Tek te gjitha ato kenge qe i kam degjuar dhe me kane pelqyer ne te kaluaren, kur i degjoj ndonjehere me sjellin nje kujtim dhe nje pjese te se kaluares.Pra jane shume kenge tek e cila gjejme pjesa nga jeta jone .
Tek te gjitha ato kenge qe i kam degjuar dhe me kane pelqyer ne te kaluaren, kur i degjoj ndonjehere me sjellin nje kujtim dhe nje pjese te se kaluares.Pra jane shume kenge tek e cila gjejme pjesa nga jeta jone .
Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.
per momentin e gjej veten tek kenga e florit me sonin !!! fluturimi 3470 !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Kenga Nemo e Nightwish , me kujton nganjehere identitetin tim qe se ku me ka humbur dhe vazhdimisht kerkoj perkrahjen e huaj per t'a rigjetur !
ArsGothicë
Dj Tiesto-love Comes Again.e Papame Me Shkrin Kocka Kur Jam High Lol
Nothing Else Matters. Eshte nje kenge teper e bukur, e preferuara ime. Kur degjoj kete kenge kujtoj ato qe kam bere ne te kaluaren dhe them, tani asgje nuk ka me rendesi dhe mendoj per ato qe do te bej ne te ardhmen. Eshte kenge qe te zgjon kujtimet e te ben te mendosh per te ardhmen njekohesisht.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Kjo asht nji nga reflektimet e mija per vendlindje .gjat 40 viteve te mia ne mergim....sod ka ndryshu situata dhe ndjenjat ....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Te kjo
I'm everything I am, because you loved me...
Pse? E tregon vete teksti i kenges.
pershendetje
Loneliness comes in only one size - Extra Large
Jam shume dakord me kete qe thote ZIM. Kenga e jetes sime eshte REM - Losing My Religion. Sa here qe e degjoj me sjell ndermend momente te bukura te perjetuara vite e vite me pare, kur me nje dashnore qe kisha (ajo me e madhe se une) e beme per here te pare![]()
![]()
Ti me siguri je o pilot/e o stjuard/ese![]()
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
ne shume por tek tear in heaven e kleptonit me shume .
imagjinoni qe femra qe ti do ka ik ne parajse dhe ti rri jashte hekurave te parajses duke e pare dhe nuk hyn brenda edhe pse pjetrit i keputet zemra dhe te lejo te hysh brenda .
por ti nuk hyn zgjedh te rrish aty me kujtimet e tua
kurse ajo eshte ne parajse e lumtur
dhe ti nuk do tja prishesh lumturine![]()
Krijoni Kontakt