Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 50
    i/e regjistruar Maska e rotullusi
    Anëtarësuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Ndodh qe ndonjehere dikush tallet ma naivitetin tend.....
    Por sado qe gabojme,e justifikojme veten se gjithçka e kemi bere nga dashuria dhe per dashurine!Njerezit kane bere çmenduri shume te medha per ata qe duan....
    Por gjithsesi mendimi ne fund te le nje shije te hidhur,nje deshperim te pakufishem,nje dhimbje te pashmangshme...
    Ndonjehere tjetri nuk di te vleresoje dashurine qe i jepet.Jane njerez qe nuk dine te duan!
    Jane keta njerez qe duan vetem njerezit qe jane si ta,pa pike ndjenje me dobesite dhe karakteret e tyre si njerez ose meshkuj te paqendrueshem!
    Sot jam e deshperuar....Po mbyllet dhe nje dite,nje dite qe nuk e di pse mu duk me e gjata e jetes sime!
    Kete dite kam vendosur te ndryshoj cgo gje nga vetja ....kam dhene çdo pjese te shpirtit per t'iu pershtatur te tjereve!Por nuk kam fituar asgje...
    Lexova disa nga postime tuaja, jo te gjitha sigurisht, por eshte e lehte per mua te kuptoj fazen ne te cilen ndodheni.....me vjen keq qe do ta them , por ajo c'ka ka ngelur brenda teje veshtire te fshihet , veshtire te haroet, pasi eshte aq e forte , saqe nuk mund te zhduket (duke e mare parasysh kuptimin e mire te fjale) KURE ......Por kjo sdo te thot aspak qe gjithcka ka ngelur atje e palevizshme , jeta vazhdon, dhe duhet , pavaresisht se nga nje aspakt per ty gjithcka eshte e mberthyer ne te shkuaren....E di qe ato momente kure nuk do fshihen nga memorja jote, dhe do jepje gjithcka qe te ktheheshin , por nje kthim i atille te siguroj qe nuk perseritet , vertet do ket nje "kthim" por krejt ndryshe .....Nje tatuazh ne trup, dikur mund te zhduket, por nje tatuzh ne zemer ngel aty .....

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Njeriu lind i lire e megjithate eshte kudo ne pranga......
    Tragjedia ne jeten e tij fillon atje kur ai e kupton se nuk i nevojitet askujt!

Nga nje here nuk e di se kush jam,
    nga nje here nuk jam kjo qe jam,
    perdite mendoj sa shume te dua,
    nganjehere them...nuk je per mua!

Nganjehere marr fryme e dot sjetoj,
    nganjehere nuk e di ne vertete ekzistoj,
    nganjehere zemra befas behet gur,
    nganjehere sdo doja te kisha ekzistuar kurre!!
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga rotullusi Lexo Postimin
    E di qe ato momente kure nuk do fshihen nga memorja jote, dhe do jepje gjithcka qe te ktheheshin , por nje kthim i atille te siguroj qe nuk perseritet , vertet do ket nje "kthim" por krejt ndryshe .....Nje tatuazh ne trup, dikur mund te zhduket, por nje tatuzh ne zemer ngel aty .....
    E çfare eshte memorja me thuaj?!
    Nje pjese e trurit tone ku ne te cilen eshte rregjistruar gjithçka,gjithçka te cilen nuk mundemi ta fshijme kurre,ndonese do te donin te hiqnin ate pjese ku ne te cilen dhimbja ishte e padurueshme dhe mizore...

E drejte qe nuk ka kthim, e drejte po atehere pse mekanizmi yne nuk eshte i ndertuar ne menyre te tille qe ashtu sikurse nuk ka kthim,ashtu te kishte aftesine e te hequrit nga mendja te asaj diçkaje qe nuk mund te kthehej me kurre!
    Dhe nje tatuazh nuk mund te hiqet,ngelet shenja e qendisjes qe ke bere ne trupin tend,kurse nje tatuazh zemre eshte i dhimbshem dhe te merr frymen,te merr shpirtin ngadale duke lene ne veten tende ftohtesi dhe deshire per nje jete tjeter,deshire per te rilindur per se dyti....
    Nje "kthim krejt ndryshe" nuk do ta doja....."rikthimin po"!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e rotullusi
    Anëtarësuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    E çfare eshte memorja me thuaj?!
    Nje pjese e trurit tone ku ne te cilen eshte rregjistruar gjithçka,gjithçka te cilen nuk mundemi ta fshijme kurre,ndonese do te donin te hiqnin ate pjese ku ne te cilen dhimbja ishte e padurueshme dhe mizore...

E drejte qe nuk ka kthim, e drejte po atehere pse mekanizmi yne nuk eshte i ndertuar ne menyre te tille qe ashtu sikurse nuk ka kthim,ashtu te kishte aftesine e te hequrit nga mendja te asaj diçkaje qe nuk mund te kthehej me kurre!
    Atehere sdo kishte kuptim , sepse do haronim ato momente vertet te ralla qe kemi jetuar, edhe pse na bejne qe vetert te vuajm .....Por sic e theksova kthim do kete , por une se besoj se do te jete i njellojte si ai qe ti tekstualisht kerkon , pasi na vete fakti se do krijot krejt nga rethana te ndryshme , dhe pse nga e njejta ndjenj ....Nuk e di , por dhe une pyes veten , valle a do mundet te ket nje rikthim disi te perafert ?? .....A do mundet valle ajo ndjenje dikur te persiritet ???....
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 08-05-2009 më 08:13

Arnisa
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    15
    Dashuri,pendim,mendim...Përfundim!

Qikjo fjali shum domethnese per mua........Shpesh ne jete perjetojm Dashuri......Tradheti.....Pendim........Mendim.... ....Falje.........Zhgenjim........Perfundim
    SHpesh dike qe dashurojm tradhtohemi nga ai pastaj vjen pendimi,Mendon per ta falur ,e fal perseri zhgenjehesh edhe qdo gje perfundon perseri........hmmm sa keqq

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    ...Nuk e di , por dhe une pyes veten , valle a do mundet te ket nje rikthim disi te perafert ?? .....A do mundet valle ajo ndjenje dikur te persiritet ???....ps:Ndoshta kjo dhej bere teme apo ekziston ?
    Cfare do te quaje rikthim ti personalisht?Asgje e thyer nuk mund te ngjitet me!
    Mund te kete vazhdim jete por asnjehere rikthim!
    Dhe me e veshtira eshte te vazhdosh....pasi ndonjehere e ke te pamundur!
    Po vazhdove ndoshta nje ndjenje tjeter lind,por kurre si e para!

Ps...Ajo teme nuk ekziston...kisha deshire ta hapje nje te tille!

Flm dhe respekte
    "Carpe Diem"

Passion Maska e Lida54
    Anëtarësuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Në Francë.
    Postime
    115
    Shprehja eshte...

"Dhe sot mendoj ate qe kam jetuar dhe si e kam jetuar,sot eshte dhe nuk eshte e lehte te shikosh me sy te tjetersuar"!
    Lexo kete timen ti dhe boll me merzite !!!

Jeta eshte eshte shume e shkurter per ta kaluar vetem me kenaqesi,por eshte shume e gjate per ta kaluar me vuajtje.Gjeje forcen per te larguar mundimin!!

Bisous e dashur
    Les passionnés soulèvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.

Passion Maska e Lida54
    Anëtarësuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Në Francë.
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga Xemlushja Lexo Postimin
    Dashuri,pendim,mendim...Përfundim!

Qikjo fjali shum domethnese per mua........Shpesh ne jete perjetojm Dashuri......Tradheti.....Pendim........Mendim.... ....Falje.........Zhgenjim........Perfundim
    SHpesh dike qe dashurojm tradhtohemi nga ai pastaj vjen pendimi,Mendon per ta falur ,e fal perseri zhgenjehesh edhe qdo gje perfundon perseri........hmmm sa keqq
    Dianaaaaaaaaaaa,me bere te nxjerr shamine nga çanta,sdu me qajt una mi,larg larg!
    Po iki me vrap una tashti me bone me zemer me bone.loooooooooooool

Bisou ma cherie
    Les passionnés soulèvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Nuk e di , por dhe une pyes veten , valle a do mundet te ket nje rikthim disi te perafert ?? .....A do mundet valle ajo ndjenje dikur te persiritet ???....

Varet nga forca qe ka patur dashuria dhe jetes qe i ka ngelur..
    "Carpe Diem"

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261

cfare ju kujton....

Mos di rastesisht si quhet ajo gje qe ndjehet kur shikon nje person pas shume kohesh, dua te them nje njeri me te vertet te rendesishem me te cilin ke ndar cdo gje.
    Ajo dhimbje e fort qe ndjen ne gjoks qe te shton rrahjet qe te bllokon frymarjen ne goje dhe te bene te djersitesh ftoht.
    Nuk di te pergjigjesh?. E di eshte nje gje komplekse per tu pershkruar. Eh nese deshiron ta them une cfare eshte ndoshta nuk te duket e vertet por ajo ndjenj eshte “pendimi” po pendimi.
    Eshte pendimi qe ka mbrauar ne menyren qe nuk do ta shpresoje kurr, eshte pendimi qe ke dhene shume e ske marr asgje eshte pendimi qe ke dashuruar nje njeri qe ne fund kenaqesh duke e injoruar ne raste te tilla edhe urryer
    e pabesueshme por e vertet? Dashuron nje njeri dhe deshiron vetem me te miren per ty dhe ate por me ne fund dorzohesh me iden qe edhe ti nuk je i ndryshem nga te tjeret e keshtu te pret i njejti fat ku kan kaluar te gjithe e ku shume do kalojn perseri.. e perseri..
    Por nuk jam ketu per te te prer venat duke lexuar kete leter por qe cdo njeri qe impenjohet me nje tjeter duhet te dij se kujt po i shkon kunder cfare rrezikon
    Ne kete pik pyetja lind spontanisht, ekziston ndonje ndermjetsi midis gjerave? Do deshiroja te shpresoja edhe une.
    Ka njerez qe mbysin historit e kaluara me te reja, njerzit qe reagojn keshtu me bejn te mendoj se se historia e tyre e kaluar nuk ishte edhe aq e rendesishme nuk beson?
    Te tjer masakrohen me fraza te tipit “po te kisha bere keshtu dhe jo ashtu” duhet ta pranoj qe qe kam kaluar edhe une siper asaj fraze por kam dal i teri i jo i demtuar.
    Megjithate nje pergjigje e sakt 100% me vjen keq ta pranoj, qe nuk ekziston
    Vetetuar.............m mund te shpresoj qe fati i mire te me kujtoj akoma mua sikur me pagezoi ditet q e njoha. Megjithate rri ketu duke u ngushulluar dhe shpresuar qe jeta mos te jete me kaq e hidhur ketej e tutje perkundrazi “Nga tani e siper”
    Bukuria qendron brenda nesh te gjithve a e dini pse?
    Ja u them une, ne vetvete e njohim te gjithe e kemi jetuar ne menyra te ndryshme
    Arsyeja eshte kjo cfare do ti shtoni kesaj ndjenje komentoheni edhe ju sipas menyres qe e keni jetuar !!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 10-05-2009 më 15:30
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema të Ngjashme

1. Sëmundja e dashurisë
    Nga ~Geri~ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. Kisha është Një
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  4. Piramida e dashurisë
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  5. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •