Pershendetje te gjitheve !
Tema do te sherbeje si nje bllok letrash malli per te dashurin/dashuren tuaj ... cfare juve do ti shkruanit ne nje moment kur ndjeni mall ...
Per ty !!!!!
Dita dites shof e shtrengoj ate foto si gjen time me te shtrenjte ... imazhin tend.
Diku e kerkundur neper kujtime , mendja me valevitet e me shkon tek ti, krejt pa e ditur e pa e kuptuar.Perpiqen te bej dicka qe sado pak te te largoj nga mendimet por nga nje shtrengim ne zemer, ndalem ...e serisht jam tek ty.
Keto dite te jetes sime , i kaloj ne je tjeter cep bote krejt e ngrysur e pa lumturi ... ate drite e harmoni te shpirtit tim ti kam lene ty prane qe mungesen time mos e ndjesh ose pa me pyetur mua kane vendosur te rrine prane tjeje , per mu ndjere me mire e per te mos perjetuar ate trishtim qe sot po e perjetoj une.
O sa shume do te doja te te kisha prane , te te shihja ne syte e te te perqafoja ... kam malle per ate ngrohtesi te perqafimit tend sa krejt bota me duket e akullte dhe e zhveshur nga emocioni e ndjenja ....
Kjo jam une larg zemres tende ... e ti je diku larg jetes sime ... Mendoj e enderroj serisht nje dite kur te te kem prane si dikur ... si dikur... Koha pas nuk kthehet kurre jeta ime ... ti me jep force e ti me jep jete ... Kudo qofsh ... larg do shkosh ... ne zemren time do te kthehesh serisht ...Prej saj s'do te largoje kurre.......
Krijoni Kontakt