mendoj se unaza simbolizon lidhjen e dy te dashuruarve , premtim martese e lidhje jete. nuk ak rendesi vlera, mjafton qe te te pelqej. sfidoj ēdo vajze qe shte e dashuruar e mezi pret unazen qe te bej numra se sa vlen! unaza ime e pare ishte thjeshte nje reth floriri i bardhe e nje rreth i verdhe, me te shruajtur brenda "al mio amore" isha me e lumtura ne bote!! u shoqerua me pas me nje "triology" dhe aty nuk dukej se shkelqenin me shume syte e mi apo diamantetdhe jo nga vlera e unazes, por nga mendimi qe rinovoi nje premtim dashurie. sot AI nuk eshte me ne kete bote, por unazat jane gjeja me e shtrenjte qe kam, perseris,jo per vleren materiale, por per ate ē'ka me kujtojne! i rrotulloj neper gishta dhe mendoj se edhe pse diamantet jane pergjithmone, ndonjehere , ne rastin tim, edhe dashuria zgjat po ashtu!
[SIZE="4"]La vita non e' un problema da risolvere, e' un mistero da vievere![/SIZE]
Me vjen keq per te....
Ke shume te drejte dhe eshte pikerisht ajo qe mendoj dhe une . Simbolika eshte e forte dhe do te kujtoje gjithmone dashurine tende, momentet me te bukura ne jete qe te paraqiten si nje filem vetem duke e pare ne doren tende .
Ps. Edhe une jam si puna jote. Kur jam nervoze rrotulloj unazen ne doren e majte , me mjafton ta shof dhe ato qe me kujtohen arrijne te me qetesojne .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [Perla] : 28-02-2008 mė 14:29
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
eshte moment i bukur vendosja e unazes,por ka dhe ajo rendesine e saj,kam pare vajza me 10 gishta e 17 unaza po asnjera e sakt,pra tregon pak shijet e partnerit.
Unaza per femrat ashtu i bie qe te jete simbol dashurie prandaj dhe ne meshkujt ja bejme nje dhurate per ti treguar qe i duam.Po sqe unaza eshte ora ose nje bryzylyk
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Krijoni Kontakt