..e urrej martesen , gjithashtu edhe unazen ....
..e urrej martesen , gjithashtu edhe unazen ....
Jo vetem meshkujt femrave, por edhe femrat u blejne unaza meshkujve.
E sa i takon cmimit une do e bleja rreth 10 ose 20 euro, ose me te shtrenjte se 50 euro nuk do e blija ne asnje menyre, (jo pse nuk do kisha mundsi me te shtrenjte ama m'dhimbsen paret ne kso gjona me i harxhu)![]()
**** ** ** ***** ** ***!
Vallaj dhe prej letra te jet se se kom forte problem rendesi per mua ka qe te kaloj nje jet te lumtur pran ti dhe si ai pran meje!!!
SALVE A TUTTI BELLI E BRUTTI
Unaza... simboli i dashurisė?
Simboli i dashurise eshte vetem ne zemer...unaza eshte nje deshmi qe ke nderruar emer .
$ ₭ $ „ ... ♥♫ - ♥♫
Dicka qe ka per ta blere,per mua nuk ka vlere....
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Unaza ėshtė simbol i besnikėrisė e cila ėshtė themeli i ēdo marrėdhėnie tė ngushtė njerėzore, jo veē dashurie.
relata refero
Po , nderrohet vetem statusi .
ps : Me kujtohet nje episod i Simpsons kur shkon ne Vegas dhe si te gjithe qe dehen dhe martohen ne Vegas ashtu edhe Simpson dhe his neighbour Flanders , e gjejne veten te martuar ne mengjez dhe s'kane asnje memory nga ky moment ...kur kerkojne ne gjyq te ndahen , gjyqtarja merr vendim :
"Ring" them down !
Homer nuk bertet D'oh si gjithmone , por scream me deshperim NOOO...ahahaha
$ ₭ $ „ ... ♥♫ - ♥♫
tema interesante ,komplimentet e mia!
atehere ,lexova disa komente te disa anetarve qe thojn qe unaza eshte shenje e besnikerise e pergjegjesis etj etj...un nuk puqem me kto idee jo per ndonje gje por ndodhit me kalimin e kohes shum shpesh kan demostruar te kunderten!sa burra qe jan me unaz ne gisht dhe tradhtojn grate e anasjelltas? me shumice ka ,sidomos kto vitet e fundit!
per mu unaza(qe akoma se kam mar) eshte simbol i zyrtarizimit te lidhjes!natyrisht momenti qe ta dhuron eshte i papershkrueshem dhe shum significativ!
un unazen e dua te jete me gur diamanti qe te duket natyrisht guri jo te jete sa nje miz kte duhet te me japi ne momentin qe me kerkon te zyrtarizojm lidhjen dhe me pas kur te behet festa me njerezit e shpis duhet te me vendosi unazen e floririt!...dhe te them te drejten dua qe te kushtoi (jam e sinqerte)
Krijoni Kontakt