unaza qe kam une te fejeses eshte armani qe ma dhuroi diten qe u fejuam eshte burme dhe kushton 230 eu..dhe me pelqen shum shum ska rendesi sa kushton rendesi ka kush ta dhuron....hemmm ma dhuroi shpirti im qe e du shum
Armani 230euro ?!....GUUD DILL
Unaza per mua nuk simbolizon thjeshte dashurin ,por me shume pergjegjesin sigurin ndaj dashurise,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nocja ime(gjyshja) thote se kur te vihet unaza ne gisht ,,,te eshte vene rethi i kokes, qe do te thote pergjegjsi_siguri me e madhe.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 12-12-2008 mė 06:44
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Simbol i besė-lidhjės![]()
Dhe thoni nuk jemi materjaliste hehehhehehhehe.Ju eshte ber truni ,Euro ,dollar looooooooool .
Nuk mendoj se ka rendesi se sa e kushtueshme eshte nje unaze (normal aq sa te mban xhepi do maresh ,me shum nuk shkon dot !!)mendoj se rendesi ka se si ja dhuron dikujt ate unaze (dmth sa i sinqert je dhe se cfar simbolizon per aty ajo unaze,apo ai gjest !!)
Sa do shpenzonim thua ti...
Tani normale qe ajo unaze, me shpresa te medha, do ti dhurohet njeriut qe e meriton, e kur personi i permbush standartet per te merituar kete symbol te perjetsise, dashurise e lumturise atehere ky person meriton me te miren...
por me e mira varet nga shume fakte sic jane standartet qe ka personi qe po e dhuron gjithashtu ai qe e merr, gustot dhe deshirat dhe me keqardhje por duke qen realist edhe buxheti....
Kshu qe perla e ke ber pyetjen icik te veshtire per ne djemte
gjithsesi, un vete skam arritur akma tek momenti i unazes, kur te arrij do ju them sa shpenzova
Krijoni Kontakt