E hap kete teme sepse me ndodh shpesh qe te rigjej nje pjese nga jeta ime,apo dhe nga karateri im duke degjuar tekstin e nje kenge. Po juve ju ndodh?
Postoni ketu cfare mendoni per kete..
![]()
E hap kete teme sepse me ndodh shpesh qe te rigjej nje pjese nga jeta ime,apo dhe nga karateri im duke degjuar tekstin e nje kenge. Po juve ju ndodh?
Postoni ketu cfare mendoni per kete..
![]()
Nese ti nuk e kontrollon mendjen tende dikush tjeter do ta beje...
une e gjej veten tek Imbranato - Tiziano Ferro sepse kshu filloi historia ime e dashurise dhe kshu vazhdoi, fatkeqesisht mbaroi shume shpejt, dhe ngeli plage...
eshte e trishtueshme si njeriu mund ti beje kaq keq nje njeriu tjeter kur tjetri i jep vetem dashuri, anyway...kjo eshte jeta, skam me vra veten...
e... - vasco rossi
keshtu e dua une ate......
ehhhhh siur te me donte sa gjysma e asaj qe e dua une...
Scorpions - Wind of Change.
Eshte e kenduar ne nje kohe te veshtire per Gjermanet dhe tregon ndryshim, tregon bashkim, tregon kthim te harmonise, gjera qe kan ndikuar shume edhe ne jeten time, per kete qellim po e vecoj kete kenge nga te tjerat.
http://youtube.com/watch?v=5muLIq9PqUk
Sui generis
Tek c'do kenge qe kam degjuar dhe me ka pelqyer shume. Pse? Hitet personale behen pjese e jetes dhe ngelen te perhereshme ne memorie.Degjon ato kenge dhe sjell nder mend ato vite te jetes kur keto kenge ishin hite.Tek cila kenge gjeni nje cope nga jeta juaj? Pse?
Dhe eshte shume veshtire te sjellesh vetem disa kenge kur ke te besh me nje hapesire te pafundme muzike.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
mund te sjellesh shume prej tyre ketu, n/p
sepse jo vetem nje kenge te le gjurme, ka shume kenge, per cdo gjendje shpirterore mendoj ka nje kenge, keshtu qe sa here te ndjesh se kenga qe po degjon eshte per ty shkruaje ketu![]()
tek kenga e LAURA PAUSINI ''In assenzza di te''them se osht pjes e jetes sime
![]()
♥I love INTER♥
Il Giorno Di Dolore che Uno Ha - Luciano Ligabue
dhe tek te gjitha kenget e tij
Sempre Grande Liga!!! Evvai... !!!
Ndryshuar për herë të fundit nga <<...Anty...>>™ : 22-01-2008 më 17:00
Tek kjo
Përse ?
Sepse te gjithe kemi nevoj per pak me shume dije,njohuri, per pak me shume dashuri, per pak me shume paqe, per pak me shume lumturi. Jam i sigurte per këtë.
Krijoni Kontakt