ne pergjithesi jan femrat egoiste dhe per sa i perket lekve sic theksoi dhe bejbi nuk jan te gjitha femrat qe shohin lekun varet se cfar shoqerie ose cfar lloji femre pelqen gjithsecili
Per mendimin tim, meshkujt jane me shume egoiste se femrat. Edhe pse jam vete mashkull, e pranoj qe jemi me egoiste.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
nje shembull i thjeshte i egoizmit te femrave !!!ne nje pyetsor qe u be me te rinj amerikan shumica e femrave nuk pranonin te hiqnin dore nga karriera per hir te dashurise kurse krejt e kunderta ndodhi per gjinine tjeter pra me meshkujt qe shumica e te pyeturve do hiqnin dore per dashurine e tyre !!! cfare tregon kjo gje ??? thjesht do doja nje shpjegim !!![/QUOTE]
Mendoj se meshkujt jane munduar te tregohen xhentil ne pyetesor.Si i thone nje shprehje ''Fjala e mire eshte larg vepres se mire''
Per zotin kush eshte ai mashkull qe ka lene karrieren per nje femer,se une nuk njoh ndonje .Femra sa te duash kane ngelur pa shkolle, se kane vajtur pas burrave.Kam njohur vajza qe kane mbaruar gjimnazin me mesatare te larte dhe nuk kane mundur te vazhdojne shkollen e larte ose e kane lene pergjysme , kane hequr dore nga endrrat e tyre per t'i vajtur prapa te dashuritne Itali ,Greqi apo vend tjeter.
.
ehde pse termi, ose nocioni egoizem eshte jastezakonisht i gjere, mendoj bindshem qe mashkujt jane me egoist se femra, bile bile , egoizmi ka lindur edhe sipas mitit tek, mashkulli, per ate femren (motren) e bukur.
Pra Egoizmi eshte MAshkullor..
Tani une personalisht, kur bej meditime JOga etj, kam arritur, gati ta eliminoj krerjtesisht she kur arrin ta eliminosh krejtesiht, arin edhe tek Uni i vertet, eshte nje lloj vetedijesimi, i papershkrueshem...
gjitha te mirat...
P.S.
eleminojeni Egon, sa te mundeni me shume!
Normale Qe Shumica e femrave jan egoiste edhe ne meshkujt sjena te paketlol
Meshkujt jane me egoist, gjithsesi......!
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Egoizimi nuk varet nga te qenurit mashkull apo femer !
Egoizmi karrakterizon me shume ata njerez qe nuk jane mesuar te "humbasin" dhe duan ta kene medoemos ate çka kane kerkuar gjithmone per jeten e tyre.
Te gjithe njerezit jane egoist kush me shume kush me pak sepse ne momentin qe njeriu i kerkon Botes : The World Is Mine ! te ben te kuptosh shume ...
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Egoist eshte ai/ajo qe do me shum veten, ndaj egoizmi ska gjini.
Te jeshe egoist ka ane pozitive, te ben te ecesh perpara ne jete edhe te jeshe i suksesshem. Smund te quhet ofendim nese dikush te thote egoist, shpesh jemi egoiste, ama mendojne per veten tone, qe do te thote se ja duam te miren vetes, zemergjeresia shpesh merret si dobesi nga dikush tjeter, ndaj eshte mire te jeshe egoist ne shum fusha te jetes.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt