A duhet lënë bakshish kamerierëve?
Kur kamarjeret te bajn nje sherbim te mir, po duhet ti lesh bakshish sa tkesh mundesi.
shnet.
A duhet lënë bakshish kamerierëve?
Kur kamarjeret te bajn nje sherbim te mir, po duhet ti lesh bakshish sa tkesh mundesi.
shnet.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Nese ndahesh i kenaqur nga sherbimi i tyre, dhe nese ta mban xhepi - pse jo![]()
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Po qe se ta ben sherbimin taman hallall i ka
Shnet
Kur nuk jane lecca c***dhe bejne detyren e tyre ne rregull po,ndersa kur je i shoqeruar me nje femer dhe vine cdo 15 min ne tavoline x te nderruar tavullen e duhanit,mos te me dalin para
![]()
Varet, por sesht e domosdoshme jo
nqs. vertet sherben mire duhet ti lem bakshish
kur isha para nja 5 ditesh me nji shoqe dhe u ulem te hanim akullore dhe as icik nuk i lash asajt kamarjeres bakshish..nuk e meritonte se nuk na sherbeu mire dhe mu be von mua cfare mendon ajo si kur do e takoj prap une ate..edhe me e taku nuk me behet von mu per keshtu gjerash
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Normalisht, Qe po..
|- Më Pikòj Një Pik Loti, Në Fòrm Realiteti -|
Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
Xkè lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Zakonisht un nuk kam marrdhenie te mira me kamarieret(kuptohet qe jo me te gjithe po ca tipa vertet s'durohen)....me ndodhi nje dite qe dola per kafe me shoqet dhe sapo u ula vjen kamarieri...un se kisha mendjen gjithsesi u ktheva nga ai(se e kisha me kurriz)dhe e pershendeta
-mirdita.
-ca thu moj?,-thote kamarieri.
-mirdita,-i thashe un prap edhe pse nuk me erdhi mire sesi mu drejtua.
-po ca mirdita moj,po me thuj ca do marresh,lere kete mirdita.
he si thoni ju.si e donte ky....ti ikje fare nga lokale e jo me ti lesh bakshish....gjithsesi kjo gje ndodh kur kemi njerez ende te paedukuar qe i sherbejne komunitetit...zakonisht un i le bakshish kamarierve...kur me pelqen sherbimi,komunikimi dhe kuptohet kur me dalin leket edhe x bakshish.
''sdi'' a duhet a nuk duhet, une nuk ju lë asnjehere.
**** ** ** ***** ** ***!
Krijoni Kontakt