Close
Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 161
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Doja te dija mendimin tuaj...
    Cfare eshte per ju frika per te dashuruar,mbas nje zhgenjimi?!
    E keni njohur dicka te tille?
    dikur po, po nuk do e quaja dashuri ndjenjen qe kam pas per ate person, ka qen me shum nje kaprico e moshes, perderisa gjerat jan kshu si jan sot.
    Frike te dashurohem perseri ...jo aspak... do e quaja veten te paplotesuar (bosh) nqs do mbyllja porten e zemres thjesht pas nje zhgenjimi. Frike per ta shprehur dashurine ... po shum... se nqs dikush mund te jet gjithcka per mua, un thjesht mund te jem dicka per ate, dhe gjithmon kjo me ben ti ndrydh ndjenjat ne vete, po jo gjithmon do thoja, ndoshta deri ne ate momentin kur e kuptoj qe te dy na lidh e njejta ndjenje.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    te jetosh ne frike eshte njesoj si mos jetosh fare !!! une preferoj te jetoj !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga angel_ j Lexo Postimin
    dikur po, po nuk do e quaja dashuri ndjenjen qe kam pas per ate person, ka qen me shum nje kaprico e moshes, perderisa gjerat jan kshu si jan sot.
    Frike te dashurohem perseri ...jo aspak... do e quaja veten te paplotesuar (bosh) nqs do mbyllja porten e zemres thjesht pas nje zhgenjimi. Frike per ta shprehur dashurine ... po shum... se nqs dikush mund te jet gjithcka per mua, un thjesht mund te jem dicka per ate, dhe gjithmon kjo me ben ti ndrydh ndjenjat ne vete, po jo gjithmon do thoja, ndoshta deri ne ate momentin kur e kuptoj qe te dy na lidh e njejta ndjenje.
    dhe si e kuptoni ju se qe te dyve ju lidh e njejta ndjenje?...me fal!..thjesht per kuriozitet po ju pyes..

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Frike te dashurohem perseri ...jo aspak...

Pikerisht sepse ashtu sic thua edhe vete nuk e ke provuar zhgenjimin,ka qene thjesht nje aventure dhe ne raste te tilla kalohet teper lehte...
    Me vjen mire qe ndjehesh e forte...suksese!
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Pikerisht sepse ashtu sic thua edhe vete nuk e ke provuar zhgenjimin,ka qene thjesht nje aventure dhe ne raste te tilla kalohet teper lehte...
    Me vjen mire qe ndjehesh e forte...suksese!
    C'fare e shqeteson me teper di-anen...cilat jane frikat e tua diana..a ja vlen te qendrosh kaq e lidhur me to!

Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    dhe si e kuptoni ju se qe te dyve ju lidh e njejta ndjenje?...me fal!..thjesht per kuriozitet po ju pyes..
    nuk do shum per ta kuptuar nqs kemi te njejtat ndjenja per njeri-tjetrin... e kupton duke filluar qe nga shikimet, qe nga menyra qe me cdo kusht mundohet te qendroje afer, se sa mire te njef (ne kuptimin qe i di gjithe dobesite dhe fortesite e tua)... thjesht ne ato momente ku edhe ne heshtje nuk te duhen fjale.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    nuk do shum per ta kuptuar nqs kemi te njejtat ndjenja per njeri-tjetrin... e kupton duke filluar qe nga shikimet, qe nga menyra qe me cdo kusht mundohet te qendroje afer, se sa mire te njef (ne kuptimin qe i di gjithe dobesite dhe fortesite e tua)... thjesht ne ato momente ku edhe ne heshtje nuk te duhen fjale.
    Ok..dakord..ti e kupton ne momentin kur ai tregon nje interes si ky qe pershkruat me siper,por kjo s'do te thote se pikerisht per hir te kesaj,ti do tja kthesh me te njejten monedhe....ai mund te beje shume per ty,por ty nuk ta ndjen zemra te besh kaq shume per te...ty ndoshta ta ndjen zemra qe nje sakrifice te njejte ta besh per dike tjeter...dike te cilin e deshiron me teper se personi i cili eshte i dashuruar marrezisht mbas teje...eshte pikerisht kjo dilema e cila kurre nuk ka gjetur zgjidhje..mosperputhja e ndjenjave..

dikush mund te jet gjithcka per mua, un thjesht mund te jem dicka per ate, dhe gjithmon kjo me ben ti ndrydh ndjenjat ne vete, po jo gjithmon do thoja, ndoshta deri ne ate momentin kur e kuptoj qe te dy na lidh e njejta ndjenje.
    mu desh te citoj veten qe te shpjegoj ty se ketu behet fjale kur te dy kemi te njejtat ndjenja dhe jo ai ti bij fyellit ne nje vrime e un ne tjetren... nuk e kam shpirtin aq te keq sa te bej te tjeret te vuajne, dmth ti jap te kuptojne ne fillim se un jam e interesuar ne ta duke e ditur shum mire se zemren e kam diku tjeter... per mendimin tim do ishte dyfytyresi

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    mu desh te citoj veten qe te shpjegoj ty se ketu behet fjale kur te dy kemi te njejtat ndjenja dhe jo ai ti bij fyellit ne nje vrime e un ne tjetren... nuk e kam shpirtin aq te keq sa te bej te tjeret te vuajne, dmth ti jap te kuptojne ne fillim se un jam e interesuar ne ta duke e ditur shum mire se zemren e kam diku tjeter... per mendimin tim do ishte dyfytyresi
    Por nese ai ndjen dicka per ty dhe ti shumecka per te,si ja del qe i ndrydh ndjenjat ne vetvete dhe sa mendon se kjo ndrydhje do te ndikonte ne ballancimin e ndjenjave midis jush...ti ne kete menyre,nuk eshte se i le shume te kuptoje se ndjen shumecka per te dhe per pasoje ai edhe ate pak qe ndiente,rrezikon ta humbase..nese ti nuk ben maksimumin,si pretendon ta besh ate ti bjere fyellit ne nje vrime me ty?

po kot nuk thon gjella me kripe dhe kripa me lezet... un nuk do shtrij veten ke shinat e trenit e qe ta marr vesh ai qe un per te le koken ( jam icik si kokforte ne fakt c'ti bej e kam ket te met)... pastaj ai nqs vertet me do, do e bej nje perpjekje qe ate dicka ta kthej ne shumcka, pastaj nuk ka me fyell e bejm orkester lol

Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sėmundja e dashurisė
    Nga ~Geri~ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  2. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  3. Si mund tė realizohet vazhdimėsia e dashurisė
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 13:13
  4. Piramida e dashurisė
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  5. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •