Kush jam une ???
Uneee??? emmm...jam i madh fare.
Burri 1 X flet !
Ky ēuni eshte ne kohen me te mire te jetes se tij ku t'i enderron nga nje here qe te kthehet kjo kohė mbrapa, dmth te kthehesh vetem edhe nje here ne moshen time qe kam une sot apo jo??
Thojn se: Jo gjithēka eshte e pa mundur por e veshtir ndersa kjo qe t'i enderron definitivisht eshte e pa mundur.
Ps. Mos te harrojm diēka gjindemi te nenforumi Filozofia
Suhejbi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The_Capital : 03-08-2010 mė 08:03
Burri 1 X flet !
Jam kjo qe jam fal asaj qe me ka dhen familja ime packa se nuk jam bera ashtu sic duan ata por jam ashtu sic un e ndjej te jem e cliret e turpshme capkene e qeshur dhe po ne te njeten kohe e trisht e merzitshme te gjitha keto emocione ndodhen tek secili nga ne si indivi.Them ate qe mendoj ne cdo moment packa se nuk me ka favorizuar shum.Mendoj se e njof vetveten packa se disa veprime ose ide me kan ber te dyshoj pak gjithsesi ka ardhur si pasoj e shum situatave qe jan te paprituara ne jeten e secilit nga ne .Gjithsesi un jam un.
Me teper jam ajo ēka te tjeret shohin tek une se sa ajo qe jam!
Unė jam Ai pėr tė cilin e gjithe bota ėshtė krijuar... Jam unė Ai qė i jep kuptim gjithēkaje... Pa qėnė unė, asgjė nuk do tė ekzistonte!
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Kush jam une?Une jam simetria e ekzistences se akumuluar nepermjet eksperiences se perceptimit unik.Ku e gjithe permbajtja, nivelin e saj ekzistues kuptim plot te formimit,e ka te bashkesia e qenies njeri.
Krijoni Kontakt