Close
Faqja 4 prej 27 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 263
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Morning star
    Baptist ma kurse kte njohuri, sdua ta mesoj.. LOL

mbaje sekret mos ja thuaj njeriu, mbaje vetem per vete.. lol

Thash te te ndihmoj pak sa t'ia ndiesh lezetin fasules bile gjersa e ha, qe mos ti mbash mendet te anusi gjate ngrenies, se te perzihet ne bark, -se shoh qe paske vuajtur shume.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Baptist ne fakt me pelqejn gjerat pikante, edhe shyqyr zotit skam pas probleme gjer sot as me anusin as me stomakun.

Por mbaj mend qe hengra groshe meksikane kur isha ne itali, edhe cte te them.. lol

mori flake marmita

Fasules ja ndjej lezetin edhe kshu, ska nevoje per keshilla konstruktikve nga shoqata cunave te mire

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    hehehehe
    per vete them se nuk me pelqen kuzhina italiane, ndersa ajo meksikane aq me pak.

Mes tjerash nuk me pelqejne gjerat qe me zgjojne idene e qenefit gjersa i ha.
    hahahaha
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Ndonese me disa dyshime te vogla ne perberje, une e besoj se kjo eshte nje recete e vertete "alla franga" e gatitjes se fasules shume e vjeter. Para 100 e ca vjetesh eshte pergatitur ne menyre shume te ngjashme gjithkund ne shqiptari.

hehe Kuptohet duke perjashtuar ketu majonezin qe eshte zevendesuar me te kuqe te vese dhe yndyre te gjetur ne kuzhine perjashtuar edhe sosin e domateve sepse atehere nuk kishte domate te ne,
    por i bente mire lengu i mishit te pergatitur ndaras e qe i hidhej sipri para se te futej ne furre
    Aeneas Dardanus

Fine Wine Maska e ildushja
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajër
    Postime
    832
    Une nuk bej fasule po duke ditur qe s'di.. kam mesuar qe nese i ke hedhur shum krip futi nje patate mduket te ziet brenda ne fasule qe ta thithi ajo kripen.
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Morning star
    Ku e pe pisllikun moj vajze?? Fjala anus eshte ne gjuhe shkencore, cke qe irritohesh? Me habit fakti qe sduhet te permendt asnje pjes e trupit ne forum, sepse po na skuqen goca si ty!!

Me habite me kto qe the sinqerisht, une se thashe ate per keq, te ishte se do tregohesha i piste nga goja do e thoja ndryshe, jo ashu sic e thashe!!

Ik bej predikime diku qe te ecen, jo ne kte postim, sepse po flet jashte cdo arsyeje edhe llogjike.. anusi fjale e piste.. lol vetem nga ty po e degjoj!
    nuk skuqem une jo ,por e mora per dicka tjeter se isha pergjumsh isaf 11 e nates .
    tani po e lexoja me vemndje .po keta te tjeret c,paten ?ncncncncnccnncnc
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 18-07-2007 më 15:44

Citim Postuar më parë nga alnosa
    nuk skuqem une jo ,por e mora per dicka tjeter se isha pergjumsh isaf 11 e nates .
    tani po e lexoja me vemndje .po keta te tjeret c,paten ?ncncncncnccnncnc
    ska gje alnosa, rendesi ka qe merremi vesh

human Maska e LAINA
    Anëtarësuar
    13-03-2007
    Vendndodhja
    waiting...
    Postime
    348
    Ndonje gjelle per freskim nuk kemi meqe eshte vape....Fasulet jane per ngrohje....
    ....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga LAINA
    Ndonje gjelle per freskim nuk kemi meqe eshte vape....Fasulet jane per ngrohje....
    Caprese ose insalatone
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-10-2006
    Postime
    56
    Po pse mor te gjithe e hani fasulen pa mish?

Faqja 4 prej 27 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. ju lutem me ndihmoni ta gjeje kengen e rifat berishes
    Nga Riona në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 15:02
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-11-2008, 10:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •