Pse ia fut kot. Ti paske goxha i sedër personale kështu, të vika inat me të thanë dikush se familja jote nuk gatuan, kurse për popullin shqiptar, s'të vika inat fare, dy faqe më parë e the se nuk din askush të gatuajë. Tash po thu se ke përdorë në familje qindra reçeta shqiptare.une vij nga nje familje,ku edhe ne kohen e komunizmit gatimin plaka ime e kishte kthyer ne nje art....qe ne ate kohe perdorte lloje te ndryshme recetash shqiptare dhe te huaja.....hajt shnet.
Mos fol fare kur s'ke ç'të thuash.
ahahahaha o ju ketu.......Gaz e paci se, jarebi, na shkrite se qeshuri !!
Nesër do hedh ca fasule se shkova në dyqan kastile sot bleva një kofshë derri të tymosur.
Do ti lë të ziejnë gjithë ditën me shumë pak nxehtësi dhe pregatitjen në fund unë e bëj me vaj ulliri, qep dhe domate të grira hollë.
Unë personalisht përdor dhe një gjethe dafine me fasulen, i jep aromë.
Jeni të ftuar të gjithë për ndonjë tas grosh nesër këtej nga unë!![]()
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Ajo qe ke cituar ti kukumjacke ,po dhe ti si gale je pergjigjur .
Sec kishe postuar nje foto nga sofra jote andej nga tema e Drenices .
Ti mire e ke po nje keshill ;,tjeter here perdor thiken kur te presesh buken ,se ngjante sikur do hante bagetija dhe jo njerezit.(Une nuk di te gatuaj por rregulli dhe ne shtrimin e sofres duhet + po sillej fotoja nga nje femer )Sorry Nqs do te vi inat .
Ti je dhe Prishtinase moj derbardhe ,keta qe njoh une jane fshatare dhe te shikosh se si i shtrojne tavolinat te bejne te lepish dhe thonjte .
A me grame e kemi pasur ketu te jap plotesisht te drejteBiles dhe fasulet duhet ti porosinim qe para se te mbilleshin .Gjelle jani me preshe hame dhe ne usa ne ,
byrek po e po qe perdoret preshi ,kurse ti moj 'moter' e paske per ofendim
dhe buken e misrit e bejme pershesh me gjelin e detit .I perdorim nuk i kemi per turp.
Ku i gjente apo ja gjeje ti ne google recatat e huaja ne komunizem .une vij nga nje familje,ku edhe ne kohen e komunizmit gatimin plaka ime e kishte kthyer ne nje art....qe ne ate kohe perdorte lloje te ndryshme [B]recetash shqiptare dhe te huaja..
Hajdeni more mos na shisni ashtu ,se skemi ku cojme tonat na kane ngelur stok dhe jo te blejme tuajat ,por ikni dhe futjuni HAMBURGERVE dhe mblidhni mendjen .
Krijoni Kontakt