po dhe ti fasule gjete te besh?
bej makarona aty...tepakten gje pak me e realizushme![]()
po dhe ti fasule gjete te besh?
bej makarona aty...tepakten gje pak me e realizushme![]()
Postuar më parë nga alnosa
Ku e pe pisllikun moj vajze?? Fjala anus eshte ne gjuhe shkencore, cke qe irritohesh? Me habit fakti qe sduhet te permendt asnje pjes e trupit ne forum, sepse po na skuqen goca si ty!!
Me habite me kto qe the sinqerisht, une se thashe ate per keq, te ishte se do tregohesha i piste nga goja do e thoja ndryshe, jo ashu sic e thashe!!
Ik bej predikime diku qe te ecen, jo ne kte postim, sepse po flet jashte cdo arsyeje edhe llogjike.. anusi fjale e piste.. lol vetem nga ty po e degjoj!
Sa jan shtuar femrat e ndershme ne radhet e guzhinave
Fasulet,gjell e fukarase.Mua me pelqejne ti ha me turshi dhe me pak spec djeges,po shyqyr s'kam probleme as me majaselli e as me kolitin
![]()
Postuar më parë nga SnoW~DroP
vallai edhe nje gjysem qepe te thate e ha me nje tas groshe.. ama me pelqen edhe ti hudh pak vaj ulliri siper.. mmmm sa te mira
Pale me hudhra te njomaPostuar më parë nga Morning star
![]()
Snow s'te vje turp ty? Na hape oreksin mi goce .. apo sjemi dhe ne pune..![]()
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
mer uje i dor kryp ca kokrra grosh ziej ja ca orMe ndihmoni - si te gatuaj fasule?!po qen fasule te mira
baaaaaaaaaa po plas robi ne vap tani ktyre ju paska vajt menja per grosh ajdeni tju japi Baba, nai sallat me trangujhahahahhaFirma BABA.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Une di nje recete tjeter meksikance, qe te djeg anusi nje jave dite perpara.Postuar më parë nga Morning star
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Baptist ma kurse kte njohuri, sdua ta mesoj.. LOL
mbaje sekret mos ja thuaj njeriu, mbaje vetem per vete.. lol
![]()
(me rendesi eshte te mos besh perr perr naten se eshte turp per zonjat...)Postuar më parë nga donna76
Donna76, po s'u dhe mashkujve 6 here ne jave fasule rregullisht do te te ankohen se i ke moritur urie. Dhe se ua ben me qellim!![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt