Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 64
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Pa femren nuk ka prokrijim... Femra eshte per tu nderuar si mema e qytetrimit. Rrjedhimisht asaj i takojne te gjitha. Perderisa i takojne te gjitha eshte me egoistja... por e justifikuar.
    Jetojme ne nje bote patriarkale, ku mashkulli e mbron me fanatizem dominimin qe ka ndaj gjinise femerore, kshuqe te qenurit superior gjithmon karakterizohet nga ndjenja egoiste, te ishte per ndryshe nuk do e kishte kaq te veshtire nje mashkull te pranonte barazine ... po ja qe si le egoizmi se "un kam, un di, un bej" nuk i le te shohin me larg se hunda e tyre.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2007
    Postime
    173
    Vetemohimi eshte nje karakteristike e femres shqiptare, dhe mbi kete mashkulli ka afirmuar "forcen" e tij.
    Vetem egoiste qe s'arrij t'i shoh femrat shqiptare deri tani.

Ne planin human, prap femra me del me lart... .
    Jep jete e i pergjigjet krijeses se saj deri me nje. Rastet e meshkujve qe harrojne femijet e tyre sa krijojne familje te re, nuk jane te pakta.
    Po ka dhe meshkuj te mire, ka! (sic ka dhe femra te poshtra! )

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Per mendimin tim ne kohet e sotme eshte vertetuar qe me egoiste eshte femra.
    "Shikon rrushi rrushin dhe piqet"_thote nje fjale popullore edhe pse burri psh i nje femre eshte njeri i mire,besnik,me zemer,i sinqerte,familjar,etj,por qe nuk ka nje pune te mire dhe te ardhurat jo aq te mjaftueshme,qe nuk ka nje makine lluksoze,qe nuk ka nje vila ne buze te detit,apo nje shtepi banimi te mire,shume femra jane te destinuara ta braktisin kete "lloj jete",duke shkatarruar familjen e nje burri 50 ose 60 vjeçar,me bark edhe xhepa te fryre....dhe kete vetem e vetem qe te kene rehatin dhe pasurine duke harruar gjene me te çmuar qe eshte ndjenja!
    Te tilla raste ka ne te gjithe boten,madje edhe ne Shqiperi,dhe keto femra kryesisht preferojne te ashtuquajturet "vipa" dhe "dashuri fallco" ose "materialiste"!
    Mbasi marrin gjithe pasurine e lene burrin e vjeter me gisht ne goje,duke e flakur si lecke çimentosh dhe pastaj si te kenga shqiptare..."Sa ke njeri ,hop te tjetri..!

Prandaj them qe femra eshte shume me egoiste,pasi eshte femra ajo e para qe shkatarron nje familje tjeter,gruan e dikujt tjeter,femijet e dikujt tjeter....duka marre kryefamiljarin vetem per pasurine dhe duke harruar qe shkakton nje dhimbje te pariparueshme ne familjen tjeter!

Respekte
    Nuk mendoj se shumica e femrave i lene burrat e tyre se jane te varfer dhe shkojne pas nje te pasuri,por ama eshte e vertete qe kushtet e veshtira ekonomike behen shkak per divorce.Femra e le burrin kur e shikon qe ai nuk eshte i zoti per veten e tij dhe jo me per te mbajtur familjen.Lokalet shqiptare rrine tere diten mbushur plot me meshkuj para nje kafe apo nje dopio rakie ,qe vetem kur perendon dielli kujtohen qe kane nje familje..Jane te pakta ato qe do ta benin nje gje te tille .Per mendimin tim vetem ato femra qe jane mendjelehta mund ta linin nje burre te mire qe nuk eshte i pasur ,por qe mundohet me aq sa mundet te mbaje familjen.Jane materialiste e besoj ,se duan nje jete me te mire per veten e familjen.
    Se mu kujtua dicka tjeter.
    .Si mendoni ju per ata meshkuj qe i lene grate kur jane te semura me semundje te pasherueshme ,nuk presin sa te japi shpirt te pakten ,por e ndajne apo dalin ne kerkim te nje gruaje tjeter?!Mesa di une asnje femer se ka bere nje gje te tille.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga selina_21 Lexo Postimin
    Per mendimin time jane Meshkujt...

Sidomos ky siper meje eshte Ego--Egoisti me i madh nga Meshkujt..lol
    heehehehehe
    e di qe jam ego-egoisti me i madh por ne dashuri sepse nuk dua qe e dashura ime te kete edhe 10 mbrapa vetes moj gjan

Me thuaj pse meshkujt qka te kan bere sepse me ja fillu une per femra sdi te ndalem hiq

i/e larguar Maska e selina_21
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    LOL
    Look it uppp??????

Ka me Ego -Egoista se Meshkujt...

LOL Meshkujt..

LoL Meshkujt...

LOL Meshkujt......dhe pikeeeeeeeeeee.........

pS:xhamia
    Venos firmen ti xhane

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Nuk mendoj se shumica e femrave i lene burrat e tyre se jane te varfer dhe shkojne pas nje te pasuri,por ama eshte e vertete qe kushtet e veshtira ekonomike behen shkak per divorce.Femra e le burrin kur e shikon qe ai nuk eshte i zoti per veten e tij dhe jo me per te mbajtur familjen.Lokalet shqiptare rrine tere diten mbushur plot me meshkuj para nje kafe apo nje dopio rakie ,qe vetem kur perendon dielli kujtohen qe kane nje familje..Jane te pakta ato qe do ta benin nje gje te tille .Per mendimin tim vetem ato femra qe jane mendjelehta mund ta linin nje burre te mire qe nuk eshte i pasur ,por qe mundohet me aq sa mundet te mbaje familjen.Jane materialiste e besoj ,se duan nje jete me te mire per veten e familjen.
    Se mu kujtua dicka tjeter.
    .Si mendoni ju per ata meshkuj qe i lene grate kur jane te semura me semundje te pasherueshme ,nuk presin sa te japi shpirt te pakten ,por e ndajne apo dalin ne kerkim te nje gruaje tjeter?!Mesa di une asnje femer se ka bere nje gje te tille.
    Pershendetje dea_07

Ti ke shume te drejte dhe mendimi yt eshte teper bindes.....Une nuk e kisha fjalen per te gjitha femrat ne pergjithesi,e kam me teper per ate shumice femrash qe i perkasin nje brezi te ri dhe qe perfitojne nga rinia dhe bukuria e moshes per te qene materialiste dhe te marrin burrin e dikujt tjeter...
    Edhe ketu ne kete brez ka plote te mira,mos keqkuptohemi....

Per ata meshkuj qe i lene grate e tyre te semura dhe shkojne ne kerkim te nje tjetre,jam e mendimit se ata jane "njerez pa karakter" qe si kane dashur kurre grate e tyre.

Edhe une nuk kam degjuar qe gruaja te lere burrin e semure,por megjithate duhet te kete tek _tuk!

Dea_07....une jam femer vete dhe bazohem te çka kam lexuar dhe parë,natyra e femres eshte me teper egoiste ne rastin qe dhashe ne postimin e mesiperm,por edhe nje here.....jo te gjitha femrat jane te tilla!

Respekte
    "Carpe Diem"

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    I kam inat steriotipimet. Varet nga individi.

PS: Diana po ti? lol

Per mendimin tim ne kohet e sotme eshte vertetuar qe me egoiste eshte femra.
    "Shikon rrushi rrushin dhe piqet"_thote nje fjale popullore edhe pse burri psh i nje femre eshte njeri i mire,besnik,me zemer,i sinqerte,familjar,etj,por qe nuk ka nje pune te mire dhe te ardhurat jo aq te mjaftueshme,qe nuk ka nje makine lluksoze,qe nuk ka nje vila ne buze te detit,apo nje shtepi banimi te mire,shume femra jane te destinuara ta braktisin kete "lloj jete",duke shkatarruar familjen e nje burri 50 ose 60 vjeçar,me bark edhe xhepa te fryre....dhe kete vetem e vetem qe te kene rehatin dhe pasurine duke harruar gjene me te çmuar qe eshte ndjenja!
    Te tilla raste ka ne te gjithe boten,madje edhe ne Shqiperi,dhe keto femra kryesisht preferojne te ashtuquajturet "vipa" dhe "dashuri fallco" ose "materialiste"!
    Meqe e ke lidhur egoizmin me materializmin ... nga nje teme tjeter:

Citim Postuar më parë nga Diana
    Materializmi nuk ka gjini dhe eshte te te dyja palet,po lere ça thone
    Ne ate teme vajti gjaku deri ne gju lol, sidomos replikat midis teje dhe Morning Star, vetem se ai tha qe femrat jane materialiste (dmth egoiste.) U fshine e u kthyen postime per kete pune.

Ndersa ketu shkruan te kunderten.

Ne US, sidomos gjate zgjedhjeve kete punen tende e quajne "flip flopping" . John Kerry humbi zgjedhjet me keto taktika lol.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 23-01-2008 më 13:50

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Nuk e di se kush e ka nxjerr qe njera gjini eshe me egoiste se tjetra, nuk me duket aspak llogjike qe te percaktohet pasi c'do person ka personalitetin e vet dhe ka dicka ndryshe qe e karakterizon nga te tjeret. Kjo bie ne kontradit me gjithshka dhe s'mund te them gjinia mashkullore apo femerore

Kalofshi mire
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 23-01-2008 më 11:02
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

Citim Postuar më parë nga Gerrard Lexo Postimin
    Nuk e di se kush e ka nxjerr qe njera gjini eshe me egoiste se tjetra, nuk me duket aspak llogjike qe te percaktohet pasi c'do person ka personalitetin e vet dhe ka dicka ndryshe qe e karakterizon nga te tjeret. Kjo bie ne kontradit me gjithshka dhe s'mund te them gjinia mashkullore apo femerore

Kalofshi mire
    Sado qe nuk me pelqen hic fare kur pranoj qe ky cuni ketu ka te drejte, po fatkeqesisht me duhet te them qe kete here ka.

Egoizmi nuk percaktohet nga gjinia por nga vete njeriu, sepse ka meshkuj plot qe mos t'i kesh ne lagje e jo me ne krevat dhe ka femra plot qe.............lere se s'po e them

Fenomeni me interesant rreth kesaj eshte se nuk eshte shume e veshtire te kuptosh nese dikush eshte egoist ose jo, sepse sa do te hiqen sikur nuk jane, eshte nje nga ato semundjet qe duhet te besh nje kure shume te gjate ta sherosh (nqs sherohet )
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 23-01-2008 më 11:03

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    edhe nje saktesim tjeter tema eshte ngritur specifikisht per nje lidhje mes dy individve qe duhen !!! jo ne lidhje me mamane babane motren vellane apo shoqerine !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •