Close
Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 161
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Ehh sikur vertet te egzistonte nje tendence e tille harmonie midis te rinjve ne mase...do te degjonim banda frymore ne c'do cep te rruges...ti je ne rregull moj zemer por problemi qendron pikerisht te ai...eshte nje dembel i pashoq te cilit nuk i pelqejne aspak perpjekjet..nuk e di se c'do te thote sakrifice dhe nuk besoj se ka per ta njohur ndonjehere ndjesine qe te jep shumeckaja..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    1

frika e dashurise apo frika ne vetevete

Ndonjeher mendojme se i kemi te gjitha perveq lumturise,ndonjeher falenderohemi se jetojme te lumtur ,kurse ndonjeher tentojme te mendojme se jemi te lumtur dhe jetojme ne fatkeqesi pershkak te fajit tone.
    Lumturia dhe dashuria nuk nuk lindin per nje moment,por me kohe vertetohen zhgenjimi dhe ekzistenca e pikes kulminante .Askush nuk linde i lumtur apo i dashuruar,por lumturia dhe besimi ne dashuri kerkon kohe dhe besueshmeri.
    Zhgenjimet qe lindin me se shumti ne masen me te madhe do te ishin te botes subjektive apo ne menyre indirekte sikur ne koherat e lashta apo ne antiken e vjeter.

Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Ehh sikur vertet te egzistonte nje tendence e tille harmonie midis te rinjve ne mase...do te degjonim banda frymore ne c'do cep te rruges...ti je ne rregull moj zemer por problemi qendron pikerisht te ai...eshte nje dembel i pashoq te cilit nuk i pelqejne aspak perpjekjet..nuk e di se c'do te thote sakrifice dhe nuk besoj se ka per ta njohur ndonjehere ndjesine qe te jep shumeckaja..
    ketu te drejte ke deri diku, po nuk e kam un fajin pse ka ai probleme dhe nuk di si te bej nje vajze per vete, do thuash ti qe ti ndjen shumcka per ate, ok po nqs nuk di ai ta vlersoj ate shumcka qe un ndjej... ca u pa pastaj, me mire e le dhe un ate shumcka te ndrydhur ne vete sesa tek nje njeri qe s'ka sy ta shohi... se tek e fundit nje zemer kemi dhe mundohemi gjithmon qe ti kemi te gjitha copezat e saj me vete, sepse sakrifica ime nqs nuk eshte lumturia e atij qe dua ateher kthehet ne vuajtjen time.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga clapton Lexo Postimin
    Ndonjeher mendojme se i kemi te gjitha pervec lumturise,ndonjeher falenderohemi se jetojme te lumtur ,kurse ndonjeher tentojme te mendojme se jemi te lumtur dhe jetojme ne fatkeqesi pershkak te fajit tone.
    Ndonjehere mendojme se kemi bere ate qe duhej bere,mendojme se kemi dashuruar personin qe duhet te dashuronim,mendojme se kemi gjetur ate gjysem qe na perputhet aq mire ne karakter dhe ne ndjenja......po mendojme nje cast keshtu si thua ti dhe ndjehemi te lumtur,ndjehemi ndonjehere aq te tille,saqe po te kishim krahe edhe mund te fluturonim!
    Verbohemi kur dashurohemi,i shohim gjerat me syrin e zemres dhe aspak te llogjikes dhe arsyetimit,nuk duam te lodhim trurin,vetem zemra dhe ajo qe ndjejme kane te drejte dhe askush tjeter!!
    Verbohemi ne nje pike qe nuk kerkojme te dime per te metat e tjetrit,per mosperputhjen qe mund te kemi dhe prape si te verber dashurojme!
    Dhe vjen nje dite ku e verteta del ne pah dhe aty dashuria i le vend zhgenjimit,nje dickaje te hidhur dhe fort te dhimbshme....dickaje ku te dashuruarit e dikurshem kthehen ne armiq te vertete dhe urrehen,te rralla rastet kur miqesia mes tyre krijohet...te rralla rastet kur ata midis tyre respektohen per hir te nje te kaluare.
    Po, jetojme ne fatkeqesi per shkak te fajit tone,po, sepse nuk arrijme te njohim veten ne rradhe te pare dhe fatkeqesisht sa bukur shohim gabimet te tjetri,sa bukur arrijme ti bejme keq tjetrit dhe sa bukur zhgenjehemi!!!!
    Ndoshta eshte kjo frike qe ti thua,po,mund te jete edhe frika ndaj vetes,qe nje dite pas nje zhgenjimi na pengon qe te dashurohemi dhe te besojme serish te dicka e bukur.

respekte
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    C'fare e shqeteson me teper di-anen...cilat jane frikat e tua diana..a ja vlen te qendrosh kaq e lidhur me to!
    Pershendetje miku im,

Kam frike te njoh nje dite bukurine,kam frike te njoh magjine,kam frike te njoh serish ndjenjen,kam frike te njoh verbimin,kam frike qe nje dite dikush tjeter te me beje keq,kam frike qe nje dite mos me vleresojne per ate qe jam ne te vertete,kam frike te gjykohem,te denohem,te merrem neper kembe,te shahem,kam frike te dua dhe te mos me duan,kam frike te fal jeten ne duart e dikujt dhe te me tallin,kam frike serish te dashuroj....kam frike te njoh serish zhgenjimin dhe vuajtjen,kam frike krijimin e nje plage tjeter,oh sa shume gjera paskam frike!
    E di shume mire qe nuk ja vlen,po cfare mund te bej,me thuaj cfare?!E di ne teori dhe ne praktike qenka teper e veshtire per tu zbatuar...

respekte shume
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Trishtim zemre...

Nje ciklon ka kaluar naten ne shtepine e qetesise tende...
    Ne mengjes kane mbetur vec shenja te vagullta trishtimi,shperthime perverse lotesh.
    Te duash dike me kaq force do te thote te heqesh dore nga te qenit vetvetja.Paranoja per te te ben egocentrike.Po gdhin!Toka jote sillet drejt diellit te tij.Ai eshte gjithnje larg...
    Ndalesh e sheh se ke zene nje hapesire diku ne vendin e gabuar,rezonon me trupin e gabuar.
    Itinerari i zakonshem mbetet ne caqet e kujtimit te nje dite qe iken mundimshem.
    E dhimbshme te kuptosh qe je kthyer ne nje instrument argetimi ne "lojen" e nisur bukur.Mbush oret boshe te jetes se tij plot zhurme.
    Ditet dhe netet e tua vijne e ikin gjithmone vec per te.
    Pritja jote eshte mashtruar shume here.
    Ju levizni drejt njeri_tjetrit cdo dite me pak,largoheni cdo dite nga pak.
    Ndaheni per te mos u bashkuar.........
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga angel_ j Lexo Postimin
    ketu te drejte ke deri diku, po nuk e kam un fajin pse ka ai probleme dhe nuk di si te bej nje vajze per vete, do thuash ti qe ti ndjen shumcka per ate, ok po nqs nuk di ai ta vlersoj ate shumcka qe un ndjej... ca u pa pastaj, me mire e le dhe un ate shumcka te ndrydhur ne vete sesa tek nje njeri qe s'ka sy ta shohi... se tek e fundit nje zemer kemi dhe mundohemi gjithmon qe ti kemi te gjitha copezat e saj me vete, sepse sakrifica ime nqs nuk eshte lumturia e atij qe dua ateher kthehet ne vuajtjen time.
    Ahh moj zemer c'bote e cuditshme eshte kjo!...shume-c'kaja shkon gjithmone tek ai qe nuk ka sy ta shohi...e cuditshme natyra njerezore...jemi te prirur te shperdorojme shume-c'ka per asgje..gjejme gjithmone menyren me te mire per te humbur...zemra jone i humbet copat nje e nga nje gjate rruges se mundimshme te jetes deri sa ne fund,eshte fatlum ai te cilit i ka mbetur akoma ndonje pjese..asnjehere nuk plotesohemi sepse gjithmone kerkojme me shume...dhe keshtu do te jete gjithmone,zemer"...do te japim shume-c'ka per te marre pak-c'ka
    sepse shume-c'kaja qe na jepet gjithmone na duket pak-c'ka..

kot nuk thone te tjere duam, te tjere na duan dhe me te tjere perfundojme... ne nje moment jemi un e ti e dikush tjeter qe japim shum e marrim pak... dhe ne nje tjeter eshte dikush tjeter qe jep shum per ne dhe jemi po ne qe nuk kemi sy ta shohim, se rendim pas asaj qe ne duam dhe nuk na do derisa thyejme zemren, copat e se ciles njeriu per te cilen ne e thyem ate cik zemer qe na kish ngel as qe i ben pershtypje. dhe ne fund jemi po ne te lenduarit qe kurre nuk ven mend po vazhdojne te rendin drejt qorrave.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-08-2007
    Postime
    90
    plumbi del me plumb

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Pershendetje miku im,

Kam frike te njoh nje dite bukurine,kam frike te njoh magjine,kam frike te njoh serish ndjenjen,kam frike te njoh verbimin,kam frike qe nje dite dikush tjeter te me beje keq,kam frike qe nje dite mos me vleresojne per ate qe jam ne te vertete,kam frike te gjykohem,te denohem,te merrem neper kembe,te shahem,kam frike te dua dhe te mos me duan,kam frike te fal jeten ne duart e dikujt dhe te me tallin,kam frike serish te dashuroj....kam frike te njoh serish zhgenjimin dhe vuajtjen,kam frike krijimin e nje plage tjeter,oh sa shume gjera paskam frike!
    E di shume mire qe nuk ja vlen,po cfare mund te bej,me thuaj cfare?!E di ne teori dhe ne praktike qenka teper e veshtire per tu zbatuar...

respekte shume
    Guxo diana,guxo"...guxo te sfidosh friken"...sfido boten...sfido keto rregulla qesharake,cinike,shtazarake"...mos ki frike te kerkosh ate qe te ben te ndihesh mire..mos ki frike te kerkosh diana...frika eshte nje ndjenje..nje ndjenje si gjithe ndjenjat e tjera...perdor kete ndjenje per te njohur ndjenja...perdor friken per te njohur forcen"...mendo friken qe te shkakton terri i vetmise,te fitosh guximin per te njohur serish,per t'u ndjere e plote...mendo frikat dhe dobesite e atyre qe te gjykojne,pasi do te te sherbejne si argumenta per t'u vetembrojtur..mendo driten diana"..ti e ke pare!...mundesh ta shohesh serish...vetem guxo"

Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sėmundja e dashurisė
    Nga ~Geri~ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  2. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  3. Si mund tė realizohet vazhdimėsia e dashurisė
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 13:13
  4. Piramida e dashurisė
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  5. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •