Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 45
    i/e regjistruar Maska e babadimri
    Anėtarėsuar
    07-07-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    704

parixani ne lfute po shkonte

Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    S'di sa e nevojshme eshte kinemaja... them qe tani qe neper televizoret tona kemi me qindra kanale televizive ne te cilat mund te shohim gjithnje filmat me te ri - s'di pse do shkonte dikush ne kinema.

Nese e shihni ne aspektin kulturor si te nevojshme prezencen e nje kinemaje, atehere do isha dakord qe ta kishim, por ama sa per t'a patur si objekt qe s'do frekuentohej nga askush them qe s'do ishte e nevojshme. Objektet e tilla biles duhen hequr ose shnderruar ne ndonje objekt me qellim tjeter. Per shembull Tetova ka nje muze historik qe me siguri mese 80% e qytetareve as qe e dine ku ndodhet, e le me ta kene vizituar ndonjehere.
    Nuk e di per cilin muze e ke fjalen. po besoj se per shqiptaret ska ndonje dmth apo jo.
    Sa i perket Kinemase mendoj se sikur mos te ishte funkcionale gjithe bota do ti kishte mbyll Kinemate. ne fakt ne tere boten kinemate funkcionojne dhe bile me shume fitim.
    Te ne sipas asaj qe po degjoj te shkrueht besojs e ks anevoje sepse jemi mesu me ato qe na servojne tv tona lokale dmth filmat spanjoll, brazilina, egyotian turk etj.
    Une per vete mendoj se nje Kienma na duhet perfundimisht
    edhe kur bie cohem...kurre nuk dorezohem

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Citim Postuar mė parė nga Armend Lexo Postimin
    Kur shkonim me shkollen shiqonim filma komunsit Shqipetar
    po pikerisht kemi qen me shkollen bashk disa her kemi pa filma komunist shqiptar

sedi sa te kujtohet filmi i Bashko Buha-s
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga babadimri Lexo Postimin
    Nuk e di per cilin muze e ke fjalen. po besoj se per shqiptaret ska ndonje dmth apo jo.
    Sa i perket Kinemase mendoj se sikur mos te ishte funkcionale gjithe bota do ti kishte mbyll Kinemate. ne fakt ne tere boten kinemate funkcionojne dhe bile me shume fitim.
    Te ne sipas asaj qe po degjoj te shkrueht besojs e ks anevoje sepse jemi mesu me ato qe na servojne tv tona lokale dmth filmat spanjoll, brazilina, egyotian turk etj.
    Une per vete mendoj se nje Kienma na duhet perfundimisht
    babadimri
    E kuptoj rendesine e ta paturit nje kinema ne qytet, se paku dhe sa per kulture, por mos prit se do ndryshoje dicka. Ne Bote kinemate jane funksionale sepse nuk funksionon PIRATERIA. E di ti qe une i shikoj ne DVD ne shtepine time filmat qe dikush pret t'i shohe ne kinema neper Amerike dhe Evrope? Ata te mjeret presin rradhe per te blere biletat e shtrejta per BLOCKBUSTERAT ndersa ne i shohim ne komforin e shtepive tona.

Tani, sa per televizionet tona lokale as qe behet fjale te na servojne ndonje film te mire, por rrofte DVD, rrjeti kabllor dhe DigitAlb.

Citim Postuar mė parė nga KUSi Lexo Postimin
    po pikerisht kemi qen me shkollen bashk disa her kemi pa filma komunist shqiptar

sedi sa te kujtohet filmi i Bashko Buha-s
    O KUSi
    Boshko Buha s'ka qene film shqiptar mo. Ishte kamunist po ama jo shqiptar, me duket ka qene nje bir shkine serb ai. Apo kam harruar une.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Alienated : 20-01-2008 mė 14:38 Arsyeja: Ia futa dhe Boshkon! :D
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin

O KUSi
    Boshko Buha s'ka qene film shqiptar mo. Ishte kamunist po ama jo shqiptar, me duket ka qene nje bir shkine serb ai. Apo kam harruar une.
    nuk e precizova tamam se cfar eshte se ne fakt nuk e di kujt nacionalitet i perket po vetem e mbaj mend qe ateher kete emer qe ka shume kohe , pastaj edhe sistemi ka qen i tille ku shkolla na dergonte te shofem kesi lloj filmash
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Eh good old times, kur shkonim ne "Bioskop"
    • The rest is silence.

Anėtarėsuar
    07-07-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    704

e bukur kjo

Citim Postuar mė parė nga Zombi Lexo Postimin
    Eh good old times, kur shkonim ne "Bioskop"
    Shume e bukur kjo me "biskopin" taman keshtu ka qene po te pakten kishte kinema. lene ma sa gezoheshin ata qew shitshin fara me kujtohet afer kinemave kishte sume lokale qe shitnin fare te bardha e te zeza .... Tani me ky lezet ka ikur po megjithate une jam per nje kinema e meritojme gjithe keto banore e askush nuk na e var neve duhet te shkojem deir ne Shkup per te perjetuar nje film. Ndioshta ndonjeri prej biznesmeneve tane do te dnermer dicka ne kete drejtim .
    Ta shohim shpresa e fundit vdes.

PS. Po degjoj se edhe ne qytet tjera kinemate seksitojne ne vendbanimet me shumice shqiptare. Kush di me shume le te shkruaj

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Babadimer, tani s'ka me lezet asgje.

ha-ha mos tingelloj se kam gjak komunist, por gjithcka eshte katandisur ne "artificializem" ose "virtualizm"
    • The rest is silence.

Anėtarėsuar
    07-07-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    704
    Po kur ska kinema hapet dilema per shume ceshtje tjera po do fillojme ti trajtojme bashke nje nga nje. Fundja te hapim ceshtje qe kane te bejne me perditshmerine tone qe duken te vogla p[o qe kryejne shume pune.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Tetova kinema ka patur deri ne vitet 93-4 pastaj filloi edhe dhenia e filmave ne pallatin e kultures edhe mund te kete akoma kinema mirepo ''njerez'' (bonton) per ne kinema nuk ka

revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anėtarėsuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704
    Aii, shyqyr qe vendune disa semafora, e ju tash kerkoni kinema.
    Hajt se edhe ajo bohet
    Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dardani apo Kosovė
    Nga Statovci nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:31
  2. Rama: Berisha nė pushtet, fundi jonė
    Nga Nice_Boy nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 27-12-2008, 08:53
  3. HISTORIA E QYTETEVE SHQIPTARE (edmondfieri)
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 14:28
  4. Tetova - Informacione tė pėrgjithshme
    Nga Davius nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 01-10-2007, 15:16
  5. "Republika", historia e njė kinemaje qė s'ėshtė mė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 21-02-2006, 15:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •