Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
po! eshte nje ndjenje me e keqe se kur zhgenjehesh per her te par,se kur zhgenjehesh per her te par se di qa te pret e kur je e zhgenjyer e do te provosh nje lidhje tjeter e ke frik se mos te ndodhe e njehta gje e lendohesh me shum pastaj.un personalisht them se ajo frik me mbron se nuk do ja fal zemren do kujt do po do e mendoj mir e mir para se te jem perseri e dashuruar....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bombona : 14-07-2009 mė 15:00
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
ne qofte se ke dashuruar nje here me gjithe shpirt dike dhe kjo eshte kthyr ne vuajtje, per arsy se partneri jot e ka mbyllur kapitullin me pare se sa edhe ti te perfundoje se lexuari, kjo kthehet ne frike, per arsye se mendon se do te ndodh perseri e njejta gje dhe nuk je ne gjendje ti perballosh te njejtat vuajtje
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
pershendetje dhe urime 2010-ten, shendet e lumturi(edhe ne dashuri)
eshte shume e vertete kjo qe thua, vetem nje dashuri e tille eshte e vertete, dhe eshte e perhershme, deri ne fund,- sepse eshte e paster, pa interese te padeklaruara, (e qe shpesh,prej friges apo endrave tona, behemi sikur nuk i shohim), eshte E LIRE.
Ne jeten e perditshme, gjithnje e me rralle, shihen dashuri te tilla, per fat te keq, njerezit, gjithnje e me shume bejne kalkulime, thjesht sa i dobishem do te jete ai relacion, ose sa e dobishme do te jete nderprerja e nje te tille e fillimi o vazhdimi i nje tjetri, dhe rralle jane te sinqerte, por thone - "me ka kalu dashuria", e ne te vertete, kurr s'e kane pase, po tash kalkulimet ju kane dale ndryshe. DASHURIA E VERTETE S'KALON KURRE, sidomos pa deshiren tone.
Nga pervoja personale, (jam i ndare tashme sa vite), mund te them, mvaret nga ne, sa jemi te sinqerte, te edukuar, shpirtmire, besnik, egoist, ... per suksesin e nji relacioni. Gjithnje eshte veshtire me e dite qe perpara, e ēdo zhgenjim "na e thyen zemren" pak, e kjo dobesohet, merr frige, per nje "rezik te ri", e mvaret prej personalitetit te secilit si reagon ne stuata te veshtira. Vetedijshmeria e jo bestytnia, mund te ndimje shume, sepse secili rast eshte me vehte, keshtuqe s'duhet me u dekurraju, edhe pse, eshte veshtire.
Eshte e vertete ajo qe u tha, se friga eshte nga zhgenjimi e jo nga dashuria, por me zemer te lenduar eshte veshtire te besh dallimin.
Dashuria e vertete egziston, dhe me se shumti mvaret nga ne. Thuhet dashuria eshte verberuese, por ne te vertete jane deshirat, endrrat, jo rralle lakmite, qe na e turbullojne mendjen, e nuk e kuptojme kur dashuria eshte e vertete.
Pershendetje
Nuk ka te beje me friken per te dashuruar , sepse kur dashuron dike, gjithcka eshte sikur te kesh rilindur perseri . Eshte thjesht ajo ndjenja qe sdo te ndjehesh keq nese dicka nuk shkon mire , njeriu mund te thot pse duhet te mendojme te keqen qe ne fillim pa e nisur dicka , un jam e parimit mendo te keqen se te miren e ke me vete , njeriu zhgenjehet 1 her ndoshta 2 por ama kjo nuk eshte se te ngre shume moralisht per te rinisur nje dashuri te re , perkundrazi matesh shume here nese do te fillosh nje te tille.
Thjesht cdo njeri ruan veten per te mos rene ne vuajtje te metejshme .
Gjithkush e ka provuar dhimbjen e dashuris , ama te gjithe hidhemi perseri drejt nje dashurie te re me deshiren e madhe per ta shijuar deri ne max , ama dhe me friken do jet kjo ajo ,deri sa vdekja te na ndaje ?.
Po kam dashuruar deri ne cmendim, u zgjenjeva.Me lufte te madhe brenda vetes mundova ta kaloj, por nuk pata frike kurre te dashuroj perseri .
Une dashuroj sepse ndryshe jeta ime ndryshe do te ishte pa ngjyre, pa shije, pa profum.
zhgenjehem sepse jeta keshtu eshte krijuar, zhgenjehem dhe zhgenjej, eshte e pakontrollueshme....
per sa kohe zemra ime do rrahe brenda kraharorit, une do te Dashuroj....
- Frangar, non flectar
Krijoni Kontakt