Close
Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 161
    nuk jam vetem un ajo qe duhet, se nqs nuk duan te shohin me mire i le ne verberine e tyre.

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Kemi folur aq shume per dashurine,kemi thene cfare eshte ajo,me cfare ngjan,te mirat qe na sjell ajo,kenaqesite e saj,ndjenjat e shume te tjera.
    Kam njohur plot njerez te dashuruar dhe kam njohur plot qe jane te dashuruar me imazhin dhe fytyren e dikujt per te cilin ose cilen kane menduar aq shume me pare!
    Kam lexuar gezimin te syte e te te pareve dhe trishtimin dhe lotet te te dytet....
    Kam folur me plot te tille dhe kam vene re te ata mosbesimin ndaj jetes,kam pare mbylljen ne veten e tyre,kam pare humbjen e shijes nga cdo gje qe mund te jete e bukur ne kete jete,kam pare dhimbjen,zhgenjimin,kam pare urrejtjen e tyre ndaj vetes.......dhe kam pare akoma te gjalle dashurine per dike qe u ka humbur!
    Me ka bere pershtypje kjo lloj vuajtje dhe jam menduar ti jap shume shpjegime,eshte dicka fatkeqesisht qe e kemi kaluar ose do e kalojme te gjithe....e ka emrin Zhgenjim....
    Po ajo qe me vret me teper eshte ajo fjale qe keta njerez thone....."Nuk mundem me te dashuroj"!
    Frika per te dashuruar.....!
    Kam bere pjese te keta lloj njerezish edhe une dhe eshte tani dicka qe me shtyn te mos jem me e tille....eshte ajo qe quhet "dashuri ndaj vetes dhe besimi per jeten".
    Dua qe tu them te gjithe atyre qe vuajne qe te mendojne per veten dhe te mos jetojne me te kaluaren...
    Eshte e vertete qe nuk mund te harrojme kollaj dike qe kemi dashur po pikerisht aty duhet te mendojme...."Pse te mos jemi te lumtur,pse te mos dashurojme"?!
    Jam e bindur qe per te gjithe ne ekziston dashuria dhe e kemi te drejten qe te na duan,kemi te drejten te jetojme,kemi te drejten e rifillimit te nje jete te re dhe pa vuajtje.PO,mund te mbajme kujtimet ne zemer,po ama duke ja lene vendin te ardhmes....
    Nje te ardhme ku ne te cilen dashurojme dhe jemi te dashuruar....

Doja te dija mendimin tuaj...
    Cfare eshte per ju frika per te dashuruar,mbas nje zhgenjimi?!
    E keni njohur dicka te tille?

respekte

Shqiptaret spo tuten me i hy fushes se luftes e po tuten me ra ne dashni, leje bre pash ZOten

Une per vete nuk tutem me ra ne dashuri....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 28-11-2007 mė 13:00

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    Shqiptaret spo tuten me i hy fushes se luftes e po tuten me ra ne dashni, leje bre pash ZOten
    Mendoj se shqiptaret e kane me te lehte ti hyjne luftes sesa dashurise....
    Askush nga ne nuk eshte i vaksinuar kunder zhgenjimit,vuajtjes dhe frikes per te dashuruar.

Respekte
    "Carpe Diem"

rrushja Maska e Bejbi
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Kėndej rrotull
    Postime
    382
    Mendoj se frika per te dashururar pas nje zhgenjimi varet nga disa faktore.
    1-mosha ne te cilen e ke pesuar kete zhgenjim:nqs kete zhgenjim e pesojme ne nje moshe adoleshente dhe pak pas saj mendoj se harresa eshte me e shpejte dhe frika nuk ka ate forcen reale te saj,nqs e kemi pesuar ne nje moshe me te pjekur atehere eshte shume me e veshtire per te fituar besimin ne vetevete,eshte shume e veshtire per te mposhtur friken,eshte shume e veshtire te dashurosh perseri,por asgje e PAMUNDUR
    2-kohezgjatja e kesaj lidhjeje:dmth sa me shume vite te kesh qene i lidhur aq me veshtire per te harruar kete zhgenjim,aq me veshtire per te rifituar besimin ne vetevete
    3-menyra se si e ke pesuar kete zhgenjim
    Por mire eshte te nxjerrim mesime nga ky zhgenjim dhe te mos fillojme nje lidhje te re menjehere,por te qartesohet truri,se mund te bejme kete gabim per se dyti ,i cili do te ishte nje vetevrasje.
    urime per temen e cila ka prekur nje aspekt te bukur dhe te dhimbshem te jetes
    DASHURINE DHE HUMBJEN E SAJ
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Bejbi Lexo Postimin
    Mendoj se frika per te dashururar pas nje zhgenjimi varet nga disa faktore.
    1-mosha ne te cilen e ke pesuar kete zhgenjim:

2-kohezgjatja e kesaj lidhjeje

3-menyra se si e ke pesuar kete zhgenjim
    Te jap te drejte...megjithese zhgenjimi fatkeqesisht nuk njeh dhe nuk respekton moshe!
    Mund te ndjehemi te pjekur dhe te bejme gabimet e nje adoleshenti..
    Mund te jemi te lidhur per nje kohe te shkurter me dike dhe te na duket sikur kemi vite dhe arrijme te dashurojme me nje force te mbinatyrshme.
    Menyrat e pesimit dihen...tradhetia,genjeshtra,tallja,humbja e dashurise nga njeri ose te dy,e shume te tjera.
    Eshte e vertete kur thua qe nuk eshte e pamundur per te dashuruar dike tjeter,po edhe per te qene e mundur ndonjehere eshte teper e veshtire,ka njerez te tille qe kur rrezohen e kane shume te veshtire per tu ngritur dhe ecur perpara.

respekte
    "Carpe Diem"

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Mendoj se shqiptaret e kane me te lehte ti hyjne luftes sesa dashurise....
    Askush nga ne nuk eshte i vaksinuar kunder zhgenjimit,vuajtjes dhe frikes per te dashuruar.

Respekte
    Ndaj frikes se zhgenjimit dhe vuajtjes nuk ka shqiptare qe te kete imunitet, por ama une per vete them se ne Shqiptaret jemi nje nder popujt me me shume force arsyje se cdo komb tjeter qe kam pas rastin te flas apo te bisedoj me ta. Jemi njerez me kom ne toke e koke mbi supe. Frika duhet te egzistoje por jo ne rast dashurie marrdhenie imtime, frika duhet te egzostoje vetem ne ato qe Zoti na ka shkrujt neve. Per tjerat une cdo her mundem te gjej nje arsyje dhe ta llogjikoj drejte.

Edhe ate qe thua qe Shqiptaret i hyjne me lehte uftes se dashurise? une ket se besoj, perkundrazi ne Shqip[taret dijme te duajme me shum se cdo lloj kombi, por ama kemi pak frike ambjentin dhe shoqerine qe na rrethon (ne rastin e femnrave) por jo tjeter gje.

rresp per ty Di Ana.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Rikonsideroj friken per tu dashuruar perseri.
    Frike apo jo, a mund ta kontrollojme ne te renit ne dashuri?
    Dashuria asnjere nuk na pyet, nuk pyet as frikat tona, ajo thjesht shfaqet papritur, dhe ne ndodhemi para nje fakti te kryer.

"Te dashurosh eshte bukur"- kisha vite pa menduar nje gje e tille.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783

Smile

per kete qe lexova me lart jam mese e sigurt se eshte e vertete.puna eshte,frika te mos ekzistoje pa u dashuruar akoma,se pastaj nuk jeton dashuri por dhimbje dashurie.isn`t right?

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Mos keni frike nga dashuria, pranojeni ate ashtu sic eshte servuar. Le te ju dergoje ne boten e cudirave!

Keni frike urrejtjen ajo te vdes.

PS: Jam pak jashte teme por........
    • The rest is silence.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783

Smile

Citim Postuar mė parė nga Zombi Lexo Postimin
    Mos keni frike nga dashuria, pranojeni ate ashtu sic eshte servuar. Le te ju dergoje ne boten e cudirave!

Keni frike urrejtjen ajo te vdes.

PS: Jam pak jashte teme por........
    I/E dashur zombi.ke shume te drejte.me shume eshte cudi,sesa dashuri....ne fund te fundit nje bote do te jete....

Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sėmundja e dashurisė
    Nga ~Geri~ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  2. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  3. Si mund tė realizohet vazhdimėsia e dashurisė
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 13:13
  4. Piramida e dashurisė
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  5. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •