Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Citim Postuar mė parė nga Agon_xh Lexo Postimin
    Gjuhet qe mund te perdorish me ne web aplikacion jane te shumta keto ti qe i ke permend jane gjuhe qe perdoren ne ASP.NET ose ASP . ASP.NET eshte platforme e Microsoftit per programim ne web , ku jane te inegrume te gjitha komponentet, librarite e tj. per te programuar ne web, gjuhet qe ti ke cek me lart jane pjese e ASP.NET, por ke haruar C# (C-Sharp)qe ne kohen e fundit perdoret me shume ne Microsoft platformen. ...
    Per hire te informimit te plote me duhet te korigjoj kete shkrim. Gjuhet C dhe C++ nuk jane "pjese te ASP ose ASP.NET" platformes, krejt perkundrazi, keto gjuhe programuese jane te pamvaruna nga platforma dhe perdoren ne te gjitha sistemet operative. Varesia e programeve te shkruara ne keto gjuhe nga sistemi operativ krijohet vetem kur lidhen librarite te cilat jane specifike per nje nga sistemet operativ. VB.NET dhe C# mund te perdoren ne kuader te ASP.NET ose plotesisht te pavaruna (stand alone).
    Perndryshe C eshte nje nga themelet e teknologjise informatike moderne (Shumica e SO jane te shkruara ne kete gjuhe) dhe ende nuk ka zevendesim te plote.

linux user Maska e eni_
    Anėtarėsuar
    13-03-2005
    Postime
    67
    Citim Postuar mė parė nga mastersoft Lexo Postimin
    Faleminderit eni po ti cfare profesioni ke zgjedhur ?
    Une ende jam student ne gjimnaz, por e di qe do zgjedh degen e Informatikes per uinversitet [ose me sakte e kam zgjedhur..]. Do me pelqente shume te vahzdoja, pasi u be kohe qe merrem me programim, me linux, me rrjetat, e nga nje cike me security, dhe dizajn [qe s'esht tamam tamam e lidhur me informatiken e mirefillte]. Sic e sheh nuk mundem akoma ti pergjigjem pyetjes tende, pasi profesionin se kam zgjedhur.. akoma. Thjesht kam idene se cfare dua te jete profesioni im. Ndoshta tani per tani profesioni im eshte gjimnazist :P. kshu pra ! ia kalofsh mire ne zgjedhjen tende..

-- eni
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eni_ : 26-01-2008 mė 19:21
    Phuck windows, Think Linux

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Eno, nuk ka 'student gjimnazist" lool as 'profesor hidraulik"...

Tash, ne lidhje me temen do te them vetem nje gje. Nuk merrem me kete pune, prandaj opinionin tim merreni si te nje vezhguesi nga jashte.

-Perderisa, une marre/shkarkoj programet me te fundit qe dalin ne treg, pa paguar asgje, vetem duke i futur nje crack (qe e gjen kudo neper internet) => atehere ka nje problem me profesionin e programuesit. Kete kam kuptuar une te pakten. Ne kompjuterin tim kam te instaluar programe qe po t'i blija do detyrohesha te shisja makinen , po ja qe i kam marre qyl. Jo vetem une po te gjitha ata qe dine te gjejne nje faqe warez.

Heheeee me keqardhje e them, po mundi juaj eshte lehtesisht i vjedhshem.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jack Watson : 27-01-2008 mė 09:56
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Eshte e vertete ajo qe thua JackWatson
    por leku zakonisht nga kompanite e medha behet me programe dhe platforma Ad-Hoc, pra me porosi per nje klient,
    qe nuk mund ti perdori askush tjeter se nuk ka ēe do.
    Po kuptohet, nese do te jesh nje programues qe do te shesi programet e veta, veshtire se e ben dot, ne mos te shpikesh ndonje teknike te re apo algoritem revolucionar,
    perndryshe eshte e kote.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Programimi eshte diēka teper e bukur, nqs e ke pasion dihet. Dhe, gjithashtu, nese gjen treg ose punon ne ndonje kompani te mire, eshte dhe fitimprures.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Programues
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Postime
    31
    Pershendetje te gjithve!
    tani posa i kam mbushur 16 vite dhe eshte ky viti i 4 qe mirem me programim
    Punoj me Gjuhen Programuese VB.NET me shum dhe me C# me pak kryesisht zgjedh detyra te ndryshme. Gjithashtu nga pak edhe me Web Aplikacione (ASP.NET) duke e perdorur VB.NET-in mendoj se eshte nje kenaqsi te mirresh me programim sepse ti krijon qka te duash etj.
    kaloni mire
    live your day
    ---------------------
    CodeProject Article

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Salih Mripa: Programimi nė C dhe C++
    Nga edspace nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 09-04-2013, 19:49
  2. HTML: Gjuhė programimi apo jo?
    Nga eni_ nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 13-01-2008, 21:33
  3. Programimi i Barcode me Pl/Sql
    Nga Miremengjes nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-04-2005, 15:59
  4. Programimi ne Assembly
    Nga reni00 nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-02-2005, 12:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •