Ne rregull augusta b sprish pune
Gjuha jone sa e mir',
sa e embel sa e dlir......
Te mira ka pak gazra por spirsh pune :P
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Sigurisht the dark night gazrat jane ana e mire e fasuleve
Gjuha jone sa e mir',
Sapo bera nje fasule per qejf. A do ndonjeri?! :P
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Mos nxir me nga keto fotografi se na leshon goja leng!!!
Gjuha jone sa e mir',
Sigurisht qe vetem goja pse cila mendon ti????
Gjuha jone sa e mir',
Vertet nese pergaditet mir as gazra nuk ka shum, mo edhe gazrat jan te shendosha pasi jan dinamit i zorrve ....ske nevoj te hash kumbulla te mos dal syt nga vendi nga qokolladat.
pasulen une e bej keshtu ;pasulen e laj dhe e zi me pak uj deri sa te vlon,tani e derdhi ujin krejt dhe e mbushi me tjeter ujê dhe e qes te zihet,dhe si te vlon e uli flaken ne minimum dhe e zij per shum orê 3-4 orê me flakê te ngadalshme.
marr nji qep e bej copa te vogla katrore te vegla me thik dhe e fergoj qepen ne fertere me vaj, tlyn qka kam deshir dhe i qes nji lug gjelle"sallqe" tomatesh e perzij e zij pak me qep ne fertere sa ti hjeket thartira tomates se kuqe dhe e zbrazi te gjithen ne tenxhere me pasul,tani marr mishin e lam te coptuar e qes te zihet me pasul,ben edhe sugjuk , ben edhe mish i that , jan keto variante te mishit qe zihen me pasul, por e kam provu ka fundi me qit nji patate te coptueme te zihet asht e mirê, po ben edhe nji spec te pjekur , kripa i qitet ne fund pasi te zihet , kur nuk i qitet kripa ne fillim .....se nuk zihet kurr pasula.
motra ime ajo e shterr krejt ujin e pasulit dhe tani e qet ne furr me u rreshk pak....
Une e baj siq e spjegova siper dhe te nesermen qka mbetet pasul ne tengjere e bej nji pilaf te mirê dhe qdo pjat me oriz e ka siper nji goruzhde me pasul ...ah kush ka pak turrshi vetem pak se turshija ka krip shum e demshme perr zorret![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 03-04-2008 më 20:59
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Krijoni Kontakt