por do e pranosh moshen madhore te saj.
Ehhh Dashuri esapi thuaj![]()
Feel the pump √
une mendoj se po
cuni te jete me i madh ne moshe se goca
diferenca te mos jete e madhe
si ne asgje tjeter nuk mund te eliminohen "perjashtimet" qe mund te ndodhin
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Ne dashuri nuk ka moshe.....diferenca e vogel ne mes viteve nuk ka rendesi...
Dashuria nuk njeh kufi...
pajtohem me mendimin erenegates....
Jo,edhe une e them keshtu: dashuria nuk njeh moshe,ngjyre,fe,komb,vetem epshin (apo)dhe interesin ...Postuar më parë nga rina_
Jo ska... S`do te thot gje 10 vite me pak 10 vite me shum rendesi ka te ket mirkuptim dhe dashuri midis ciftit , por prap se prap cdo njeri ka mendim e tij .
Jufka ime ...
Mosha ne nje lidhje ka rendesine e vet, varesisht nga cifti nga pikpamja e tyre per dashurine.
Per mua personalisht mosha nuk luan shume rol te madh varesisht nga largesia ne mosh mes dy te dashuruarve keshtu qe deri me 10 vjet eshte e pranueshme nga ana ime si me e vogel ashtu edhe me e madhe mirepo me shume se 10 vjet luan rol te rendesishem ather mosha.
Sui generis
Varet Cfare Diference Moshe Eshte. Po Pati Diferenc Te Madhe Ka Shume Probleme [Mos Perputhje Ideshe] Po Qe Diferenc E Vogel Se Besoj Se Ka Problem.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Krijoni Kontakt