mos e moho origjinen tende gjermane mer ti, tani jemi dhe shume mos ke frike![]()
Shqiptare
Vllehe
Rome
Egjiptiane
Greke
Sllave
Italiane
Gjermane
Turke
Arabe
Franceze
Daneze
Angleze
Skoceze
Irlandeze
Skandinave
Austriake
Hungareze
Ruse
Tjeter
mos e moho origjinen tende gjermane mer ti, tani jemi dhe shume mos ke frike![]()
O drity, mos ki frike, le ta bejne ate punen e deklarimit te kombesise, se dalim te gjithe gjerman.
eshte per te ardhur keq kur shikon shqiptaret qe votojne pro nje kombesie tjeter duke mohuar vetevehten pra kombesine shqiptare!!!
preferenca mund te kete se cili per nje kombesi,por kjo nuk do te thote qe te mohosh vetevehten duke votuar per kombesi gjermane apo cifute!!
shpresoj se ky eshte vetem fillimi i sondazhit,pasi kam bindjen se kombesia shqiptare do fitoj ne ket sondazh,pamvarsisht preferences dytesore!!
une votova kombesin shqiptare ate qe kam ne gjak,ndersa nje kombesi te dyte mund te pelqeja kete ku jetoj Angline!!
Behari, mos e mer kaq seriozisht mer burre sepse ata qe thojne nje kombesi tjeter po e bejne me shaka nqs nuk do ishin shqipetare, nuk po thone qe duan me teper gjermanine apo angline se sa shqiperine.behari
Pastaj gjate komenteve ka edhe humorizma, por ngelen vetem kaq, "tradheti" sic e shikon ne thonjeza pra.
La vita è bella...
Po per preferenca eshte fjala o BEHAR.
Pastja, pse permend kombesine çifute aty, une as qe e kam futur ne sondazh. Aq shume i urren?
Krijoni Kontakt