Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33

Tema: Ata tė dy

Perjashtuar Maska e BlackEagle
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    500 Miles a way from home.
    Postime
    260
    Me duket se fjalė s'po kam, ndaj, me mbetet vetem te ngreh supet i ēuditur, prej madheshitis se njeriut qe arrin gjer ne kult ! Por, i kam friken zhgenjimit, dhe s'do dua te them se :Njerezimi, ishte veē njė ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    po si mund te frymezohem une nga nje shkrim i lodhur si ai moj e zeze

nga ai shkrim une vetem mund te c'frymezohem, ai shkrim te ben te varesh nje gur ne qafe e te mbytesh ne lume

po ti ke inat me mua se une kritikova poezite e lodhura te konkursit dhe i dhash te drejte pratolinit i cili ka shije te holle...ja kjo eshte e gjitha arsyeja e sulmit tend ndaj meje, sa per vjedhjen jam e sigurt qe as ti vete nuke beson se une mund te vjedh ndonje gje nga ty...

nuk dua te merrem me me ty, se kam plot gjera te bukura per te bere...

p.s
    zilia i ben dem shendetit

Ruaju nga njerezit qe ju pelqen vetja. Ti je nje shembull i tille.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2006
    Postime
    81
    C'bere, moj Palma. E lexova tregimin ketu dhe u kenaqa.
    Sa do te shkruaja mendimin tim, qe eshte:
    "shume prekese, shume reale dhe aktuale per Shqiperine... Pershkrimi i cdo objekti tipik i nje familjeje te varfer shqiptare, objekte qe secili nga ne i ka pasur dikur ne shepi, e ben tregimin qe te futesh i teri brenda dhe te dalesh ne fund me nje deshperim te bukur."
    Kete doja te shkruaja, por pashe postimin tend, qe akuzoje per vjedhje.
    Thashe: s'paska turp kjo engjellorja?
    Keshtu qe lexova edhe tregimin tend.
    Bera gabim.
    Jo vetem qe s'ngjajne, por edhe eshte i merzitshem.
    Si ato telenovelat e zakonshme neper tv shqiptare, ku drama eshte ekstreme, ku autori perpiqet me cdo kusht ta beje shikuesin t'i rrjedhe ndonje pike lot. Sigurisht qe shikuesve nuk u bejne me pershtypje gjera te tilla, dhe as lexuesve s'u bejne pershtypje tregime te tilla.
    Lotet me telenovela u dalin vetem nje shtrese te caktuar te shoqerise, sepse telenovelat jane bere per te pasur sasi, jo cilesi.
    Mos ia fut kot tani, se tregimet s'ngjajne fare.
    Nese ke ndonje inat me kete vajzen qe ka shkruar kete tregimin, mbaje prebrenda dhe mos u perpiq t'i hedhesh balte tregimeve qe ajo i ka bere aq bukur dhe aq paster.
    Jo per gje, por dukesh si cinike, Palma.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga perkthyes : 25-01-2008 mė 09:07

Nuk kane me vlere, komentet negative qe do vijne me pas.
    (mund te aktivizohen dhjetra anetare te japin te tilla)
    Kjo tashme eshte normale dhe une e mora parasysh, para se te shkruaja.

Rendesi ka qe une ndihem e qete shpirterisht dhe aspak cinike, por realiste.

Paci nje dite te mbare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    gjyshja ime me thoshte shpesh

pemen me kokra e qellojne me gur, ne pemen me gjethe nuk afrohet njeri...

do bej ndonje dite ndonje shkrim per ate te miren gjyshen time... ja kam borxh se e kam lodhur...
    prit kur te dali pisha dhe te thote qe pse me ke kopjuar gjyshen...

ehhh o faik konica ngrihu nga varri...po ha njeriu njerine

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    ethet e pleqerise .

PS: tkesh frik te vdesesh eshte nje gjynaf,ta duash vdekjen eshte ynore .
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Me vjen keq kur shikoj shkrimtaret ne pergjithsi te grinden me fjale si me qene pastrues rrugesh. Ndoshta kjo me mbush mendjen qe ne fund te fundit ne ngelemi njerez, megjithate nje lloj 'karakteri' duhet te kete njeriu, aq me teper femra.

Duke thene kete, si dhe duke pasur parasysh tregimet ne fjale, mund te them se dhe une vura re nje ngjashmeri ne tematike me dy tregimet, madje para se te behej keshtu debat i hapur forumi.

Por mendoj se ju te dyja keni stile krejt te ndryshme te shkruari dhe ndoshta edhe pse problemi i trajtuar tek keto tregime mund te jete i njejte, ai eshte trajtuar ne pikpamje te ndryshme. E shikoj arsyen perse PAlma ka filluar debatin e kuptoj dhe pse engjellushja mban qendrimin qe mban, por nga eksperienca duhet te keni mesuar te dyja se mire nuk te vjen kur shikon ngjashmeri krijimesh, krijimet jane si femijet. 'Femije' quhen te tere, por secilit i dhemb vetem femija e tij.

Do ju lutesha mos sulmonit njera tjetren per menyren e kendveshtrimit, sepse ne fund te fundit secili mendon se mali i tij eshte me i larte. Me duken budallallek keto ndarjet ne 'skuadra'. Ka aq shume per tu shkruar e per tu thene sa nuk eshte nevoja te ngelemi tek nje tregim...

Fiori

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Fiori te faleminderit, per thiken pas shpine, me te vertete qe e prisja qe do ta nxirrje koken.
    Po ti ne pm sikur me the qe nuk e besoje qe une t'ia kisha vjedhur shkrimin Palmes!!!! Apo mos je ti dirigjentja e te gjithe ketyre sulmeve? Komplimente per ligesine. Ke arritur maksimumin e mundshem.
    Gjithsesi une e kuptoj qe sulmet e shpeshta ndaj meje ne kete forum jane bere te modes, kohet e fundit.
    E marr si kompliment kete sepse jane sulme njerezish ziliqare, njerzish te vegjel dhe kjo do te thote qe shkrimet e mia vlejne.
    Shqiptaret ndahen ne dy kategori te ndryshme.
    Tek e para perfshihen mediokrit, ziliqaret, meskinet, shpirtvegjlit shpirt-shemtuar, te cilet kohen e ēmuar e harxhojne duke u vene shkopinj nen rrota;
    kesaj kategorise se dyte;te talentuarve.Keta te fundit mundohen shume per te hequr shkopinjte e ziliqareve, por ndonjehere edhe nuk ia dalin dot, ligesia e tyre nuk ka limit.
    E keshtu Shqiperia ime ngel ne vend numero.
    Sa here qe ndesh njerez te tille ne rrugen time, me vijne ne mendje shprehjet e me te madhit, e me te nderuarit shqiptar te te gjitha koherave; Faik Konices.
    Tek e fundit kur nuk arriti ta kuptoje kete mbrapshti primitive, Kadareja i madh, qe zilia dhe cmira i hoqi nga duart nobelin si mund ta kuptoj kete une?
    Keshtu, ne menyre qe te rrine te qete te gjithe grupi i drunjve jo-frutore, palma, pisha, dushku , driza shkurrja, une po largohem nga ky forum.
    Mund te vazhdoni luften tuaj prej drunjsh te vertete duke iu vene shkopinj nen rrota te tjereve te talentuar qe do vijne pas meje...
    Ketyre te tjereve iu uroj nga zemra shume fat.... jane kaq pak te talentuarit dhe kaq shume shkurret e drizat mediokre...
    Me te vertete qe do te kene nevoje per fat keta te tjeret, ne kete fole gjarperinjsh...

Nje perqafim te sinqerte te gjithe atyre qe kane vleresuar shkrimet e mia.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga engjellorja : 26-01-2008 mė 03:49

Ti ose s“kupton, ose te pelqen te luash viktimen. Fiori ka thene me lart, qe dy shkrimet kane stile te ndryshme, pavarsisht nga tema qe kane. Por ti me sa duket kerkon te vjellesh mllefin tend, qe mesa duket paska qene grumbulluar prej kohesh. Nuk ka kompani apo ziliqare, qe bashkepunojne engjellore. Jam une qe debatove me ty (pa ofendime pishash, shkurresh, drunjsh apo gjaperinjsh),pa u bere grup apo thurur plane me askend. Une thash mendimin tim (i gabuar apo jo), kjo s“do te thote qe te dalesh me shpate kundra nje "ushtrie fantazi" qe nuk ekziston.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •