Pas golit te shenuar ne Lecce kete te diele mu konfirmua ne mendje ,nje ide qe e kam pasur prej kohesh. IGLI TARE ESHTE LOJTARI I GODITJEVE ME KOKE ME I MIRE NE BOTE PER MOMENTIN. Ju shoke dhe shoqe si mendoni?
Pas golit te shenuar ne Lecce kete te diele mu konfirmua ne mendje ,nje ide qe e kam pasur prej kohesh. IGLI TARE ESHTE LOJTARI I GODITJEVE ME KOKE ME I MIRE NE BOTE PER MOMENTIN. Ju shoke dhe shoqe si mendoni?
-----------------------------------------------------------
Po ē'tė tė themi ne o ti Qerim! Ti me sa duket i njihke tė gjithė lojtarėt e botės!
Nejse goxha djalė ėshtė ai Igli.
-----------------------------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
Une per me koke kam njohur si me te mire, Bierkof, por edhe ai s`me duket se krahasohet me Iglin. Ka shume mundesi qe sezonin e ardhshem te kaloje te Parma ose Lazio, pse jo edhe tek Interi ose Milan. Te ishte ca me i ri...Por edhe keshtu mund te luaje nja 4 vjet.
Po nuk i duhet gje koka kuj kur nuk mundet me ecur me topin dhe me gjuajtur, per mua aj eshte lojtar kot fareeeeeeeeeeeeee.
Tare, pfff ta shpif, megjithate ne vetem ate kemi per sulmues qendror ne kombetare. Eshte i gjate. Ec mo
HOLLAND...
pash nerim mas ma bani gojen pa la me fol per at njeri.
ai eshte lojtari ma injorant qe ka shqiperia.ai sillet kot ne fush,taman si zoooooooooorr.
ai e eshte nji shshshshshshshshshshshsh-pis-poi-tham-un.
para syve nje vazo qelqi
nje lule brenda shtat leshon
aromen e lules e marrt dreqi
se,aroma jote me mungon
Mund te mos jete futbollist aq i madh por para se gjithash eshte nje njeri i kulturuar qe na nderon ne shqiptareve ne Itali.
Futbolli dhe Kultura jane dy gjera komplet te ndryshme, ketu behet fjal per futboll, aj mund te ket kultur qe eshte shum mire po per futboll eshte zero fare.Postuar mė parė nga vorfa
Mund te mos jete futbollist aq i madh por para se gjithash eshte nje njeri i kulturuar qe na nderon ne shqiptareve ne Itali.
Tamom. Mund te jete i mire si njeri, me kulture e me te gjitha, djale i kompletuar. Per futboll, hif fare sa pyk. Tani me thon kot meqe e kemi tonin. Nuk e ka haberin me lujt me kome fare. Zero me bisht. lol
HOLLAND...
Po e theksoj edhe njeher. Ne vetem ate kemi per ne qender te sulmit. Se zevendesojme dot. Eshte i gjate per lojen ne ajer, dhe eshte i fuqishem. Mjafton.
HOLLAND...
Krijoni Kontakt