Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    vllehet > shqiptar
    jo aspak, vllehet jane shqiptar, nuk kam degjuar kurre ndonje vlleh qe kerkon "te drejta" ashtu si gjoja minoritaret grek and the like.

shqiptar < gjerman? jo aspak,
    por po thoja qe nese e dime se do kete shume qe do zgjedhin kombesi te huaj, ta zgjedhim nje te hajrit.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    vllehet jan i vetmi popull i cili integrohet ne shoqrin ku jeton dhe cdo her kan marredhenie te mira me popujt tjer. Dhe jan shum puntor (kshtu i njoh un ). Rreziku na vjen vetem prej grekve .

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    jo aspak, vllehet jane shqiptar, nuk kam degjuar kurre ndonje vlleh qe kerkon "te drejta" ashtu si gjoja minoritaret grek and the like.

shqiptar < gjerman? jo aspak,
    por po thoja qe nese e dime se do kete shume qe do zgjedhin kombesi te huaj, ta zgjedhim nje te hajrit.
    pse , kombesia shqiptare, nuk te duket e hajrit ? lol

vlleheve mos ja u qaj hallin, e kane gjetur veten midis rumuneve dhe grekerve. Nuk kane perse te bejne ze, qingji i urte pi 2 nena (ne kete rast 3) lol...

Xfiles, si thua ti? Shqiptaret do mohojne kombesine e tyre per hir te levizjes se lire ne Europe? (eshte me shume pyetje drejtuar te gjitheve)
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535

Exclamation

Unë kam i propzim. Ndoshta ndihmojmë edhe PBDNJ me këtë rast.

Meqënëse Forumishqiptar ka numrin më të madh të shqiptarëve si antarë le të bëjmë një provë të deklarohemi të gjithë se çfarë ndjehemi për nga kombësia.

Apo ju jeni të gjithë emigrantë dhe nuk ja keni më idenë se ça po ndodh në Shqipëri???

Hajde pra të shprehemi të gjithë se i dilet përpara gjithë atij rregjistrimi të madh. Ne të bëjmë pjesën tonë për ta ndihmuar PBDNJ dhe Europën për të arritur standartet.

I lutem moderatorëve, supermoderatorëve apo edhe pronarit të na krijojë mundësinë që komuniteti i shqiptarëve këtu të ketë mundësi të shprehi përkatësinë fetare dhe kombëtare sipas standarteve të BE apo dhe PBDNJ.

Falemders

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Une dua te deklarohem me kombesi gjermane, ose italiane se keshtu marr dokumentat ktej .
    Po u be kjo, shife kur te dalin shqiptaret si minoritet.
    Kombesia ka te beje me minoritete qe ndodhen ne shqiperi prej kohesh mer djal, qe perpara se te vendoseshin kufinjte.

Nejse ishalla behen keto rregjistrime. Te pakten duke filluar nga gjerat e vogla, kush e di krijojme ndonje gje te sakte per vendin tone!
    La vita è bella...

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin
    I lutem moderatorëve, supermoderatorëve apo edhe pronarit të na krijojë mundësinë që komuniteti i shqiptarëve këtu të ketë mundësi të shprehi përkatësinë fetare dhe kombëtare sipas standarteve të BE apo dhe PBDNJ.

Falemders
    Hap nje teme te re ti per kete ceshtje, pse duhet te pergjigjemi ketu, duke ndryshuar fare kuptimin e temes ne fjale!?
    La vita è bella...

Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Hap nje teme te re ti per kete ceshtje, pse duhet te pergjigjemi ketu, duke ndryshuar fare kuptimin e temes ne fjale!?
    Hajde me xhaxhin ti ik tani. Shko loz kukllash. Leji xhaxhat të merren me punë të mëdha

Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Postime
    535

Kërkesë/Lutje

Falemders

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Kombesia ka te beje me minoritete qe ndodhen ne shqiperi prej kohesh mer djal, qe perpara se te vendoseshin kufinjte.
    kush te rrejti ty me? pse spekulo?

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    po sido me qene mos u merzisni se me nodh naihere ky bicim vetedeklarimi, i keni gjithe studentet e fakulteteve te tirones (si fillim) me kombesi gjermone

thjesht sa me tregu dhe zhvleftsu idiotesine e konceptit te vetedeklarimit te kombesise

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rezultatet e zgjedhjeve vendore, 18 shkurt 2007
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 18:16
  2. Lexo: "Marrëveshja Kornizë" - Ohër 2001
    Nga StormAngel në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 01-04-2007, 06:13
  3. Raporti i Kai Aides për Kosovën në OKB
    Nga Harudi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 11-10-2005, 17:59
  4. Statistikat e popullatës muslimane nëpër botë
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-12-2004, 17:17
  5. Shpërthen dhuna ndëretnike në Kosove
    Nga mitrovicalia_81 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 334
    Postimi i Fundit: 12-05-2004, 00:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •