Thjesht nje hije e perkoheshme ne toke, duke kerkuar refleksin qe me mungon ... derisa te behem ashes and dust.
Thjesht nje hije e perkoheshme ne toke, duke kerkuar refleksin qe me mungon ... derisa te behem ashes and dust.
Epo... ngandonjehere me qellon te ndalem dhe te pyes veten :
"A jam une Zoti?"
Meqenese mund te jem i sigurt vetem per ekzistencen time, a mos eshte cdo gje tjeter reth meje krijim i mendjes sime...? Perfshire edhe keta qe postojne ketu ne forum. Dhe jam po une ai qe kam zgjedhur te harroj qe jam Zoti per te vazhduar lojen time?
Kush jam une... une jam ai pa te cilin, te tjeret perreth meje as nuk do te ekzistonin, une jam fillimi dhe fundi.
Po sigurisht qe force intruder eshte zoti.......por edhe une jam zot.....vertet!!kush na gaaranton qe cdogje rreth nesh nuk eshte nje iluzion gjigand!!
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
bashkohem me mendimin e land dhe Force-Intruder.
Kush jam une?
Me quajne Bedri Kallemi(shkurt Xheto) lol
Datelindja:1900
Studioje aktualisht me institutin e ndjenjave(profili;dashuria... )
Gjatesia:2 meter pa 1 meter
Paraqitja : Tullac me kacurrela te lezetshme lol
Hobby: Lezbiket lol
Nuk e di a do i plotesoj dot kriteret per police![]()
Ju s'i thoni?![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Edvora (15-06-2015)
une jam zoti po ne nje aspekt tjeter !!! ai eshte brenda meje !!! zoti eshte aty ku eshte njeriu !!! une jam njeri zoti eshte me mua !!! zoti jam une pa te cilin smund te isha une !!! po te vdisja ne mish sdo ndieja gje por shpirti do lundronte ne hapesire kohe !!! pra ky jam une !!! zoti por ndryshe nga land force intruder edhe xfiles !!!![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
me ca kuptimi , apo qysh te na vi !!!Kush jam une?!
ok Un jam krushku e kunat ,familjar e vella,e xhaxhai dhe trrim i mir pa shok
ajd shnet.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 24-01-2008 mė 09:03
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Krijoni Kontakt