Close
Faqja 31 prej 35 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 341
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga LOVELY_ANGEL Lexo Postimin
    Po sme bleu burri nje unaze te tille te sbathi sumen andej nga ka dal , cu bem ketu komet e pules , am worth it 500,000 dollar dhe me shume ska gjo ,oj kto na vin e na shesin pallavra ktu jo po kshu jo po ashtu , qashtu ...
    Ja tashi si e du te ma blej sdu llafe ..
    Po bohem tolerante ke ngjyra po jo madhsia

Mos u dorzo kaq shpejt , bluja qenka me e bukur :-D
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    pak si shume pergjethsime beke me duket.
    flet per shqiptere e per te huaj sikur te kesh 300 vjet ne kete toke e s'ke lene njeri pa takuar.
    femrat e huaja bejne keshtu...
    shqiptaret bejne ashtu...
    femrat e huaja me te cilat dalin shqiptaret jane ashtu....
    e perralla te tjera me mbret.

une te thashe edhe me para. jam pro barazises mshkull/femer, por ato qe mendojne si ti, as nuk kane goje te kerkojne barazi...
    madje edhe me keq. kur iu peshtatet, kerkoni barazi (si per shembull ne mirembajtjen e shtepise), kur nuk iu pershtatet beni sikur jeni te lidhura me zakonin e traditen e kerkoni qe te trajtoheni si "te ndryshme"... pffff.
    hipokrizi i thone kesaj.

ai qe e respekton me shume femren eshte ai qe e trajton si te barabarte.

p.s. ku po e sheh qe po mburrem? ka kuptim te mburresh ne nje vend ku askush nuk e di kush je? per mua jo.

Une s'kam 300 vjet qe i njoh po te garantoj qe kam patur shoqe nja 300 femra te huaja.dhe jan Cuditem se si ky tipi jot pershtatet me to!!.Nqs se jeton ne perendim dhe ke pas vertet kontakt me to, besoj i njef, po shkruan ktu te kunderten per te mbrojtur ate egon tende prej shqiptari kok fort!!. Te gjitha ato qe te kam shkruar mund ti gjesh ne cdo lajm e gazet! Kam haruar pa te shkruar se ate shprehjen qe meshkujt katandisen me biciklet e kam lexuar ne nje parrull qe nje mashkull i huaj kishte varur ne kurizin e tij ,icili shkon cdo dite ne pune me biciklet edhe pse temperaturat jan skandoloze.Mbase ka ik nga mendja i shkreti .Se jan ca si perballojne dot divorcet radhe pas radhe.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Une s'kam 300 vjet qe i njoh po te garantoj qe kam patur shoqe nja 300 femra te huaja.dhe jan Cuditem se si ky tipi jot pershtatet me to!!.Nqs se jeton ne perendim dhe ke pas vertet kontakt me to, besoj i njef, po shkruan ktu te kunderten per te mbrojtur ate egon tende prej shqiptari kok fort!!.
    mos u bejn merak se nuk po tregohesh me pak "kokforte" se une. hidhi nje sy shkrimeve.

une pershtatem shume mire me ato femra qe kane dinjitet dhe nuk presin asgje nga mashkulli, sepse jane te zonjat te ecin me kembet e tyre ne kete bote.
    nuk ndjehen si qenie inferiore.
    nuk me intereson as kombesia, e as rraca e as feja e tyre... femra te tilla i respektoj ne maksimum.
    percmoj ato femra qe bejne si "viktima".

sa per punen e divorceve, eshte dicka qe nuk ka te bejen me ate qe pelqej une. me barazine. pasi femra eshte shume me e privilegjuar nga ligji ne kete aspekt.

femrat qe pemende ti jane ato qe presin gjera nga mashkulli. femra pa dinjitet, pa krenari.
    une njoh edhe nja dy raste femrash qe jane divorcuar dhe nuk i kane marre asnje qindarke ish burrit edhe pse ligji i jepte mundesine qe t'i rrjepnin...
    keto jane femra kranare dhe nuk kane nevoje per mashkull.
    keto jane femra te verteta.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    mos u bejn merak se nuk po tregohesh me pak "kokforte" se une. hidhi nje sy shkrimeve.

une pershtatem shume mire me ato femra qe kane dinjitet dhe nuk presin asgje nga mashkulli, sepse jane te zonjat te ecin me kembet e tyre ne kete bote.
    nuk ndjehen si qenie inferiore.
    nuk me intereson as kombesia, e as rraca e as feja e tyre... femra te tilla i respektoj ne maksimum.
    percmoj ato femra qe bejne si "viktima".

sa per punen e divorceve, eshte dicka qe nuk ka te bejen me ate qe pelqej une. me barazine. pasi femra eshte shume me e privilegjuar nga ligji ne kete aspekt.

femrat qe pemende ti jane ato qe presin gjera nga mashkulli. femra pa dinjitet, pa krenari.
    une njoh edhe nja dy raste femrash qe jane divorcuar dhe nuk i kane marre asnje qindarke ish burrit edhe pse ligji i jepte mundesine qe t'i rrjepnin...
    keto jane femra kranare dhe nuk kane nevoje per mashkull.
    keto jane femra te verteta.

Femra e barabart me meshkujt nuk ka mundesi te jet.Se edhe paga e tyre eshte me e ulet.Kte besoj se e di.Qe edhe ne perendim per pune te barabart nuk paguhen njelloj...Gjithesesi femrat nuk jan materialiste sa jan meshkujt.Ato dine te kursejne dhe te blejne ato qe kan deshire.Po bukuria qendron qe meshkujt ti kuptojne dhe ti kenaqin ato.Po me sa shof jeni shume mbrapa edhe pse jetoni ne perendim.Ty te pelqeka femra si burre.

Jam e bindur qe ti s'di te kujdesesh per shtepine dhe femijet njelloj si nje femer.Dhe femra s'ka per ta arritur kurre forcen fizike te nje mashkulli do s'do ti shenjen e barazimit midis mashkullit dhe femres se vendos dot.Edhe trurin se kan te ndertuar njelloj.FEMRA e ka me te zhvilluar dhe me aktiv.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin

Jam e bindur qe ti s'di te kujdesesh per shtepine dhe femijet njelloj si nje femer.Dhe femra s'ka per ta arritur kurre forcen fizike te nje mashkulli do s'do ti shenjen e barazimit midis mashkullit dhe femres se vendos dot.Edhe trurin se kan te ndertuar njelloj.FEMRA e ka me te zhvilluar dhe me aktiv.
    per femijet nuk flas sepse nuk kam femije, por per sa i perket shtepise, di te bej gjithcka vehte, pasi kam filluar te jetoj vetem qe ne moshen 18 vjec.
    pastaj normal qe nuk e bej mire, pasi ka gjera qe me duken te kota si psh te besh krevatin. lol.

sa per ate punen e trurit, me pelqen te mendoj qe jemi te barabarte edhe aty.
    pavaresisht se thuajse te gjitha profesionet behen me mire nga meshkujt.
    avokate, arkitekte, mjeke, shkrimtare, ekonomiste etj etj. shikoji me te miret. cfare jane? meshkuj apo femra?
    thashe edhe ne nje teme tjetere.
    kur eshte mashkulli qe i njeh me mire organet gjenitale te femres, ky eshte kulmi.
    sdq keto mungesa rezultatesh ia le mungeses se impenjimit te nje numri te madh femrash qe e trajtojne vehten si "te ndryshme". pra si inferiore dhe nuk e duan barazine...
    mendojne se jane te lindura me ndonje "handicap" dhe gjithmone presin nga te tjeret per te ecur perpara
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    per femijet nuk flas sepse nuk kam femije, por per sa i perket shtepise, di te bej gjithcka vehte, pasi kam filluar te jetoj vetem qe ne moshen 18 vjec.
    pastaj normal qe nuk e bej mire, pasi ka gjera qe me duken te kota si psh te besh krevatin. lol.

sa per ate punen e trurit, me pelqen te mendoj qe jemi te barabarte edhe aty.
    pavaresisht se thuajse te gjitha profesionet behen me mire nga meshkujt.
    avokate, arkitekte, mjeke, shkrimtare, ekonomiste etj etj. shikoji me te miret. cfare jane? meshkuj apo femra?
    thashe edhe ne nje teme tjetere.
    kur eshte mashkulli qe i njeh me mire organet gjenitale te femres, ky eshte kulmi.
    sdq keto mungesa rezultatesh ia le mungeses se impenjimit te nje numri te madh femrash qe e trajtojne vehten si "te ndryshme". pra si inferiore dhe nuk e duan barazine...
    mendojne se jane te lindura me ndonje "handicap" dhe gjithmone presin nga te tjeret per te ecur perpara

Ti gjithmon kapesh e vje verdall tek e jotja.Femrat jane shume shume te mira se meshkujt dhe e meritojne qe meshkujt t'ju perkushtohen dhe t'ju dhurojne unazen e marteses. Meshkujt kan vetem forcen fizike dhe frenojne emocionet kjo i ben ata me superior ne disa profesione.jane te pa ndjeshem.Femra eshte nga natyra delikate.Prandaj qan me shume ,emocionohet me shume.Ti i do te dy njelloj ok jane njelloj.bahhhhhhhh ca koke paske.hahaha me bere dhe mua kok forte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Jo moj Rexhina nuk ja kam futur kot.... ndoshta ben mire ta rilexosh edhe njehere komentin tim! Kam thene : shume e jo shumica.... ndryshon kuptimi.

Gjerat qe shkruaj nuk i sajoj, nuk eshte ne natyren time te shpik gjera vetem e vetem qe te shkruaj ne forum.... Personalisht njoh vajza shqiptare qe gjithmone kane qene te idese qe do fejoheshin/martoheshin me te huaj sepse ishin te bindura qe nje mashkull shqiptar eshte fanatik, qe konsideron femren gjithmone nje shkalle me poshte, nuk jane romantik etj etj. Normalisht cdo person ka idene e vet, ato vajza qe permenda une ashtu e mendonin e nuk i gjykoj aspak.... Kshuqe, komenti im kishte baza....
    per kete ke te drejt, thjesht e kisha fjalen qe sbesoj qe shumicat e vajzave qe martohen me te huaj, martohen jan materialiste apo te vuajtura per komplimente
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781

Talking

Unaza eshte thjesht vetem nje dekorim per gishtat e bukura te femrave.
    Meshkujt mendoj se na mashtrojn,e neve thojme po i shfrytzojm......
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    per cfare?

- qe vetem ai qe eshte burre i vertete i dhuron partneres nje unaze 10.000€?
    - qe familia shqiptare eshte e shpartalluar?
    - qe meshkujve shqiptare nuk u vie era burre?
    - qe shqiptaret jane rrace e perzier?
    - qe mashkulli duhet t'i dhuroje femras nje unaze ne kembim me femijen qe ajo do mbaj 9 muaj ne bark?

keni thene shume gjera te cuditshme ne kete teme.
    per cfare duhet t'iu jap te drejte?
    ma daiiiiiiiiiiiiiiii...mos e merr cdo gje qe thuhet seriozisht re cun jo !per ty eshte e veshtire ta kuptosh.!

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    ................................................
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 31 prej 35 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Simboli i shqiponjės me dy koka nė flamurin tonė kombėtar
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 464
    Postimi i Fundit: 17-06-2023, 04:16
  2. Sėmundja e dashurisė
    Nga ~Geri~ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  3. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  4. Piramida e dashurisė
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  5. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •