Close
Faqja 20 prej 62 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 613
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    4 dite regjistrim, edhe qe tani eshte e indinjuar goca.

Shum shpejt te shoh moderatore.
    Te shqeteson gje?????

Titullin moderator duhet ta japin ty se s'paske mbushur vitin akoma dhe ke mbi 3500 postime, gje qe tregon qe ti ose shkruan sa per te rritur numrin e postimeve, ose nuk ke nje jete jashte ketij forumi. Me c'pashe ne kete teme, ti duhet te marresh kupen e anetarit me postime me pa vlere ne kete forum.

Gjithe te mirat dhe mos me cito me se qenke komplet nje humbje kohe.

Ciao

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga ~LiLy~ Lexo Postimin
    Te shqeteson gje?????

Titullin moderator duhet ta japin ty se s'paske mbushur vitin akoma dhe ke mbi 3500 postime, gje qe tregon qe ti ose shkruan sa per te rritur numrin e postimeve, ose nuk ke nje jete jashte ketij forumi. Me c'pashe ne kete teme, ti duhet te marresh kupen e anetarit me postime me pa vlere ne kete forum.

Ciao
    Sikur ta kishe gojen aq te shpejte kur ben oral, kushedi sa do i kenaqje partneret e tu. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Te shqeteson gje?????

Ciao
    goce po nuk te pelqeu mos mer pjese
    ti nuk mund te ndalosh njeri te citoj apo jo
    ktu eshte forum i lire nuk jemi ne kohen e xhaxhit qe ndalonte njerzit te flitshin
    hajt shnet

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    goca bules, leje te thote ca te doje aman, as me njeh, as e njoh.. kshu qe lere te llape sa te doje, te pakten duke llap ne kete menyre stervit gjuhen ajo.. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Te shqeteson gje?????

Ciao
    hahahaha sa kam qesh cfare budallalliqesh qe shkruajn njerzit.....hahahahaha..
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Me 6 postime ne forum goca, me kapi direkte mua duke me thene se kisha shkruar budalliqe gjate gjith kohes.

Qesh ti mi Tironce qesh, ama ajo donte te me ofendonte me ate postim, por rendesi ka inisiativa, pastaj arritjet jan tjeter gje.

Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Me 6 postime ne forum goca, me kapi direkte mua duke me thene se kisha shkruar budalliqe gjate gjith kohes.

Qesh ti mi Tironce qesh, ama ajo donte te me ofendonte me ate postim, por rendesi ka inisiativa, pastaj arritjet jan tjeter gje.
    o cun une nuk po qesh me ate jo perkundrasi qe shkruan budallalliqe ajo e kisha fjalen...une jam me ty ore nuk esht se po e mbroj ate se nuk po e vazdhoj se po na perjashtojne pastaj me kupton...do jet nja 15 vjec ajo dhe i duket vetja si kur cfare esht....u keq kuptuam more tullac ce kam ate une para teje me qafsh;-)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tironcja_BLN : 10-08-2008 më 13:44

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    o cun une nuk po qesh me ate jo perkundrasi qe shkruan budallalliqe ajo e kisha fjalen...une jam me ty ore nuk esht se po e mbroj ate se nuk po e vazdhoj se po na perjashtojne pastaj me kupton...do jet nja 15 vjec ajo dhe i duket vetja si kur cfare esht....u keq kuptuam more tullac ce kam ate une para teje me qafsh;-)
    Ishte postim ironik o shejtan, lexoje mire :P

Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Ishte postim ironik o shejtan, lexoje mire :P
    e mo mire mire

Mua me ka marr malli per paçe me ca uthull e hudhra.

ps: Apollyon fanse e jotja kjo ore, çi ke ber kur ka pas ndonje nick tjeter dhe po lan borxhin tani

Faqja 20 prej 62 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •