Jam nje udhetar..ne fund te udhetimit me pret fundi im..por vetem fundi i kesaj rruge se pastaj fillon rruga e vertet qe nuk ka nje fund...
Jam nje udhetar..ne fund te udhetimit me pret fundi im..por vetem fundi i kesaj rruge se pastaj fillon rruga e vertet qe nuk ka nje fund...
Jam Rob i ZOTIT!
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Ti je realiteti i kesaj bote.Ti je shkendija e zjarrit te madh te perendise qe digjet panderprere dhe quhet jete.
Une jame kalimtarja si cdo kalimtar,linda per te vekur si cdo krijes e gjalle.
Une jame jeta jame shpirt i huazuar,jame ajo qe shfrytzon cdo moment ne kete bote.
Isha dhe jame sedi kur sdo jeme,por ketu sa te jeme do te jeme..............
........
![]()
si te gjithe te tjeret...
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Jam ai qe duhet te jem,i thjeshte dhe i kuptueshem me te tjeret.
une jam ai qe jam per veten dhe jo qe jam per te tjeret
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
Unė jam njėri nga shumė tė tjerėt por qė dalloj shumė nga ata .
Une jam nje grimce pluhuri e ketij universi qe prape ne pluhur do te kthehem dhe shpirti im kushedi ku do rilinde...ne anen tjeter te universit...
une jam thjeshte nje krijes njerzore ne kete jete-bote...
qe erdha ketu me nje mision,por,te krijuar nga krijuesi ime- te jetoj per te vdekur nje dite...
jam thjesht nje trup i cili endet neper bote,
duke u perballur me goditjet e renda qe na jep jeta....
nga nje here jam flutur dhe fluturoj,mu ateher kur lumturin ne syte e mi dhe syte e te tjereve shikoj...
por....
ne fund te fundit...
jam thjesht si nje hije,e cila me lindjen e diellit,zhduket....
edhe une jam e tille,jetoj sonte,duke mos e ditur se e nesermja ku do me gjej valle?!
jam borxhli....shpirtin e kam te huazuar...
neser apo pas nje minuti,kete borxhe patjeter e kam per t'a paguar....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Krijoni Kontakt