Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Prostitucioni,kjo plagë e shëmtuar!

Krimet e Rënda, 30 vite burg për dy vëllezër

Tiranë - Gjykata e Krimeve të Rënda shpalli dje vendimin për dy vëllezërit Dritan dhe Elvis Buçpapaj, të cilët akuzohen për "trafik të femrave për qëllime prostitucioni" dhe "falsifikim të dokumenteve zyrtare". Në seancën e djeshme, trupi gjykues shpalli fajtor dhe dënoi me nga 15 vjet burg secilin nga dy vëllezërit Buçpapaj. Gjithashtu, kjo gjykatë i dënoi dy të pandehurit edhe me gjobën 1 milion lekë. Një seancë më parë, përfaqësuesi i Prokurorisë së Krimeve të Rënda kishte kërkuar dënimin e tyre me nga 16 vjet burg dhe gjobë prej 1 milion lekësh. Sipas prokurorisë, dy vëllezërit Buçpapaj akuzohen se kanë shfrytëzuar për qëllime prostitucioni disa vite më parë në Itali një vajzë 20-vjeçare nga Tirana. Ata janë arrestuar nga forcat e policisë së shtetit më 18 prill të vitit 2004.

18 Janar 2008

Gazeta Albania..

Turp per keta lloj fenomenesh qe na turperojne kombin dhe nuk kane pike dinjiteti,te pakten per te kuptuar qe burri nuk rron dhe jeton "duke pire gjakun e femres" dhe duke e shitur!
    Une per keta njerez do kerkoja denimin me vdekje dhe 15 vjet me duken shume pak per ta!

Respekte
    "Carpe Diem"

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028
    kam lexuar nje artikull se si nje i dashur e kishte shitur te dashuren e vet per prostitucion

shume me erdhi keq kur e lexova .

Nese shtrohet pyetja perse kriminelet bejne krime ?

pergjigja eshte se ata nuk kane ndjenja , ndergjegje !
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Gimi3 Lexo Postimin
    kam lexuar nje artikull se si nje i dashur e kishte shitur te dashuren e vet per prostitucion

shume me erdhi keq kur e lexova .

Nese shtrohet pyetja perse kriminelet bejne krime ?

pergjigja eshte se ata nuk kane ndjenja , ndergjegje !

Shume e drejte kjo qe thua.Po kane arritur te shesin grate e tyre,kane arritur te shesin femije,ja prej ketyre plehrave na del nami neper bote si popull i degjeneruar dhe mafioz!

Respekte
    "Carpe Diem"

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Eshte bere forumi si gazetat dhe televizioni,krimet ne faqe te pare e ne cdo ore....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Eshte bere forumi si gazetat dhe televizioni,krimet ne faqe te pare e ne cdo ore....
    Hyj njeriu...

Nuk mund ti shmangemi realitetit te hidhur...thone qe njeriu ka nje kohe te caktuar per gjithcka dhe ketu ne forum ka nenforume ku mund te flasim per gjithçka!
    Ti si patriot qe je cili ishte mendimi jot ne lidhje me keta kafshe qe shesin dhe blejne femra dhe pasurohen ne kurriz te tyre?!

Respekte
    "Carpe Diem"

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Realitet vertet i hidhur.Prostitucioni eshte bere Plage edhe per shekullin e ri.Por duke u konsideruar nga njerez te paskrupullt si menyre Fitimi ata verbohen edhe nuk mbajne dot gjalle vlerat e njeriut.Masat qe merren ndaj tyre jane shume pak te rrepta keshtu qe krijojne gjithmone spiralle te vazhdimit te kesaj tregtie.Eshte e kote te debatosh pasi kur degjon lajmin mendon se po parandalohet por pas disa ditesh i ke perseri te lire keta njerez.
    Per me teper edhe vlera e gjobes duket pak qesharake.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Hyj njeriu...

Nuk mund ti shmangemi realitetit te hidhur...thone qe njeriu ka nje kohe te caktuar per gjithcka dhe ketu ne forum ka nenforume ku mund te flasim per gjithçka!
    Ti si patriot qe je cili ishte mendimi jot ne lidhje me keta kafshe qe shesin dhe blejne femra dhe pasurohen ne kurriz te tyre?!

Respekte
    Prostitucioni si fenomen quhet profesioni me i vjeter i botes dhe i vetmi profesion i pavdekshem...
    Kurse ne vecanti persa i perket femrave shqiptare,duket qarte qe prej 1997 ka rene gati krejtesisht numri i prostitutave shqiptare te rrembyera apo te shitura e ato qe jane per momentin kane mbi 10 vjet si profesioniste...

Ka ndikuar pervec ngritjes ekonomike edhe shperndarja e armeve ne 1997 ,pasi perpara beheshin grabitjet ne drite te diellit... Po ashtu faktor tjeter ne renien e numrit te prostitutave shqiptare ishte blerja e rumuneve dhe moldaveve me cmim shume te ulet dhe askush nuk kishte leverdi te hynte ne hasmeri ne shqiperi per 2-5 mije euro,sa cben nje moldave apo rumune ne treg...

Faktor anesor jane edhe preferencat seksuale te europianeve qe tashme drejtohen drejt transeksualeve te cilet zaptojne semaforet qe dikur ziheshin prej femrave ...
    Numri i transeksualeve eshte shumefishuar vitet e qendrimit tim ne Rome....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Fajtore jane ata qe e blejne kete sherbim te ndyre, dhe ligjet tona jane se prapthi, ne vend qe te denohet klienti-denohet prostituta.
    Denoji klientat ti dhe shihe pastaj a do te kishe prostituta me!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Puna ose akti me i pist dhe absurd qe ka egizstuar ndonjeher ne histroin jo vetem te shqiptareve por te mbare njerezimit, menyra me e felliqur per te arritur deri tek paraja dhe nga ana tjeteri deri tek kenaqesia, duhet ndaluar dhe denuar ne cdo vend ky akt.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    mungesa e ligjit sa me te fort,mungesa e ndjenjave njerzore i lejojn disa individ te poshter qe edhe permes kesaj forme mundohen te jetojn apo te pasurohen,sikur denimet te ishin me te larta dhe ligji me efikas nuk do te ndodhnin keto maskarallaqe.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Hajredin S Muja
    Nga ^VJOSA^ në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 15-03-2010, 14:17
  2. Pershendetje te perzemerta nga Tirana e bukur, e shemtuar nga Edi Rama :)
    Nga Brotherhood në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 09-06-2009, 02:48
  3. Cili është thashethemi më i shëmtuar...?
    Nga mitjuk në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 23-06-2007, 12:31
  4. Pse disa njerez behen te shemtuar?
    Nga Namila në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 16-01-2007, 03:25
  5. Përshëndetje të gjithëve, të bukur dhe të shëmtuar!
    Nga anka në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 10:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •