sa per mendimin tim jane femrat !!! megjithate edhe une si shumica ktu nuk do them arsyet !!! sepse edhe do tregohesha shume shkrimtar edhe do beja nje liber me te gjitha arsyet !!! titullin do ia vija lbrit : 100 arsyet e egoizmit femeror !!!![]()
sa per mendimin tim jane femrat !!! megjithate edhe une si shumica ktu nuk do them arsyet !!! sepse edhe do tregohesha shume shkrimtar edhe do beja nje liber me te gjitha arsyet !!! titullin do ia vija lbrit : 100 arsyet e egoizmit femeror !!!![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Femrat........
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Definitivisht,femrat.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Ata qe kane patur zhgenjime nga femrat thone qe femra eshte me egoiste, ato qe kane patur zhgenjime nga meshkujt thone qe jane meshkujt egoiste.
Ne qe jemi asnjeanes e shofim qe varet nga robi, jo nga gjinia.
Une i futa nje pergjithsim,sigurisht ka femra te mrekullueshme qe nuk jane aspak egoiste.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
definitivisht ... pergjithesimDefinitivisht,femrat. Une i futa nje pergjithsim.ndaje mendjen tani se na bere lemsh.
Egoizmi nuk ka gjini e them ne kuptimin e temes, se po ta marresh ne ate gjuhesor i bie qe te ket gjini mashkullore![]()
Kush tha qe femra eshte me egoiste..Harruat even qe nuk e hengri gjithe mollen po i dha edhe adamit nje cope,te ikte per lesh edhe adami![]()
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Pa femren nuk ka prokrijim... Femra eshte per tu nderuar si mema e qytetrimit. Rrjedhimisht asaj i takojne te gjitha. Perderisa i takojne te gjitha eshte me egoistja... por e justifikuar.
Krijoni Kontakt