Close
Faqja 24 prej 27 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 263
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga ABSOLUTE Lexo Postimin
    Po, -se pej: pëf, behet phhëëëfaaaaa, sul-ja
    A e di si i thone frangjisht kokrres se pasules? .........
    -lë pyff!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    une vij nga nje familje,ku edhe ne kohen e komunizmit gatimin plaka ime e kishte kthyer ne nje art....qe ne ate kohe perdorte lloje te ndryshme recetash shqiptare dhe te huaja.....hajt shnet.
    Pse ia fut kot. Ti paske goxha i sedër personale kështu, të vika inat me të thanë dikush se familja jote nuk gatuan, kurse për popullin shqiptar, s'të vika inat fare, dy faqe më parë e the se nuk din askush të gatuajë. Tash po thu se ke përdorë në familje qindra reçeta shqiptare.

Mos fol fare kur s'ke ç'të thuash.

i/e regjistruar Maska e showgirl
    Anëtarësuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169
    ahahahaha o ju ketu.......Gaz e paci se, jarebi, na shkrite se qeshuri !!

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Nesër do hedh ca fasule se shkova në dyqan kastile sot bleva një kofshë derri të tymosur.
    Do ti lë të ziejnë gjithë ditën me shumë pak nxehtësi dhe pregatitjen në fund unë e bëj me vaj ulliri, qep dhe domate të grira hollë.
    Unë personalisht përdor dhe një gjethe dafine me fasulen, i jep aromë.
    Jeni të ftuar të gjithë për ndonjë tas grosh nesër këtej nga unë!
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga prishtinase Lexo Postimin
    hahah kur mesuat ju si zihet e din qka ben nje krahasim te shkurt dhe thjesht m efalni ju te tjeret forumis por ti zotrote kur mesove te ziesh e din se kur kosovari ka mbush sofren ti ke pas ushqimin me gram nje cop buk misri me nji presh bythve hehe sa per kuzhin kuzhina kosovare osht shum e pasur sooo stay away ok ne ndoshta ju themi gjerave emra ndryshe por ne flasim gegenishten ata qe na la nena e ju flisni pak me ndryshe sepse ua ndrroi gjuhen ai qe u la 100 vj mbrapa mos u kreno me gjuhen qe ta piu gjakun ok
    Ajo qe ke cituar ti kukumjacke ,po dhe ti si gale je pergjigjur .

Sec kishe postuar nje foto nga sofra jote andej nga tema e Drenices .
    Ti mire e ke po nje keshill ;,tjeter here perdor thiken kur te presesh buken ,se ngjante sikur do hante bagetija dhe jo njerezit.(Une nuk di te gatuaj por rregulli dhe ne shtrimin e sofres duhet + po sillej fotoja nga nje femer )Sorry Nqs do te vi inat .

Ti je dhe Prishtinase moj derbardhe ,keta qe njoh une jane fshatare dhe te shikosh se si i shtrojne tavolinat te bejne te lepish dhe thonjte .

A me grame e kemi pasur ketu te jap plotesisht te drejte Biles dhe fasulet duhet ti porosinim qe para se te mbilleshin .Gjelle jani me preshe hame dhe ne usa ne ,
    byrek po e po qe perdoret preshi ,kurse ti moj 'moter' e paske per ofendim

dhe buken e misrit e bejme pershesh me gjelin e detit .I perdorim nuk i kemi per turp.
    une vij nga nje familje,ku edhe ne kohen e komunizmit gatimin plaka ime e kishte kthyer ne nje art....qe ne ate kohe perdorte lloje te ndryshme [B]recetash shqiptare dhe te huaja..
    Ku i gjente apo ja gjeje ti ne google recatat e huaja ne komunizem .

Hajdeni more mos na shisni ashtu ,se skemi ku cojme tonat na kane ngelur stok dhe jo te blejme tuajat ,por ikni dhe futjuni HAMBURGERVE dhe mblidhni mendjen .

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Kosovarët janë vetëm brumë e turshi. Kosovarët nuk përdorin perime. Po turshitë çka janë këto? A janë perime?

Sa di unë këtë vit në shtëpi shtimë turshi: Spec, Patlixhan (me l, e jo me ll), lulelakër, lakër, trangull, po ka dhe perime që nuk futen turshi, por ruhen ashtu si janë.
    A janë perime lulelakëra, lakra, trangulli, speci, domatja, a po të duken pemë? A po të duken mish? Apo çka?

O forum, mjeri ti çka po mban.
    Keto perime jane ,por nuk jane te fresketa dhe pa vlera ushqimore,shkaterruese te stomakut.Une i perdor shume rralle turshite.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 01-02-2009 më 20:32

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga prishtinase Lexo Postimin
    hahah kur mesuat ju si zihet e din qka ben nje krahasim te shkurt dhe thjesht m efalni ju te tjeret forumis por ti zotrote kur mesove te ziesh e din se kur kosovari ka mbush sofren ti ke pas ushqimin me gram nje cop buk misri me nji presh bythve hehe sa per kuzhin kuzhina
    Pse mburresh kot kur nuk e ke idene e kuzhines Shqiptare moj goce?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    ushqimi me gram i ka pru ne kete dite qe nuk dine tash cfare eshte e mire kta tash jane bere perndimor tash din te zijn makarona shpageta se i kane pa italianet hahahahahhaaaa
    Makarona shpageta thote ha ha .Vdeksha une per taloncen qe e thake me gjithe shpagetat .

Kjo teme qenka e perkryer per humor .

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023

Smile

Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Keto perime jane ,por nuk jane te fresketa dhe pa vlera ushqimore,shkaterruese te stomakut.Une i perdor shume rralle turshite.
    ti i perdor shum rralle turshit sepse
    nuk e din qka asht mir
    askush nuk te ka faj

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Makarona shpageta thote ha ha .Vdeksha une per taloncen qe e thake me gjithe shpagetat .

Kjo teme qenka e perkryer per humor .
    shpageta = BRUM

Faqja 24 prej 27 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. ju lutem me ndihmoni ta gjeje kengen e rifat berishes
    Nga Riona në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 15:02
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-11-2008, 10:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •